Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
ΔΥΚ μου, μα αν ακους ολα οσα εεχουν γινει κατα καιρούς στο στρατό προερχονται από ατομα που δεν εχουν παιδεια (μορφωση εχουν λυκειου+τα μαθηματα που διδασκονται στι σχολές). Η παιδεια δεν εχει μόνο σχεση με την μορφωση, αλλα και την κοινωνική συμπεριφορα και τις ηθικές αξιες και ολα αυτά. Τα καψωνια, η βια που ισως κάποιοι χρησιμοποιούν ή η λεκτική επιθεση προς τους φαντάρους αυτό δειχνει ελλειψη παιδειας! Οσο για τα παιδάκια μου βάζουν μέσον και μετα α΄ποχωρούν ειναι ατομα που ή δεν εχουν κάνει την θητεια τους (δεν ξερουν τι παιζει) ή ειναι ατομα που νομιζουν οτι θα περάσουν τα υπόλοιπα 30 χρονια της ζωής τους, τοσο καλά οσο περασαν στη θητεια τους. Γιαυτο φευγουν, δεν ειναι συνειδητοποιημένα ή δεν γνωρίζουν τι θα πει στρατός.
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι καλή επιτυχια σε ολους σας και καλά μυαλα!
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι καλή επιτυχια σε ολους σας και καλά μυαλα!
Τι να πει κανεις. Ετσι ειναι δυστυχως! Θελει αποφασιστηκοτητα και ωριμοτητα το Στρατευμα και γενικα τα σωματα ασφαλειας!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Δεν ειναι θεμα διατυμπανισμου... Εγω παραδεχομαι και του βγαζω το καπελο εκεινου που λεει οτι εβαλε μεσον ή βυσμα... Η αληθεια παντα σε δικαιωνει! Να το Πει αρκει να ειναι αληθεια... Διοτι εχουμε ακουσει κ περιπτωσεις που λεγανε οτι μπηκανε αξικοκρατικα και μετα εκ των υστερων μαθαινεις οτι εβαλαν λυτους κ δεμενους... Εμενα προσωπικα αυτο με ενοχλει, να το παιζεις σιγανοπαπαδιτσα κ οτι πας με τον σταυρο στο χερι ενω εχεις κανει τις οποιεσδηποτε κινησεις για να διεκδικησεις μια θεση... Παντα ειμαι υπερ της αληθειας και αυτο υποστηριζω
Μπορεις πολυ απλα να αναφερεις οπως ολοι μας οτι 'ναι εβαλα βυσμα'.
Οχι να λες εγω εβαλα τον πρωθυπουργο ή τον προεδρο της δημοκρατιας.
Αλλωστε δεν μας αφορουν τα προσωπα ή η ιδιοτητα του καθενος.
Το οτι βαζουμε με τον εναν η με τον αλλον τροπο βυσμα ειναι γνωστο.
Και εγω ειμαι υπερ αυτης της αληθειας
Οχι να λες εγω εβαλα τον πρωθυπουργο ή τον προεδρο της δημοκρατιας.
Αλλωστε δεν μας αφορουν τα προσωπα ή η ιδιοτητα του καθενος.
Το οτι βαζουμε με τον εναν η με τον αλλον τροπο βυσμα ειναι γνωστο.
Και εγω ειμαι υπερ αυτης της αληθειας
ΔΥΚ καλα τα λες και εγω ειμαι απο αυτους που θελανε να περασουνε αεροπορια ωριμα και ωραια ειμουνα απο τους πρωτους επιλαχων περιμενω στην αναμονη μηπως με καλεσουνε. Τα χρονια περασανε που να φανταζομουνα οτι θα κανει τοσα χρονια να βγει. Γεννημενος 1-1-80 και ψαχνω απεγνωσμεναμηπως σε αυτη που θα βγει Αν μπορεσω να δωσω. Αληθεια μπορω΄΄΄. Και τι να πω΄΄΄΄
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Το βυσμα μετραει, αλλα τελος παντον. Σιγα μην τους νοιαζουν τα υπολοιπα. Απο την μερα που ανακοινωνετε η προκυρηξη ξερουν και ποιους θα παρουν.
Φιλε μου ο αλλος δεν βαζει βυσμα για να 'καταργησει' τα δικα σου μορια αλλα για να 'αυξησει' τα δικα του 

Οτι βισμα και να βαλει καποιος δεν μπορει να παρει πανω απο 200 μορια στην συνεντευξη!
καποιος που δεν θα βαλει και νιωθει και λιγο θα παρει γυρω στα 150, οποτε για 50 μορια γινετε ολη η φασαρια, και ξανα λεω ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ!
καποιος που δεν θα βαλει και νιωθει και λιγο θα παρει γυρω στα 150, οποτε για 50 μορια γινετε ολη η φασαρια, και ξανα λεω ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ!
Μην το βλεπεις μονοπλευρα φιλαρακο μου! Υπαρχουν ατομα που γι'αυτα τα #@#!@!# 50 μορια μεινανε εξω στην προηγουμενη προκυρηξη οποτε...
Το σιγουρο ειναι οτι παιζει πιο πολυ ρολο σε μια ειδικοτητα με Βαση 300-400 παρα σε μια με 600++
Καλα αμα μιλαμε για 600 μορια και πανω εαν δεν παιζει βυσματουμπα μην την ψαξετε!
Γιατι το λες αυτο; Αν δηλαδη καποιος εχει βγαλει αει, εχει χαρτια απο 2 γλωσσες, ειναι απο παραμεθωριο, βγαζει 700+150 η συνεντευξη=850 μορια και δεν βαλει βισμα δεν περναει;
και θα περασει αυτος με βισμα που εχει πχ 500+200 η συνεντευξη=700;
και θα περασει αυτος με βισμα που εχει πχ 500+200 η συνεντευξη=700;
Ακριβως φιλε μου! Θα περασει αυτος που εχει το βυσμα με τα 700 μορια!
Τα ειδαμε απειρες και στον προηγουμενο διαγωνισμο!
Γι'αυτο ασε τις γλωσσες και τα πτυχια και αν το εχεις 'βαλτο να δουλεψει'!
Φιλικα,
Τα ειδαμε απειρες και στον προηγουμενο διαγωνισμο!
Γι'αυτο ασε τις γλωσσες και τα πτυχια και αν το εχεις 'βαλτο να δουλεψει'!
Φιλικα,
Δηλ παιζει να δεις τα αποτελεσματα κα να λεει Χ ειδικοτητα 700-600, να βγαζεις 650 και να μεινεις εξω;
Ναι αμε! Ειναι πολυ πιθανο! Ποσα παιδια ενω διεθεταν τα μορια που ζηταγανε καποιες ειδικοτητες μεινανε απ'εξω δηθεν 'ως ακαραλληλοι γραμματικων γνωσεων κλπ κλπ'.
Ειδικα οι ειδικοτητες με ελαχιστες θεσεις οπως το Οικονομικο ή το Ερευνας πληροφορικης απαιτουν καραβυσματαρα αλλιως δεν εχεις ελπιδες!
Ειδικα οι ειδικοτητες με ελαχιστες θεσεις οπως το Οικονομικο ή το Ερευνας πληροφορικης απαιτουν καραβυσματαρα αλλιως δεν εχεις ελπιδες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης