Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Εβαλα και περισυ και φετος, διαφορετικους ανθρωπους, ατομα που στην στρατιωτικη παρελαση της 28ης τους εβλεπες στην εξεδρα των επισημων! Και μαλιστα μου ειπανε να ξαναδωσω στην καινουργια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση, κ δεν ειμαι απ τους ανθρωπους που δεν ξερουν ποιον να πρωτοβρισουν, το βυσμα τους, τον θεσμο, καποιον αλλον (μπηχτη)
Μαλιστα. Προφανως δεν ειναι οτι δεν μπορουσαν, απλα δεν ασχοληθηκαν καθολου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Ελα ρε Λολιτακι μου... Γαιτι παραδιδεις τα οπλα; Αφου τα εχουμε πει εμεις
Σου ειχα πει οτι φετος ειναι η χρονια σου! Να το θυμασαι αυτο!

Φετος ειναι η χρονια σας κοριτσια!
-
- Στρατηγός
Κανε τα κοριτσι μου, δεν εχεις να χασει τιποτα! Ξερω ατομο που εδωσε 8 φορες, εδινε συνεχεια μεχρι να μπει... Ολη η ζωη μας ειναι γεματη απο δοκιμασιες, γιατι να μην προσπαθουμε ξανα κ ξανα μεχρι να πετυχουμε τον στοχο μας;
Τελικα μπηκε κυρια υποστρατηγε;
-
- Στρατηγός
Ναι, με την 6η σειρα εποπ περασε
-
- Στρατηγός
Λολιτακι μου, φετος θα τα καταφερεις... Το πιστευω! Και αλλωστε το αγαπας κ το θες πολυ! Μην σταματας ποτε να κυνηγας τα ονειρα σου!
Καλα ξηγηθηκε το παλικαρι! Λολιτακι δειξτους οτι εσυ δεν τα παρατας ευκολα και ξαναδωσε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Και 3η φορα; Παει πολυ, δεν θα παρακαλαω συνεχεια για να μπω, ας παρουν καλυτερα ατομα απο μενα/εξυπνοτερα
κι εγω illy στο ευχομαι οπως θα το ευχομουν για τον ευατο μου να σε παρουνε! να μπει κ κανενας εξυπνος μεσα!

κι εγω illy στο ευχομαι οπως θα το ευχομουν για τον ευατο μου να σε παρουνε! να μπει κ κανενας εξυπνος μεσα!
-
- Στρατηγός
Κοπελα ηταν δυκ μου
Εγω εχω μαθει να μην παραδιδω τα οπλα τοσο ευκολα! Εξαντλω καθε προσπαθεια... Ειπαμε, χασαμε μαχες αλλα οχι τον πολεμο

Ωχ παρεξηγηση συγνωμη βρε 
Τοτε καλα ξηγηθηκε η κουκλα

-
- Στρατηγός
χαχαχαχαΔ. Υ. Κ έγραψε:Ωχ παρεξηγηση συγνωμη βρε

Παρακολουθησα με πολύ προσοχή τι ςτελευταιες 6 σελίδες του θεματος γιατι εδω ειχε ψωμί! Καποια στιγμή νομισα οτι αρχισα να παρανοω εγω με το ατομο ΙΡΙΣ και νομισα οτι εγω μπορει να λέω βλακειες, αλλα τωρα πιο ηρεμη καταλαβας ποιος τις έλεγε τελικά.
Ισως το παλικάρι ειχε Παραπληροφορηση άπό το δικό του βυσμα και επειδη δεν τον εβαλε του ειπε οτι ολα γιναν αξιοκρατικά τελικά.
Ορισμενες φορες σε κάτι τετοια ατομα νομιζω οτι μιλάω στον τοιχο!
Και φυσικά ολες οι απόψεις του συνοψίζονται σε ενα και μονο ποστ που εκανε και εμενα προσωπικά μου δημιουργει ερωτηματα σχετικα με το τι ειναι και ποιος ειναι και τι νοημα ειχαν ολα αυτα που ειπε: "Τα ξερετε αλλα δε βαζετε μεσο να περασετε. Γιατι; Αυτοι που βαζουν μεσο καλυτεροι ειναι; Εσεις ειστε τα κοροιδα. "
Ευχαριστούμε ΙΡΙΣ για τον χαρακτηρισμό "κοροιδα". Εμεις λες να ειμαστε ή Τα βυσματα που τους ταζουν θεσεις και τους κοροιδευουν, οι στρατιωτικοι και οι πολιτικοι;
Ισως το παλικάρι ειχε Παραπληροφορηση άπό το δικό του βυσμα και επειδη δεν τον εβαλε του ειπε οτι ολα γιναν αξιοκρατικά τελικά.
Ορισμενες φορες σε κάτι τετοια ατομα νομιζω οτι μιλάω στον τοιχο!
Και φυσικά ολες οι απόψεις του συνοψίζονται σε ενα και μονο ποστ που εκανε και εμενα προσωπικά μου δημιουργει ερωτηματα σχετικα με το τι ειναι και ποιος ειναι και τι νοημα ειχαν ολα αυτα που ειπε: "Τα ξερετε αλλα δε βαζετε μεσο να περασετε. Γιατι; Αυτοι που βαζουν μεσο καλυτεροι ειναι; Εσεις ειστε τα κοροιδα. "
Ευχαριστούμε ΙΡΙΣ για τον χαρακτηρισμό "κοροιδα". Εμεις λες να ειμαστε ή Τα βυσματα που τους ταζουν θεσεις και τους κοροιδευουν, οι στρατιωτικοι και οι πολιτικοι;
Σε λιγο 8α με βγαλετε και ψυχασ8ενη εσεις. ελεος. οταν καποιος βγαινει και λεει καποια αλη8εια αμεσως ολοι να τον φατε. φανταζομε να σας ελεγα οτι περασα και με βυσμα στους επιλαχοντες τι 8α γινοταν. και φιλη μου μαρινα δεν εδωσα εποπ ακομη... φιλοι μου εδωσαν. αλλοι μπηκαν με την αξια τους και αλλους τους εφαγε η ελπιδα οτι 8α μπουν με μεσο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες