ΣΥΠΟ - Σημεία Υποδοχής Οπλιτών
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σ.ΥΠ.Ο - Σημεία Υποδοχής Οπλιτών
Αφού δεν έχω δηλώσει για ΕΛΔΥΚ. Πως μπορούν να με στείλουν εκεί;
giorgos9222 έγραψε:Αφού δεν έχω δηλώσει για ΕΛΔΥΚ. Πως μπορούν να με στείλουν εκεί;
Γιατί μπορούν.

Γιώργο μήπως είχες παραλείψει να συμπληρώσεις την online φόρμα στο parousiasi.army; Επίσης μπορεί απλά να σε επέλεξαν, συμβαίνει
Τι να σου πω έτυχε και σε γνωστό μου έτσι πάντως
Σας βγαζει σε όλους το ΣΥΠΟ; Εμενα μου λέει ακόμα οτι είστε υποχρεος καταταξης με Ε εσσο αλλά δεν έχει ορ/θει ημνια και τοπος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Την συμπλήρωσα την φόρμα και έβαλα ως επιλογή το στρατόπεδο της Λάρισας. Δεν γίνεται να τους πω ότι δεν θέλω να πάω;
Παιδια η μοναδα τοποθετησης ειναι αυτη που θα μεινουμε και μετα την ορκωμοσια η μολις ορκιστουμε περιμενουμε μεταθεσεις;
Γνωριζει κανεις ποσες μερες αδεια εχουμε μετα την ορκωμοσια; και ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση μεχρι να ορκιστουμε?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
2 εβδομάδες είναι η εκπαίδευση, και η άδεια ορκωμωσιας είναι 4 μερες αλλά συνήθως δινουν 10 με εντολή του ΓΕΣ
Μετά τους 5 μήνες μετάθεση κανονικη. Άμα εισαι βύσμα μπορείς να φύγεις μετά από 2-3 μηνες
Μετά τους 5 μήνες μετάθεση κανονικη. Άμα εισαι βύσμα μπορείς να φύγεις μετά από 2-3 μηνες
Καλησερα ηθελα να ρωτησω συμφωναμε τα σημεια υποδοχης οπλιτων τι ειναι και εγω σαν υποψιφιος ποιο πρεπει να διαλεξω απο ολα αυτα τα σημεια
- fadomas
- Πολίτης
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει ποσες ημερες ειναι τελικα η παραμονη ενος νεοσυλλεκτου σε ενα ΣΥΠΟ.Ενδιαφερομαι για το ΣΥΠΟ Γρεβενων.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Παιδιά έχω ακούσει από φίλου που μπήκε την προηγούμενη ΕΣΣΟ ότι τώρα μπορείς να μπεις στο Site και να δηλώσεις που θες να παρουσιαστείς.
Ισχύει κάτι τέτοιο; Και δουλεύει ή είναι για τα μάτια του κόσμου;
Ισχύει κάτι τέτοιο; Και δουλεύει ή είναι για τα μάτια του κόσμου;
Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιαζομαι στις 12/11 στην Κομοτηνή στο ΣΥΠΟ Στρατόπεδο Ηλιόπουλου. Η μονάδα τοποθετήσης μου ειναι η 182 ΜΚ/Β TOR-M1 πάλι στην Κομοτηνή πάλι στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου. Μετά την ορκωμοσία υπαρχει περιπτωση η μονάδα τοποθετησης να αλλάξει και να με στειλουν αλλού ή μετα την άδεια θα επιστρέψω παλι σε αυτην;
-
- Πολίτης
Παιδια καλησπέρα.Μπηκα στο σαιτ να δω και μου λεει οτι πρεπει να παρουσιαστω στην Σάμο αλλά μονάδα τοποθέτησης στην θεσσαλονίκη
Εγω δηλαδή θα πάω Σάμο για 2-3 μέρες και μετά θα πάω στο στρατόπεδο στην θεσσαλονίκη; Η κανω εκπαιδευση σαμο και μετά την ορκωμοσία στην θεσσαλονίκη;
Εγω δηλαδή θα πάω Σάμο για 2-3 μέρες και μετά θα πάω στο στρατόπεδο στην θεσσαλονίκη; Η κανω εκπαιδευση σαμο και μετά την ορκωμοσία στην θεσσαλονίκη;
Παιδια μπαινω με την πρωτη σειρα του χρονου. Δεν εχει οριστικοποιηθει το μερος. Εχω δηλωσει εθελοντης ειδικες δυναμεις. Ετσι οπως τα εχουν κανει τωρα παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο (κεεδ) ή στο στρατοπεδο εδω στην σαμο που εχει γινει κεντρο υποδοχης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης