Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
Ας μασουμε τον νου μας παιδια.. Ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι σε 10 μηνες θα μπουνε οι επομενοι μεσω πανελληνιων.. Και γω περιμένω αγωνιω και ελπιζω αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες δε πρόκειται να βγει..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Οι επομενοι απο πανελληνιες θα μπουν σε 16 μηνες απο τωρα, οποτε μην χαλιεστε ολα θα γινουν. Σε λιγες μερες τελειωνει και η προθεσμια των 60 ημερων για την παραγγελία αρα θα εχουμε νεα
Παιδιά , η προκήρυξη θα βγει πολύ σύντομα. Ρώτησα τους δόκιμους στον Πειραιά και μου είπαν ότι ετοιμάζουν τους πάνω ορόφους της σχολής για τους 199 , επίσης τους είπαν ότι θα είναι γενική κατηγορία. Μάλλον για Ιούνιο η Σεπτέμβρη από ότι είπαν θα βγει , υπομονή !
Έχει κανείς κάτι νεότερο σχετικά με το όριο ηλικίας?
Καλησπέρα άκουσα από δικό μου άνθρωπο ότι το όριο ηληκιας θα είναι από 1989 δεν είναι 100% απλά αυτό μου είπαν, επίσης αν όλα πάνε βάσει σχεδίου θα βγει το πολύ μέχρι τέλη Αυγούστου. Αν έχω νεότερα θα μπω να σας το γράψω.
Αυτα τα μ ειπε ενας γνωστος, μου ειπε ενα παιδι εμαθα απο καποιον γνωστο μου κόψτε τα παιδια τον ευατο σας κοροϊδεύετε.. Αν ηταν να βγει εστω και τον αυγουστο π λετε ορισμενοι θα ακουγοταν απο τωρα. Οσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το λιμενικο το μονο π εχετε να κανετε αν σας παιρνει η ηλικεια στρωθειτε στο διαβασμα για πανελλήνιες
Αναμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο!
Xct Φιλαράκο αν σπάζεσαι με την κατάσταση μην κάνεις καν τον κόπο να μπείς εδώ και να γράψεις οτι σου κατέβει στο κεφάλι. Αν έχεις βαρεθεί να περιμένεις παράτα τα! Οποιος έχει κάποιο νέο το λέει με σκοπό να ενημερώσει ολους τους αναμένοντες! Αν σε παίρνει η ηλικία κάτσε και διάβασε εσύ να γράψεις πανελλήνιες! Άντε και καλή επιτυχία.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
Xct έγραψε:Αυτα τα μ ειπε ενας γνωστος, μου ειπε ενα παιδι εμαθα απο καποιον γνωστο μου κόψτε τα παιδια τον ευατο σας κοροϊδεύετε. Αν ηταν να βγει εστω και τον αυγουστο π λετε ορισμενοι θα ακουγοταν απο τωρα. Οσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το λιμενικο το μονο π εχετε να κανετε αν σας παιρνει η ηλικεια στρωθειτε στο διαβασμα για πανελλήνιες
μακαρι φιλε να ειναι ετσι οπως τα λες
alex
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να γραψει εδω το λινκ με τους επιλαχοντες του 2008?
Βγήκε και για τους σωφρονιστικούς...
Καλησπέρα στην ομάδα. Ξέρετε αν έχει βγεί κανένα νέο περί της προκύρηξης; Αν θα γίνει τελικά προκύρηξη η οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες