Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Theo1993
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Theo1993 »

Καλησπέρα παιδιά, βρέθηκε πρωτοσέλιδο εφημερίδας οπου αναγράφεται αύξηση στρατιωτικής θητείας και πρόσληψη ΕΠ. ΟΠ.
Απο την μια μεν δεν διαψεύδει κανείς την είδηση, απο την άλλη δεν, δεν την επιβεβαιώνεται... Κάποιος στρατιωτικός, μέλος της σελίδας μπορεί να μας δώσει τα φώτα του ; https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5.html Εν τω μεταξί τίποτα στο army.gr ...
2012 Β ΕΣΣΟ
Άβαταρ μέλους
Theo1993
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Theo1993 »

https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5.html
2012 Β ΕΣΣΟ
Ελλάδα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Ελλάδα »

Μπορείς να μου σε παρακαλώ τι είναι το ΟΒΑ και τι κάνεις εκεί ακριβώς ;
oba2017at

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από oba2017at »

oΒα=οπλιτης βραχειας ανακαταταξης ως 3 χρονια στην μοναδα που υπηρετης αν ειναι εβροσ/νησια αλλιως σε στελνει το γες ο οβα ειναι στελεχος εχει υπηρεσιες / απαλαγες οπως τα εποπ της μοναδας του περιπολο φυλακιο σκοπια 820ευρω αργιες φυλακιο εξτρα
γιωργο123

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από γιωργο123 »

Μαλλον θα βγει προκυρυξη εποπ ετσι οπως γραφουναι
Π.

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Π. »

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία τι ειναι το ΟΒΑ. Επίσης θέλω να ρωτήσω το 2019 θα βγει καμια προκήρυξη για ΕΠΟΠ Ή για ΟΒΑ ; ξέρει κανεις να μου πει παρακαλώ ;
γιωργο123

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από γιωργο123 »

Απο οτι λενε θα βγει φετος απο οτι λενε
Ασωρτος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Ασωρτος »

Καλησπέρα παιδιά,

Λοιπόν, δυστυχώς η στρατολογία δεν μπορούσε να με κατατοπίσει καλά γιαυτο θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε κατατοπιζοντας με καλύτερα!

1. Θα μπορούσα να δηλώσω για ειδικές δυνάμεις;

2. Σε περίπτωση που μπω ειδικές δυνάμεις, θα μπορέσω αργότερα να παρακολουθήσω σχόλες τύπου σχ. Αλ;

3. Διαλέγω εγώ μονάδα που θέλω να πάω ή με τοποθετούν όπου υπάρχει έλλειψη;

4. Θα μπορέσω να παραιτηθώ όποτε επιθυμώ;

5. Πόσες μέρες άδειας δικαιούμαι;

6. Θα πάρω κάποιον βαθμό ή θα μείνω ως στρατιώτης;

7. Ποιο θα είναι το ωράριο μου;

Αυτά προς το παρόν!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Όπου "pentapostagma.gr", βλέπε "fake news", τέλος...
Τασος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Τασος »

Οι ΟΒΑ στην πολεμική αεροπορία πληρώνεστε τις αργίες;
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από andrkyri »

Αν βγάλει ΕΠΟΠ είναι πιθανόν να ζητάει να έχουν εκτελέσει τα στρατιωτικά τους καθήκοντα οι υποψήφιοι; η λόγω αρχών του θεσμού θα ήταν όπως ακριβώς και η τελευταία; (δηλαδή θα παίρνει και χωρίς να έχουν τελειώσει την θητεία τους )
Artillery Guy

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Artillery Guy »

Ασωρτος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Λοιπόν, δυστυχώς η στρατολογία δεν μπορούσε να με κατατοπίσει καλά γιαυτο θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε κατατοπιζοντας με καλύτερα!

1. Θα μπορούσα να δηλώσω για ειδικές δυνάμεις;

2. Σε περίπτωση που μπω ειδικές δυνάμεις, θα μπορέσω αργότερα να παρακολουθήσω σχόλες τύπου σχ. Αλ;

3. Διαλέγω εγώ μονάδα που θέλω να πάω ή με τοποθετούν όπου υπάρχει έλλειψη;

4. Θα μπορέσω να παραιτηθώ όποτε επιθυμώ;

5. Πόσες μέρες άδειας δικαιούμαι;

6. Θα πάρω κάποιον βαθμό ή θα μείνω ως στρατιώτης;

7. Ποιο θα είναι το ωράριο μου;

Αυτά προς το παρόν!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

1. Αν ήσουν ειδικές δυνάμεις ως φαντάρος, θα είσαι και σαν ΟΒΑ. Προς το παρόν δεν γίνεται να μπεις ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων από άλλο Όπλο ή Σώμα.

2. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν περνάς άλλα σχολεία πέραν της ειδικότητάς σου (ή ενδεχομένως σχολείο μηχανοδήγησης)

3. Σε στέλνουν όπου υπάρχει έλλειψη.

4. Παραιτείσαι και από τις πρώτες μέρες αν θες.

5.30 μέρες κανονκή + 10 ΑΜΔ (μικρής διάρκειας=> μάξιμουμ 4 συνεχόμενες)

6. Προς το παρόν όλοι κρατάνε τον βαθμό που έχουν. Δεν υπάρχει πληροφορία για ενδεχόμενη προαγωγή.

7. Ωράριο:7:00 - 2:30 (σε νορμάλ συνθήκες). Μόνο όταν έχεις υπηρεσία κοιμάσαι στο στρατόπεδο και το άλλο πρωί φεύγεις με απαλλαγή (πάλι σε νορμάλ συνθήκες)

Αυτά...

oba2017at

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από oba2017at »

Επειδη υπαρχει αμαση αναγκη αν βγει ισως ειναι για οσους υπηρετουν-σει. Ασωρτε για εδ πρεπει να εισαι εδ υπαρχει μια διαδικασια λιγων ημερων και παραιτησε χωρις προβλημα. Οι αδειες οπως των στελεχων συς εορταστικες. Στον ενα χρ δεκ στα τρια φευγεις λοχ. Το ωραριο στελεχων υπηρεσια-απαλαγη
0BA2018

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από 0BA2018 »

Στη κω ειμαστε 12-17 οβα πριν μερικες μερες μας ειπαν στις μοναδες μας αν θελουμαι να παμε ε. δ στη μοναδα του νησιου με ωσους εχω επαφες δεν δηλωσαν εχει πολλυ τρεξιμο
Π.

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Π. »

Αν εισαι ένας ΟΒΑ μπορείς να περάσεις στη σχολή πολεμικού ναυτικού ; Επίσης δέχονται γυναίκες ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες