Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από vardtrooper »

Καλά φιλε μάλλον καταλαβα εγώ λάθος. Τελος πάντων κάθε άποψη από εμένα είναι δεκτη(αυτό ελειπε).
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Eleni έγραψε: Το κουρασαμε πολυ το θεμα Παναλληνιες.Το σημαντικο ειναι να πιεσουμε ολοι μαζι λιγο για τον διαγωνισμο..

Εμενα αποψη μου ειναι οσοι απο εσας θελετε πραγματικα μαζι με εμενα να ερθουμε σε επικοινωνια για να γινουμε μια γροθια και να καταφερουμε αυτο που θελουμε... πειτε μου υην γνωμη σας ειμαι προθημη για πολλα

+1
alex
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

vardtrooper έγραψε:Καλά φιλε μάλλον καταλαβα εγώ λάθος. Τελος πάντων κάθε άποψη από εμένα είναι δεκτη (αυτό ελειπε).
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα φίλε μου. Όλα καλά.

ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Συμφωνώ μαζί σας και έχετε τη συγκατάθεση μου σε οποιαδήποτε ομαδική ενέργεια. Πρέπει να πιέσουμε. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Προσωπικά θα ξανάστείλω παλι αύριο μια επιστολή στο υπουργείο. Όσες περισσότερες επιστολές τόσο το καλύτερο. Εκλογές έρχονται και τρέμει η καρέκλα τους.
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από andrkyri »

Από όσο το έψαξα λίγο για την λιμενοφυλακων έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για γρηγορότερη βαθμολογική εξέλιξη από τον σύλλογο των λιμενικών. Γνωρίζει κάποιος αν τελικά με πτυχιο ΑΕΙ μπορεί κάποιος να εξελιχθεί γρηγορότερα αφότου αποφοίτησή από την λιμενοφυλακων; το θέτω και από πλευρας αν βγει προκυρηξη αλλα και μέσω πανελληνίων εφόσον ξανα υποβληθω στην διαδικασία αυτή. Παίζουν αρκετές μεταθέσεις;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Συμφωνω, πρέπει να ασκούμε πιέσεις συνέχεια.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Γεια σε όλους,

Για να ασκήσουμε πιέσεις στείλτε όλοι από κάποιο mail το παρακάτω ή κάτι παρόμοιο (πότε θα ανακοινωθεί) :

http://www.bloko.gr/2018/09/blog-post_795.html?m=1

Με αυτό τον τρόπο θα δείξουμε ότι απαιτούμε κάτι που μας έταξαν.

Άβαταρ μέλους
Antonis23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Antonis23 »

ΛΦ έγραψε:Συμφωνώ μαζί σας και έχετε τη συγκατάθεση μου σε οποιαδήποτε ομαδική ενέργεια. Πρέπει να πιέσουμε. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Προσωπικά θα ξανάστείλω παλι αύριο μια επιστολή στο υπουργείο. Όσες περισσότερες επιστολές τόσο το καλύτερο. Εκλογές έρχονται και τρέμει η καρέκλα τους.

+1 στον ΛΦ. Αν μπορείς στείλε μου ένα πμ σχετικά με τις επιστολές. Ευχαριστώ.

Πειρώ τω μεν σώματι φιλόπονος, τη δε ψυχή φιλόσοφος.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από vardtrooper »

Παιδιά όσοι θα προσπαθησετε να πιέσετε για την προκήρυξη των Λ/Φ σας εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να καταφερετε αυτό που θέλετε να πετυχετε. Πιστευω ότι έχετε μεγάλες πιθανότητες λόγω των εκλογών να τα καταφερετε.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mysterio »

andrkyri έγραψε:Από όσο το έψαξα λίγο για την λιμενοφυλακων έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για γρηγορότερη βαθμολογική εξέλιξη από τον σύλλογο των λιμενικών. Γνωρίζει κάποιος αν τελικά με πτυχιο ΑΕΙ μπορεί κάποιος να εξελιχθεί γρηγορότερα αφότου αποφοίτησή από την λιμενοφυλακων; Το θέτω και από πλευρας αν βγει προκυρηξη αλλα και μέσω πανελληνίων εφόσον ξανα υποβληθω στην διαδικασία αυτή. Παίζουν αρκετές μεταθέσεις;
Καλησπέρα, οι ερωτήσεις σου δεν αφορούν την αναμενόμενη προκήρυξη και καλό είναι να τις μεταφέρεις σε άλλα θέματα του φόρουμ όπως εδώ http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=9197 Και εδώ http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=7240 Όπου και έχεις περισσότερες πιθανότητες να απαντηθούν οι απορίες σου από κάποιον που γνωρίζει από αυτά τα θέματα.
Τέλος πληροφοριακά να σου πώ ότι οι Λιμενικοί είναι στρατιωτικοί και εμπίπτουν στο καθεστώς των μεταθέσεων κανονικά με βάση τα χρόνια που υπηρετούν στο σώμα (μόρια), τον τόπο - υπηρεσία που υπηρετούν και πολλά άλλα όσον αφορά τη συχνότητα αυτών. Όσον αφορά τη βαθμολογική εξέλιξη από όσο γνωρίζω (εαν δεν έχει ήδη ψηφιστεί κάτι τέτοιο) πρόκειται να διαφοροποιηθούν οι απόφοιτοι της σχολής Λ/Φ σχετικά με την βαθμολογική εξέλιξη τους οι της Β' βάθμιας εκπαίδευσης με τους πτυχιούχους, όπου οι δεύτεροι θα έχουν μικρότερο χρόνο παραμονής σε κάποιους βαθμούς από τους άλλους όπως και υψηλότερο καταληκτικό βαθμό (στην αποστρατεία), αλλά από ότι είχα δει δεν θα έχουν και τεράστιες αποκλείσεις μεταξύ τους.
Ελπίζω να σε κάλυψα κατά κάποιο τρόπο αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες γράψε στα παραπάνω θέματα που έβαλα.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ανθυπολοχαγος ΕΔ

Δημοσίευση από ανθυπολοχαγος ΕΔ »

παιδιά όλοι μαζί να πάμε στον υπουργό αρκεί να μαζευτούμε μόνο έτσι θα καταφέρουμε η θα πάρουμε απάντηση από κοντά
Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

Ποιοι είναι από Αθήνα; Για να πάμε στον Υπουργό-Υφυπουργό!

Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Τελικα υπαρχει καποιος που με σιγουριά μπορεί να απαντήσει στο αν θα βγει η προκήρυξη η οχι?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%94%CE%9854653%CE%A0%CE%A9-%CE%9F%CE%A7%CE%9B

«Συγκρότηση τριμελούς έκτακτης επιτροπής σύνταξης Τεχνικών

Προδιαγραφών για την "Προμήθεια ειδών Ιματισμού 199 Δοκίμων Λ/Φ",

II. Το έργο της Επιτροπής να ολοκληρωθεί το αργότερο εντός είκοσι (20) ημερών από την ολοκλήρωση της

δημόσιας διαβούλευσης των τεχνικών προδιαγραφών.

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Σωπα πηρανε μπροστα; Για να δουμε
alex
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες