Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κατερινα Ιωαννίδου έγραψε:

Ότο δεν με παίρνει λόγο ηλικίας.

Ισχύει;

Περπατάω στα 35.

Δυστυχώς ισχύει.

Το όριο ηλικίας για ΕΠΟΠ, τουλάχιστον σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ήταν τα 28.

Στην περίπτωση που κάποια στιγμή βγει κάποια προκήρυξη, το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο το όριο ηλικίας να ανέβει μέχρι τα 35 (ή και παραπάνω).

Φιλικά.

andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από andrkyri »

ΔΥΚ θα ήθελα να σε ρωτήσω, καθυστερώ την την θητεία μου λόγω σπουδών... υπαρχει περίπτωση όταν βγει προκυρηξη ΕΠΟΠ να θελει να έχεις κάνει το στρατιωτικό; ιδίως αν την εκδόσει ο ΑΣΕΠ ! Η είναι θεμελιώδης αρχή του θεσμού και δεν μπορεί να διαβληθει.. ευχαριστω εκ των προτέρων.
Greek Soldier

Δημοσίευση από Greek Soldier »

Φίλε αν και ρώτησες τον Δ. Υ. Κ θα ήθελα να σου πω και εγώ ότι παρόλο που δεν αναγραφόταν κάπου στις προηγούμενες προκηρύξεις το γεγονός ότι έπρεπε να εκπληρώσει κάποιος την στρατιωτική του θητεία ωστόσο όταν βγει η προκήρυξη όσοι θα υποβάλλουν χαρτιά και θα έχουν εκπληρώσει την θητεία τους θα προτιμηθουν... Γιατί θα βγει με ειδικότητες... πχ ολμιστης πολυβολητης κλπ... Δηλαδή θα έχουν ένα είδος κάτι σαν "προβάδισμα"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

andrkyri έγραψε:ΔΥΚ θα ήθελα να σε ρωτήσω, καθυστερώ την την θητεία μου λόγω σπουδών... Υπαρχει περίπτωση όταν βγει προκυρηξη ΕΠΟΠ να θελει να έχεις κάνει το στρατιωτικό; Ιδίως αν την εκδόσει ο ΑΣΕΠ ! Η είναι θεμελιώδης αρχή του θεσμού και δεν μπορεί να διαβληθει. Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Καλημέρα,

Κοίτα, κακά τα ψέματα όλα είναι σχετικά και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ή να προβλέψει το τι κριτήρια και τι προϋποθέσεις θα έχει μία νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ, ειδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι η τελευταία βγήκε πριν από 9 χρόνια.

Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει μία βάση και συνήθως τα κριτήρια σπάνια αλλάζουν ή τροποποιούνται. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα αλλάξει το κριτήριο της στρατιωτικής θητείας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απόλυτο.

Να έχεις υπόψη σου όμως, ότι όσοι έχουν κάνει τη θητεία τους, παίρνουν και παραπάνω μόρια (συντελεστής x μήνες υπηρεσίας, το που υπηρέτησες κλπ κλπ). Και φυσικά έχει να κάνει και με το τι ζητάει η κάθε ειδικότητα.

Εγώ πάντως στη θέση σου, θα αγχωνόμουν περισσότερο για το πότε θα βγει, αν βγει η προκήρυξη και τα όρια ηλικίας, παρά όλα τα υπόλοιπα.

Φιλικά,

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλημέρα καλό μήνα ήθελα να ρωτήσω αν θα βγει προκήρυξη Γεια εποπ
Greek Soldier

Για την ώρα τίποτα νεότερο.. όταν βγει θα ενημερωθείς φίλε Εικόνα
dim92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dim92 »

Παιδιά θέλω την άποψη σας

Αξίζει έχοντας πτυχίο πολ μηχ ΕΜΠ να μπεις(αν και οταν βγει προκήρυξη) εποπ?

Θέλω περισσότερο απόψεις ατόμων που είναι στο στρατό..

Δεδομένο ότι κύριος λόγος δεν είναι τα χρήματα αλλά το ενδιαφέρον η καθηνερινοτητα μ να είναι στον στρατό...

Υγ δεν μπορώ να ξαναδωσω πανελλήνιες λόγω ηλικίας(είμαι 26) και δυστυχώς άργησα να καταλάβω τι μ αρέσει περισσότερο να κάνω...

Εκτιμώ εκ τον προτερον κάθε απάντηση

Greek Soldier

Καλό το σκεπτικό σου νομίζω εγώ..
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Chris lok »

Μια χαρα μορφωμενο παιδι ρε συ και θες να πας να τσιμπας σαν εποπ; Για μενα δεν λεει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

dim92 έγραψε:Παιδιά θέλω την άποψη σας

Αξίζει έχοντας πτυχίο πολ μηχ ΕΜΠ να μπεις (αν και οταν βγει προκήρυξη) εποπ;

Θέλω περισσότερο απόψεις ατόμων που είναι στο στρατό.

Δεδομένο ότι κύριος λόγος δεν είναι τα χρήματα αλλά το ενδιαφέρον η καθηνερινοτητα μ να είναι στον στρατό...

Υγ δεν μπορώ να ξαναδωσω πανελλήνιες λόγω ηλικίας (είμαι 26) και δυστυχώς άργησα να καταλάβω τι μ αρέσει περισσότερο να κάνω...

Εκτιμώ εκ τον προτερον κάθε απάντηση

Φυσικά και αξίζει.

Μόνο που σε περίπτωση που βγει προκήρυξη και δη για τον Στρατό Ξηράς η συμβουλή μου είναι, να προσέξεις πολύ το τι ειδικότητα θα επιλέξεις και κυρίως αυτή να ανήκει στα σώματα και όχι στα όπλα.

Ας βγει η προκήρυξη και εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Εικόνα

Δηνητρης

Δημοσίευση από Δηνητρης »

Δεν γινεται να μην βγαλουναι 10 χρονια χωρις προσληψεις
Greek Soldier

Όλο και κατι θα γίνει παιδια...Υπομονή λίγο..

Μαρια Μαρακι Μαριω
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Μαρια Μαρακι Μαριω »

Αρκετοί λένε ότι είναι ίσως "ράδιο αρβύλα" ... Μακάρι να βγει... επιτέλους κάτι!

Greek Soldier

Είναι για αξιωματικούς και μόνο για την Πολεμική αεροπορία η συγκεκριμένη...Και έχει γραπτές εξετάσεις..

Όπως ανέφερα κ άλλες φορές δύσκολα θα βγει φέτος...

Θα έρθει η στιγμή που θα στελεχώσουν όμως με μόνιμους τον στρατό..

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει για να πάτε όσοι πραγματικά θέλετε !!!

Greek army

Δημοσίευση από Greek army »

Καλησπέρα παιδια μήπως έχουμε κανένα νέο για την προκήρυξη του Εποπ λογικά θα δωσουμε αθληματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες