Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://neaselida.gr/ellada/erchontai-chiliades-proslipseis-sto-dimosio-prokyrixeis-gia-monimes-kai-epochiakes-theseis/

Προκηρύξεις που ήδη «τρέχουν» ή πρόκειται να «τρέξουν» στο άμεσο μέλλον αφορούν επίσης,1.835 θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης,1.216 στο υπουργείο Πολιτισμού,1.400 στο υπουργείο Οικονομικών - ΑΑΔΕ,23.000 στην Παιδεία,1.900 στην Υγεία καθώς και 2.000 στον Ελληνικό Στρατό.

User

Δημοσίευση από User »

Ναι του CNN ειναι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

2000 άτομα στον Στρατό ε; Θα ζήσουμε δηλαδή εποχές 2009; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από JimA »

Για να καλυφθουν ελαχιστως τα κενα σε προσωπικο 2000 προσληψεις ειναι απαραιτητες, αλλα στην Ελλαδα μας οπου κανενας δεν λογοδοτει για τιποτα, λιγο βαρος εχουν τα λογια ενος πρωθυπουργου. Μακαρι να προκηρυχθουν θεσεις και το συντομοτερο δυνατον ακομα και αν αυτο εξυπηρετει προεκλογικα τους μειοδοτες ηγετες μας.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από The Marine »

Όσοι είμαστε ήδη φαντάροι ΑΝ βγει προκήρυξη θα μπορούμε να συμμετέχουμε ε;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι, μπορείτε.
Άβαταρ μέλους
Yianni
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Yianni »

D.Y.K έγραψε:Ναι, μπορείτε.

Καλησπερα στο forum ειμαι ο γιαννης και εχω οπως ολοι σας υπηρετησει το 1981.Ο λογος που γραφτηκα ειναι απλος, για να παρακολουθω τι γινεται με τις θεσεις ΕΠ. ΟΠ.

και το ενδιαφερον μου ειναι για τον μικρο μου γιο που υπηρετει στα συνορα στον Λαγο.

ειναι 19 και του αρεσει η ζωη στον στρατο οπως τουλαχιστον την εχει ζησει μεχρι σημερα 2,5 μηνες μετα την παρουσιαση. Υπαρχει κατι που ακαδημαικα θα τον βοηθουσε {περα απο το απολυτηριο λυκειου και αγγλικα } να παρει καποια μορια;

Δεν ειναι παρα οπλιτης, δεν υπαρχει "βυσμα", ουτε πολυτεκνος ειμαι,

Ευχαριστω για την υποδοχη εκ των προτερων

User

Δημοσίευση από User »

Χωρίς βύσμα δυσκολα
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ έχω απόληθει από το τεχνικό σώμα 2012 αν βγει προκήρυξη Γεια εποπ μπορώ να νο τα χαρτιά μού
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Κυριε Γιαννη ο γιος σας θα μπορουσε να παρει επιπλεον μορια με το να παρακολουθησει σπουδες σε πανεπιστημιο η ιεκ τει κλπ. Και ενα ετος να εχει σπουδασει συμφωνα με τις προηγουμενες προκηρυξεις παιρνει μορια. Βεβαια με την ολοκληρωση των σπουδων παιρνει ακομα περισσοτερα. Επισης ενα πτυχιο απο υπολογιστες δινει μορια. Ολα αυτα βεβαια συμφωνα με τις προκηρυξεις που βγηκαν πριν χρονια.
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από andrkyri »

Πολλοί θα στραφούν στην προκήρυξή εάν βγει , σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς θα έχουν πτυχιο ΑΕΙ, αγγλικα υπολογιστές και μια 2η ξένη γλώσσα και όχι απλά ένα καλο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου. Εύχομαι να βγει και έπειτα έχει Θεός για όλους μας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Yianni έγραψε:

Καλησπερα στο forum ειμαι ο γιαννης και εχω οπως ολοι σας υπηρετησει το 1981.Ο λογος που γραφτηκα ειναι απλος, για να παρακολουθω τι γινεται με τις θεσεις ΕΠ. ΟΠ.

και το ενδιαφερον μου ειναι για τον μικρο μου γιο που υπηρετει στα συνορα στον Λαγο.

ειναι 19 και του αρεσει η ζωη στον στρατο οπως τουλαχιστον την εχει ζησει μεχρι σημερα 2,5 μηνες μετα την παρουσιαση. Υπαρχει κατι που ακαδημαικα θα τον βοηθουσε {περα απο το απολυτηριο λυκειου και αγγλικα } να παρει καποια μορια;

Δεν ειναι παρα οπλιτης, δεν υπαρχει "βυσμα", ουτε πολυτεκνος ειμαι,

Ευχαριστω για την υποδοχη εκ των προτερων

Αν και έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην προκήρυξη του 2009 (προϋποθέσεις, ειδικότητες, προσόντα κλπ), για να πάρετε μια ιδέα. Τα δεδομένα ίσως να μην αλλάξουν (δραματικά) σε περίπτωση νέας προκήρυξης για ΕΠΟΠ ως προς το προσοντολόγιο, αλλά σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Συνεπώς, ανάλογα με την ειδικότητα που θα τον ενδιέφερε, ένα χαρτί πανεπιστημιακού τίτλου (ΑΕΙ - ΤΕΙ) ή κάποιο ΙΕΚ,ECDL ή αντίστοιχοι τίτλοι υπολογιστών, ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία ως ΟΒΑ και κάποια άλλα πραγματάκια που βέβαια δεν είναι στο χέρι του (όπως η εντοπιότητα, η πολυτεκνία κλπ κλπ), παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην μοριοδότηση.

Για οποιαδήποτε άλλα απορία, σε περίπτωση που δεν βοηθηθείτε αρκετά από την προκήρυξη, στην διάθεσή σας.

Φιλικά,

Αν

Δημοσίευση από Αν »

Χωρίς βύσμα γινεταί τίποτα?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diasostis31 »