Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Επειδή είδα αυτο που γράψατε ότι πολλοί θα έχουν ξεχάσει το χαρτί ορθοπεδικού να προσθέσω ότι πολλοί μπορεί να μην έχουν δει το όριο ηλικίας. Εγώ όταν πήγα στο νοσοκομείο να πάρω το χαρτί το πήρε και μια γυναίκα δίπλα μου η οποία ήταν γύρω στα 40.
Το θέμα είναι πόσοι έχουν πιστοποίηση κ όχι πόσοι ξέχασαν κάποιο χαρτί...
Δικιο εχει ο πανος αυτο ειναι το θεμα. ποσα στελεχη πρωτον και ποσοι αρχαιοφυλακες δευτερον με πιστοποιηση εχουμε κανει τα χαρτια μασ
Φυσικά, αλλά μπορεί και αυτοί που έχουν πιστοποίηση να ξέχασαν το χαρτί ορθοπεδικού για παράδειγμα.
Δεν νομίζω να είναι 2 μήνες εκπαίδευση 4μηνο πρέπει να είναι δεν ξέρω τι λέει η κάθε προκήρυξη αλλα αμα ειναι 2 μήνες τότε τι εκπαίδευση είναι αυτή Σε σουπερ Μαρκετ θα περιπολεί
Μάγκες υπομονή μέχρι το 19 έχουμε καιρό απολαύστε το καλοκαίρι
ARN έγραψε:Μάγκες υπομονή μέχρι το 19 έχουμε καιρό απολαύστε το καλοκαίρι
Ας ελπίσουμε να βγούνε τα προσωρινά τον Σεπτέμβρη όπως λένε να έχουμε μια ιδέα.
Το 19 θα γίνουν οι προσλήψεις εμάς μας νιώσει να βγουν οι προσωρινοί πίνακες να έχουμε μια ιδέα
Τι δείχνουν τα προσωρινά αποτέλεσματα ακριβώς;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
ARN έγραψε:Τι δείχνουν τα προσωρινά αποτέλεσματα ακριβώς;
προσωρινους επιτυχοντες κλπ κλπ
alex
Νομίζω ότι οι προσωρινοί πίνακες συντάσσονται με βάση την ηλεκτρονική δήλωση που υποβάλαμε. Μετά τις ενστάσεις γίνεται έλεγχος των φακελων που αποστειλαμε με τα απαραίτητα έγγραφα, όπου φαίνεται και αν συμφωνούν με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις, και τελος βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες. Και μετά τα αθλήματα. Αν ξέρει κάποιος σίγουρα, ας απαντήσει
Αν έχεις βάλει σωστό τα έγγραφα σου κ είσαι στους προσωρινούς πίνακες δεν θα έχεις θέμα
Λάθος... Προσωρινοί ονομάζονται γιατί με το που βγουν έχει το δικαίωμα κάποιος που θεωρεί πως έχει αδικεί να υποβάλλει ένσταση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες