Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Με έχει καταβάλει ενα άγχος τώρα τελευταία δεν ξέρω γιατί. Όμως ρώτησα εκείνη γιατί λόγω του ότι είναι γυναίκα και βλέποντας ότι και παλαιότερα είχε κάνει αναρτήσεις εδώ σκέφτηκα μήπως το έχει ψάξει πιο πολυ για τις γυναίκες από μένα
Στέλλα όταν λες εμπιρια 5 μηνες στο υπουργείο φύλακας;
Θα αργήσουν να βγουν μάλλον ούτε τέλη Νοεμβρίου δν θα βγει η 3κ
Στελλα δεν εχω ψαξει κατι συγκεκριμενο. Οι περισσοτεροι απο εδω εχουν στοιχεια για τις αντρικες θεσεις.αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι με κυριο προσον ειναι μετρημενες στα δαχτυλα οι γυναικες και με β επικ οι περισσοτερες ειναι εκτος οριου ηλικιας.
δυστυχως για εμας ειναι λιγες οι θεσεις αλλα οντως θα κονταροχτυπηθουμε στα αθληματα, αν σκεφτεις οτι εχουμε τα ιδια με τους αντρες.
για μενα εισαι μεσα ξεκινα προετοιμασια για τα αθληματα και good luck :)
δυστυχως για εμας ειναι λιγες οι θεσεις αλλα οντως θα κονταροχτυπηθουμε στα αθληματα, αν σκεφτεις οτι εχουμε τα ιδια με τους αντρες.
για μενα εισαι μεσα ξεκινα προετοιμασια για τα αθληματα και good luck :)
Καλησπέρα σας
Προσωπική μου γνώμη είναι να κρατάμε μικρο καλαθι με την προκυρηξη. Γιατί εάν δεν γίνουν οι προσλήψεις πριν τις εκλογές υπάρχει πιθανότητα να παγώσει ή ακόμα χειρότερα να ακυρωθεί. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι περιπου ενάμιση μήνα περίπου πριν της εκλογές παγώνουν όλες οι προκυρηξεις
Προσωπική μου γνώμη είναι να κρατάμε μικρο καλαθι με την προκυρηξη. Γιατί εάν δεν γίνουν οι προσλήψεις πριν τις εκλογές υπάρχει πιθανότητα να παγώσει ή ακόμα χειρότερα να ακυρωθεί. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι περιπου ενάμιση μήνα περίπου πριν της εκλογές παγώνουν όλες οι προκυρηξεις
Καλησπερα σας Μαρία εγώ έχω δηλώσει Θήβα γιατί είμαι από Θήβα. Από τη Θήβα έχουν δηλώσει πολλά κορίτσια γιατί στις προηγούμενες προκηρύξεις που είχε εντοπιότητα μπήκαν μόνο από τη Θήβα και έτσι επικρατεί στη πόλη μας ότι είναι μια δουλειά που σου εξασφαλίζει το μέλλον άρα και η κουτσή Μαρία έκανε τα χαρτιά της και το ίδιο ισχύει και για τους άντρες από τη Θήβα. Επειδή έκανα μια έρευνα τα κορίτσια που έχουν κάνει από εδώ είναι όσα ξέρω β επικουρικό μια γλώσσα και 18 και κάτω. Δηλαδή εγώ αυτές τις περνάω. Από αγόρια το ίδιο μόνο ένας πιτσιρικάς έμαθα ότι έχει πιστοποίηση 5. Το μόνο που δεν μπορώ να μάθω είναι επειδή στη Θήβα έχουμε ιεκ φύλάκα αρχαίοτητων και πήγαιναν αρκετές κοπέλες και μικρές σε ηλικία ποιες από όλες αυτές πήραν πιστοποίηση. έχω φοβάμαι ότι ψάχνουμε για στελέχοι ασφάλεια και θα το βρούμε από αρχαιοφυλακες.
Στέλλα εσύ τι έχεις βάλει πρώτη προτίμηση εσωτερικός και εξωτερικός και που?
Καλησπέρα,
για όσους έχουνε στείλει το πτυχίο ξένης γλώσσας αλλά όχι μεταφρασμένο γνωρίζεται τι προβλέπεται;
για όσους έχουνε στείλει το πτυχίο ξένης γλώσσας αλλά όχι μεταφρασμένο γνωρίζεται τι προβλέπεται;
Μαρία από πλευράς αντρών δεν υπάρχουν πολλά Στελέχη ή Αρχαιοφυλακες διότι οι περισσότεροι απορρίπτονται λόγω ηλικίας (100 άτομα και οι δυο ειδικότητες μαζί πανελλαδικά ) Όσο αναφορά τις γυναίκες η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι γυναίκες αρχαιοφυλακες, δεν γνωρίζω ακριβώς το ποσοστό αλλά θα υπάρξει συμμετοχή..
Απλά δε θα μετρήσει το πτυχίο σου. Δε σε ακυρώνουν, γιατί τα αγγλικά δεν ήταν υποχρεωτικό προσόν στον διαγωνισμό αυτό, αλλά κριτήριο κατάταξης.hector έγραψε:Καλησπέρα,
Με το πτυχίο των αγγλικών το έχουμε πει από την αρχή όπως το λέει μέσα και το ΦΕΚ... οτιδήποτε ξένη γλώσσα θελει μετάφραση αλλιώς ακυρώνεται...3 πράγματα ζητάγε... 1. υπογεγραμμένη η αιτηση 2. Χαρτί γιατρου με ΑΜΚΑ και ΑΔΤ 3. Μεταφραση των ξένων γλωσσών... Οποίος-α δεν έβαλε ένα από όλα αυτά απλά ακυρώνεται... Ας μπει να διαβάσει καλά το ΦΕΚ!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες