Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Μονο αυτο φιλε
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Στο workenter που τους εστειλα μηνυμα μου απαντησαν οτι δεν εχει βγει κατι επισημο ουτε τους εχουνε πει κατι... Και οτι προσωπικη τους αποψη ειναι οτι τα προσωρινα αποτελεσματα θα βγουν σε 4 μηνες...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

HELLENICROWER έγραψε:Στο workenter που τους εστειλα μηνυμα μου απαντησαν οτι δεν εχει βγει κατι επισημο ουτε τους εχουνε πει κατι... Και οτι προσωπικη τους αποψη ειναι οτι τα προσωρινα αποτελεσματα θα βγουν σε 4 μηνες...
Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι τα πράγματα και να βγουν μέχρι τον Οκτώβριο έστω.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

giogio έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα παιδια. Κοντα στα 1000 μορια ειμαι και εγω για την κατηγορια των γυναικων με απολυτηριο λυκειου. Βλεπω ποσο εχετε αναλυσει το θεμα και λετε οτι περιπου 200 ατομα να ειναι στελεχη και φυλακες. Ξερουμε απο αυτους ποσες ειναι γυναικες; Εχουμε καμια εκτιμηση για τις γυναικειες θεσεις; Ευχαριστω
Καλησπέρα. Ο αριθμός αυτός των 200 αφορά αποκλειστικά την κατηγορία των ανδρών. Με την κατηγορία των γυναικών δεν έχω ασχοληθεί καθόλου για να είμαι ειλικρινής, αλλά λόγω του ότι οι θέσεις είναι λίγες, θεωρώ ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τη β επικουρία. Πληροφοριακά επίσης, υπάρχουν πολλές γυναίκες αρχαιοφύλακες, χωρίς να ξέρω όμως πόσες ενδιαφέρθηκαν τελικά για την προκήρυξη.
Giogio

Δημοσίευση από Giogio »

Ναι οι θέσεις για όλες τις κατηγορίες είναι περίπου 35. Είναι όντως δύσκολα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες αρχαιοφυλακες αλλά πόσες είναι μέσα στο οριο ηλικίας; Γιατί αποτι βλέπω οι περισσότεροι αρχαιοφυλακες είναι μεγάλοι σε ηλικία.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Με τα τατουάζ τι παίζει?; Υπάρχει θέμα αν έχει κάποιος ξέρουμε;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Giogio έγραψε:Ναι οι θέσεις για όλες τις κατηγορίες είναι περίπου 35. Είναι όντως δύσκολα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες αρχαιοφυλακες αλλά πόσες είναι μέσα στο οριο ηλικίας; Γιατί αποτι βλέπω οι περισσότεροι αρχαιοφυλακες είναι μεγάλοι σε ηλικία.
Ισχύει ο, τι κ για τους άντρες. Απ τους 1050 πιστοποιημενους, θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι 700-750 κ περίπου το 30% είναι κάτω των 32 ετών.200-250 δηλαδή είναι η εκτίμηση μου.
Giogio

Δημοσίευση από Giogio »

Εγώ είδα πιο πάνω σε ένα σχόλιο ότι έλεγαν ότι φυλακες και στελέχη μέσα σε αυτήν την ηλικία δεν είναι πάνω από 200 άτομα.. όποτε τι ισχύει;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Θα βγουν τα προσωρινά και δεν θα πιστεύετε στα ματάκια σας... Κοίτα που θα είναι σχεδόν όλοι από Β επικουρίκο εδώ θα είμαστε...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Giogio έγραψε:Εγώ είδα πιο πάνω σε ένα σχόλιο ότι έλεγαν ότι φυλακες και στελέχη μέσα σε αυτήν την ηλικία δεν είναι πάνω από 200 άτομα.. όποτε τι ισχύει;
Στην κατηγορία των ανδρών αναφέρεται αυτό το σχόλιο. Το είπαμε κ παραπάνω
stavros

Δημοσίευση από stavros »

Φίλε με ποια λογική το λες αυτό;
Giogio

Δημοσίευση από Giogio »

Αρα αντρες θα παρει και β επικουρια και γυναικες καθολου; Αδικια ρε παιδιαααααα
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Giogio έγραψε:Αρα αντρες θα παρει και β επικουρια και γυναικες καθολου; Αδικια ρε παιδιαααααα

Έλα καλέ που σε αδικεί η κοινωνία. Ισότητα ήθελες βρεεεε ΕικόναΕικόνα

Giogio

Δημοσίευση από Giogio »

fsafa έγραψε:
Giogio έγραψε:Αρα αντρες θα παρει και β επικουρια και γυναικες καθολου; Αδικια ρε παιδιαααααα

Έλα καλέ που σε αδικεί η κοινωνία. Ισότητα ήθελες βρεεεε ΕικόναΕικόνα

Ε οσο να πεις ειναι αδικια. ΟΙ θεσεις μας ειναι ελαχιστες και αν οι γυναικειες αιτησεις ειναι πολλες. Εμεις με β επικουρια την βαψαμε :(

Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Γεια σας, Συμμετείχα σαν τέκνο πολύτεκνης οικογένειας κ είμαι παντρεμένη. Στα δικαιολογητικά έβαλα το πιστοποιητικό από τον σύλλογο πολυτέκνων αλλά στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν έβαλα του πατέρα Που φαίνομαι σαν τέκνο αλλά το καινούργιο της δικής μου οικογενειας... Δε θα με μετρήσουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες