Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από marsupilami »

Αντωνης2018 έγραψε:Καλύτερα να μην ψηφιστεί ποτε!!! Η Αστυφυλάκων θα παει και αυτη 18.000 μιας και θα μπαίνουν ολες οι γυναίκες που δεν θα κόβονται στο υψος..

Θα κοβονται στις πκε γ το παραμικρο. αναλογικα δν γινεταιι να ειναι περισσοτερες γυναικες στο σωμα απο οτι αντρες.

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Τεσπα μακαρι φετος και του χρονου να πεσει... δεν θα γινουμε πανεπιστημονες για να γινουμε χωροφύλακες
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
John02
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από John02 »

Μέσα στην σχολή ή επιθεώρηση τι περιλαμβάνει; Και είναι όσο αυστηρή όσο του στρατού?
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Η αστυφυλακων απο οσο ξερω ειναι εκδρομουλα μια κατασκήνωση σε σχεση με ολες τις υπόλοιπες στρατιωτικεςΕικόνα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αντωνης2018 έγραψε:Η αστυφυλακων απο οσο ξερω ειναι εκδρομουλα μια κατασκήνωση σε σχεση με ολες τις υπόλοιπες στρατιωτικεςΕικόνα

Ουτε εκδρομουλα ειναι ουτε κατασκηνωση. απλα δν εχει τα καψωνια που εχουν οι υπολοιπες στρ σχ. ειδικα τ ρεθυμνο δν ειναι χαλαροο οπως παλιοτερα. η διοικηση εχει αλλαξει η νοοτροπια εχει διαφοροποιηθει

Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Ε ναι τα πράγματα είναι πιο "χαλαρά" σε σχέση με τις στρατιωτικές σχολές του στρατού ξηράς (σσε, σμυ) ή άλλων αλλά και σε στρατιωτικές σχολές θα βρεις αντίστοιχη μεφαλυτερμ χαλαρότητα σε σχεση με άλλες όπως είναι τις π. α ωστόσο σαν την άσε δεν έχει... θα σταξεις ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω κάτι , έχω ακούσει ότι οι ευέλπιδες των μεγαλύτερων τάξεων συνηθως κάνουν ακραίες αγγαρείες σε αυτούς που βρίσκονται σε μικρότερη τάξη , αν πχ πρώτα ο Θεός μπω Ευελπίδων εγώ είμαι λίγο οξύθυμος και όταν μου ζαλιζουν τα συκωτια με τέτοιες βλακειες και έχω ακούσει από γνωστούς τι τους βάζουν να κάνουν , αν εγώ αντισταθώ να κάνω κάτι που μου πουν που θα το θεωρησω αναρμοστο για την αξιοραξιοπρεπεια μου έχουν την δυνατότητα να με αναγκάσουν να το κάνω; Αν ναι εγώ θα πράξω αναλόγως και ελπίζω να μην ειναι αυτό λόγος για να με αποβαλλουν
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas12345 έγραψε: Ε ναι τα πράγματα είναι πιο "χαλαρά" σε σχέση με τις στρατιωτικές σχολές του στρατού ξηράς (σσε, σμυ) ή άλλων αλλά και σε στρατιωτικές σχολές θα βρεις αντίστοιχη μεφαλυτερμ χαλαρότητα σε σχεση με άλλες όπως είναι τις π. α ωστόσο σαν την άσε δεν έχει... θα σταξεις ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω κάτι , έχω ακούσει ότι οι ευέλπιδες των μεγαλύτερων τάξεων συνηθως κάνουν ακραίες αγγαρείες σε αυτούς που βρίσκονται σε μικρότερη τάξη , αν πχ πρώτα ο Θεός μπω Ευελπίδων εγώ είμαι λίγο οξύθυμος και όταν μου ζαλιζουν τα συκωτια με τέτοιες βλακειες και έχω ακούσει από γνωστούς τι τους βάζουν να κάνουν , αν εγώ αντισταθώ να κάνω κάτι που μου πουν που θα το θεωρησω αναρμοστο για την αξιοραξιοπρεπεια μου έχουν την δυνατότητα να με αναγκάσουν να το κάνω; Αν ναι εγώ θα πράξω αναλόγως και ελπίζω να μην ειναι αυτό λόγος για να με αποβαλλουν

Αυτοο ειναιι ολοκληρη κουβεντα. κανεις δεν μπορει να σε αναγκασειι να κανεις οτιδηποτε δεν εμπιπτει στην αρμοδιοτητα σ. αλλαα γενικοτερα δν πρεπει να τους μπεις στ ματι γτ θ βρισκεσαι εκει γ τεσσερα χρονια κ προφανως δεν θ ηθελες η καθημερινοτητα σ να ειναι πιεστικη ηη ν καθεσαι καθε σκ μεσα ως αναφερομενος. γτ κ τεντα να εισαι σε ολα αν σε εχουν βαλει στ ματι κατι θ σ βρουν κ σε καμπανιασουν κ θ σ σπανε τ νευρα που οι αλλοι θ φευγουν κ εσυυ θ εισαι μεσα

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κ ναιι δεν ειμαστε στρ σχ ειμαστε αστυνομικη σχολη ειναι αλλιως τα πραγματα. αλλσ τ εκδρομουλα και το κατασκηνωση δν τ δεχομαι αλλα αντιλαμβανομαι πως τ εννοουσες οποτε οκ
Kostas12345
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Ωστόσο να βάζουν ένα παιδί να τρέχει στους διαδρόμους φορώντας όλη την στολή του μέχρι να πέσει λιποθυμος το θεωρώ ηλίθιο... Α ελπίζω. να διάβασες αυτό που έγραψα για τις πκε με τις λέξεις που έβαλα ήθελα να ρωτήσω ως προς τις πκε και με το αντίστοιχο παράδειγμα που συνέβη στον ξαδερφο μου , τέλος πάντων καλό βράδυ
John02
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από John02 »

Τελικά δεν κατάλαβα αυτό που ρώτησα αλλά εντάξει
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Marsupilami εχω 2 ξαδερφια. Εναν στην Ευελπίδων εναν στην αστυφυλακων και ειναι δίδυμοι. Αυτοί μου ειπαν τον χαρακτηρισμό κατασκήνωση συγγνώμη εαν σε προσβαλα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αντωνης2018 έγραψε:Marsupilami εχω 2 ξαδερφια. Εναν στην Ευελπίδων εναν στην αστυφυλακων και ειναι δίδυμοι. Αυτοί μου ειπαν τον χαρακτηρισμό κατασκήνωση συγγνώμη εαν σε προσβαλα

Οχιι δεν μ προσβαλες αλλα δν μπορωω να χαρΑκτηρησω τν εκπαιδευση μ ως κατασκηνωση. οταν μπεις μ τ καλοο τ ιδιοο θ αισθανεσαιι κ εσυυ κ εγωωω πριν μπω αλλα νομιζαα αλλα βρηκαα

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οκ μακαρι φιλε να μπω και εγω να δω πως ειναι
Giannis1879
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis1879 »

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μέσα στην αστυφυλακων μπορούμε να βγάλουμε δίπλωμα για αυτοκίνητο;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Giannis1879 έγραψε:Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μέσα στην αστυφυλακων μπορούμε να βγάλουμε δίπλωμα για αυτοκίνητο;

Μονο μηχανης ανεξαρτητοι αλλα σε καλυπτει μονο υπηρεσιακα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης