Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alex

Δημοσίευση από alex »

Λετε να γινει... ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:

Προσλήψεις σωφρονιστικών, ειδικών φρουρών, επιστημόνων πληροφορικής και ειδικών επιστημόνων

εδω αναφερει για τους σωφρονιστικους και επισης και για ειδικους φρουρους που υπαρχει το αιτημα απο το 2014 το αρθρο δεν ειναι παλιο γιατι πανω λεει ο πρωθυπουργος Αλεξης Τσιπρας

Η προκήρυξη των σωφρονιστικων θα βγει φέτος μετά από 4 χρόνια αναμονή.

Το αίτημα που γράφει για 500 ΕΦ προφανώς και απορρίφθηκε τοτε, λίγους μήνες αργότερα δημιούργησαν 50 θέσεις για φυλαξη στον ΟΑΣΑ, οι οποίες καλύφθηκαν από τους 90 δημοτικους που έγιναν ΕΦ.

Τα δικαστήρια ζητάνε συνέχεια περισσότερη αστυνόμευση πάντως.

Πιστεύω πως ΑΝ βγει προκήρυξη θα είναι max 200 άτομα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

alex έγραψε:Λετε να γινει... ;

Προσωπικά δεν το πιστεύω. Δεν το στηρίζω κάπου, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Σάββατο, Απρίλιος 18,2015 - 14:39 λεει το αρθρο αν βλεπω καλα

Καλη δυναμη παιδια και δε σταματαμε να ελπίζουμε

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

http://www.iefimerida.gr/news/395134/o-toskas-proaniggeile-proslipseis-allodapon-stin-astynomia
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Τώρα μάλιστα, θα γίνουμε δυτική χώρα αν μπουν αλβανοι στην αστυνομία και αρχίσουν να βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους Έλληνες πολίτες. Απ' το κακό στο χειρότερο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Τι αλλο θα δουμε! Ειλικρινα σιχαμαρα για το κρατος που ζουμε
2009 δ εσσο 309 σειρα
Dea

Δημοσίευση από Dea »

Εγώ θα πρότεινα να διαγραφεί η συγκεκριμένη σελίδα για τους ειδικούς φρουρούς. Ανώφελα περιμενουμε όλοι μας απο το 2011. Μοιάζει με ειρωνία το να υπάρχει σελίδα για προκυρηξη κάθε νέα χρονιά κ για 7 χρόνια. Δεν θέλω να ενοχλήσω τα παιδια που περιμένουν χρόνο με το χρονο για μια θεση στην αστυνομια μέσω ΑΣΕΠ. Το ίδιο είμαι κ γω. Μακάρι να υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι πρόσληψης στα Σ. Α. οπως στο εξωτερικό και οχι μόνο απλά να γράψεις καλά σε ένα σύστημα εξετάσεων που εχει κ όριο ηλικίας μεχρι τα 26 έτη. Είναι καθαρά η γνώμη μου κ οι απόψεις διιστανται.
Dea

Δημοσίευση από Dea »

Έτσι όπως είχε πει ενας συνδικαλιστής και αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ το 2015 εν ονόματη Δελιτζάκης Γιώργος. ««Ως προς την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ. ΑΣ, όπως ενημερωθήκαμε απο τον γ. γ. του υπουργείου μας, ο γενικός κανόνας είναι σε κάθε καλλικρατικό δήμο ενα ΑΤ και ενα ΤΑ που θα συστεγάζονται, επίσης δεν θα ξαναγίνει πρόσληψη ΕΦ και οτι πρόσληψεις προσωπικού θα γίνονται μέσω των πανελληνίων εξετάσεων μόνο για αστυφύλακες, δεν πρόκειται να αλλάξει το υπάρχον σύστημα εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές, οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί θα ενταχθούν στο σώμα είτε ως ΕΦ είτε ως πολιτικό προσωπικό, το προσωπικό που θα συγχωνευτεί στις νέες υπηρεσίες θα προβλέπεται νομοθετικά να μην μπορεί να μετατεθεί η να αποσπαστεί σε άλλη υπηρεσία δηλ αμετάθετο»
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δεα φίλε σκέψου όμως αν αλλάξει κυβέρνηση η νέα δημοκρατία θέλει ειδικούς φρουρούς
Dea

Δημοσίευση από Dea »

Μακάρι Σπύρο, αλλα, αν ήθελε η ΝΔ γιατί δν εβγαλε την αναμενόμενη προκυρηξη 500 ειδικών φρουρών που ειχε αναφέρει επίσημα ο τότε υπουργος Δημοσιας Ταξης Κικίλιας το 2014;
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Dea έγραψε:Εγώ θα πρότεινα να διαγραφεί η συγκεκριμένη σελίδα για τους ειδικούς φρουρούς. Ανώφελα περιμενουμε όλοι μας απο το 2011. Μοιάζει με ειρωνία το να υπάρχει σελίδα για προκυρηξη κάθε νέα χρονιά κ για 7 χρόνια. Δεν θέλω να ενοχλήσω τα παιδια που περιμένουν χρόνο με το χρονο για μια θεση στην αστυνομια μέσω ΑΣΕΠ. Το ίδιο είμαι κ γω. Μακάρι να υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι πρόσληψης στα Σ. Α. οπως στο εξωτερικό και οχι μόνο απλά να γράψεις καλά σε ένα σύστημα εξετάσεων που εχει κ όριο ηλικίας μεχρι τα 26 έτη. Είναι καθαρά η γνώμη μου κ οι απόψεις διιστανται.

Συμφωνώ απόλυτα! Είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ ειδικοί φρουροι δεν ξαναμπαίνουν. Χρειάζεται αλλαγη πολιτικής όσο αφορά την εισαγωγή στα σώματα ασφάλειας οπως στο εξωτερικό, να κανεις αίτηση στην αστυνομικη ακαδημία, να μένεις εσωκλειστός για κάποιο χρονικό διάστημα (εκπαίδευση, πρακτική κτλ) και οποιος τα καταφέρνει βγαίνει, οι υπολοιποι κόβονται... κατι τέτοιο δυστιχως είναι πολυ μακριά απ την Ελληνική πραγματικότητα...

Όσοι θέλουν να γίνουν αστυνομικοί στην Ελλαδα χωρις Πανελλήνιες γεννήθηκαν μπορεί να εχουν τα προσόντα, γεννήθηκαν ομως σε λάθος χώρα...

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Εγώ πάλι θέλω να μάθω από που προκύπτει το ότι η ΝΔ θέλει Ειδικούς Φρουρούς που μερικοί το επαναλαμβάνετε συνέχεια.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Γιατί είχε ετοιμαστεί το 2014 και πήγαμε σε εκλογές ήταν έτοιμη στο υπουργείο είχε πάρει και έγκριση όποτε θεωρώ θα βγάλουν εκτός αν βγάλουν μόνο για τους αλλοδαπούς και τους αθίγγανους που έλεγε ο υπουργός όποτε εγώ προσωπικά ελπίζω γιατί έχουν περάσει πολλά χρονια υπάρχουν ελλείψεις και τώρα με το ελληνικό που ετοιμάζουν θα χρειαστούν προσωπικό και μάλιστα οικονομικό αυτό που τους συμφέρει είναι ειδικοί φρουροί αυτοί είναι η γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η ΝΔ θελει ειδικους φρουρους, οσο ηθελε δημοτικους ο Κουλης οταν ηταν υπουργος διοικητικης μεταρρυθμισης. η νεα δημοκρατια κατηργησε οργανικες θεσεις και στην αστυνομια και στο λιμενικο. Η προκηρυξη τοτε ΔΕΝ εγκριθηκε και αν ηθελαν να την βγαλουν μπορουσαν να δημοσιευσουν το ΦΕΚ πριν τις εκλογες, οπως εγινε με τους 49 στο Λιμενικο (που με τον συριζα γιναν 200+)

Τα εργα στο ελληνικο δεν εχουν καμια σχεση, ιδιωτικη επιχειρηση Ειναι,security θα βαλουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες