Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Ο ΔΥΚ η κάποιος που να εχει γνωστό στο ΓΕΝ Η ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ που να γνωρίζει κάτι περισσοτερο περί προκηρύξεων για ΕΠΟΠ...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Λενε θα πανε 7000 ατομα στον εβρο θελω να δω απο που θα τα βρουνε :P
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Ισχύει ότι έγινε κρυφή ενημέρωση στην Βουλή και πήραν απόφαση για 1 δις ευρώ για εξοπλιστικά με διαδικασίες fast track;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Ακούγεται τίποτα για καμιά νέα προκήρυξη οβα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Chris lok έγραψε:Ακούγεται τίποτα για καμιά νέα προκήρυξη οβα;
Μπα, ούτε καν, μόνο μούφες ακούγονται...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Καλημέρα.
Όπως έχω ξανά γράψει, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν την (αρκετά) πιο οικονομική λύση του θεσμού των ΟΒΑ.
Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση και για το επόμενο διάστημα, δεν θα υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη σχετικά με προκηρύξεις που αφορούν τους ΕΠΟΠ.
Φυσικά, είναι δεδομένο πως μοιραία κάποια στιγμή, θα αναγκαστούν να στελεχώσουν το στράτευμα με "φρέσκο" αίμα λόγω της γήρανσης του ήδη υπηρετούντος προσωπικού. Όμως χρονικά, κανείς δεν γνωρίζει το πότε (ούτε οι ίδιοι πιστεύω).
Όπως έχω ξανά γράψει, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν την (αρκετά) πιο οικονομική λύση του θεσμού των ΟΒΑ.
Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση και για το επόμενο διάστημα, δεν θα υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη σχετικά με προκηρύξεις που αφορούν τους ΕΠΟΠ.
Φυσικά, είναι δεδομένο πως μοιραία κάποια στιγμή, θα αναγκαστούν να στελεχώσουν το στράτευμα με "φρέσκο" αίμα λόγω της γήρανσης του ήδη υπηρετούντος προσωπικού. Όμως χρονικά, κανείς δεν γνωρίζει το πότε (ούτε οι ίδιοι πιστεύω).
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Ειναι ηδη γερασμενος μεσος ορος ηλικιας εποπ 35+ και εμθ 40+
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Για τον μέσο όρο ηλικίας των ΕΜΘ συμφωνώ. Ο μέσος όρος ηλικίας των ΕΠΟΠ ΄όμως δεν είναι τα 35+. Όπως και να χει, και μόνο το γεγονός ότι η οροφή, ήταν για 10 σειρές ΕΠΟΠ (στον Στρατό Ξηράς πάντα), ενώ λόγω κρίσης έχουν πάρει μόνο 8, λέει πολλά. Κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει μελλοντικά.
Φιλικά,
Φιλικά,
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Παιζει να βγαλουν φετος προεκλογικα και επειδη γινονται επισοδια με την τουρκια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Μετα το καλοκαιρι εννοεις η πριν; Εχουν καποια βαση αυτα που λες η απλα ειναι δικες σου υποθεσεις?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Καλησπέρα εγώ παρουσιάζομαι Μάιο υπάρχει περιπτώσει να βγω ΟΒΑ. βγαίνει κάθε χρόνο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Αν βγει προκυρηξη οσο εισαι μεσα σιγουρα θα σας ενημερωσουν και θα μπορεις να κανεις τα χαρτια σου!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)
Έχουν πρόβλημα με τα τατουάζ; Γιατί έχω έναν φίλο που είναι ΟΒΑ και μου λέει Όλοι Έχουν!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες