Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
ΛΕω να παρω τηλεφωνο να ρωτησω γιατι δεν εστειλα το εγγραφω για το υψος (ξερω ειμαι βλακας). Αμα ακυρωθηκε ειμαι βλακας. Δεν πηραζει τι να πω. Καλη επιτυχια σε εσας και οτι επιθυμείτε
Γιασας παιδια και απο μενα χαρικα που ανιξε ξανα η σιζητυση οντος ενα μεγαλο ποσοστο δεν προσκομισε βεβεοσι ορθοπεδικου. Αποτι καταλαβα ι πτιχιουχι ινε λιγι και εχουν κανι ετισι πολι με απολιτιριο χορις κανενα αλο προσον. Για τιν κρητη στο νομο λασιθιου εχουν κανι Καμνια 50 αρια ετισις σολο το νομο 1 κοπελα με πτιχιο αρχιεοφιλακον 2 με εμπιρια και ο ενας ιμε Εγο με τιν περισοτερι. Με πτιχιο σεκιουτιτη δεν ιπαρχι κανις για αλο νομο κριτις δεν ασχολιτηικα και δεν γνοριζο
Γιασας παιδια και απο μενα χαρικα που ανιξε ξανα η σιζητυση οντος ενα μεγαλο ποσοστο δεν προσκομισε βεβεοσι ορθοπεδικου. Αποτι καταλαβα ι πτιχιουχι ινε λιγι και εχουν κανι ετισι πολι με απολιτιριο χορις κανενα αλο προσον. Για τιν κρητη στο νομο λασιθιου εχουν κανι Καμνια 50 αρια ετισις σολο το νομο 1 κοπελα με πτιχιο αρχιεοφιλακον 2 με εμπιρια και ο ενας ιμε Εγο με τιν περισοτερι. Με πτιχιο σεκιουτιτη δεν ιπαρχι κανις για αλο νομο κριτις δεν ασχολιτηικα και δεν γνοριζο [/]Μαρίνο, πως ξέρεις ότι έχουν κάνει μόνο 50 στο Λασίθι; εσύ είσαι αρχαιοφυλακας; Ξέρω επίσης ότι είχε ανοίξει στη Σητεία ένα ΙΕΚ με την ειδικότητα στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας. Είσαι σίγουρος γι αυτά που λες;
Γεια σας από μένα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει από τις 8000 αιτήσεις ΔΕ, πόσες αιτήσεις έκαναν άνδρες και πόσες γυναίκες;
- mattiasg4
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Βεβαίωση ορθοπαιδικού όσοι δεν κατέθεσαν δεν τους αποκλείει λογικά από την μοριοδοτηση την καταθέτουν στην επιτροπή του ΑΣΕΠ αργότερα...https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-pos-tha-ginei-i-epilogi-ton-sofronistikonΤωρα υπάρχει κάποιος δόκιμος ή Ειδικοδυναμίτης που να κατεθεσε το απολυτίριο του στρατού σαν προϋπηρεσία ή δεύτερο πτυχίο ο δικηγόρος μου με είπε ότι ανάλογα πως θα το παρουσιάσεις έχεις πιθανότητες να μετρήσει! Δεν πρόλαβα να σας το πώ γιατί είχε κλειδωθεί το Φόρουμ. Καλή επιτυχία σε όλους, ιδιαίτερα όμως στα παιδιά που έχασαν τα μόρια του στρατού και είχαν διπλώματα μηχανής φορτηγού γιατι ξέρω ότι έκανα αγώνα να τα βγάλουν όπως εγώ μάταια! Αυτό δεν αναιρεί τους άλλου υποψηφίους και τους ΙΕΚ που και αυτοί έκαναν τον δικό τους αγώνα! Φιλιά από Σέρρες!
Φίλε όσο για το χαρτί γιατρού που λες το έλεγε καθαρα μέσα τι ΦΕΚ και στο ασεπ που ρωτησα μου είπαν ότι αν δεν είναι στον φάκελο πάει στα ακυρα... Όπως και άλλα χαρτιά σαν έξτρα οποιος έβαλε πάλι θα ακυρωθούν... Γιατί όταν σου ζητάει 3 πραγματα και βάλεις 10 ή 2 ακυρος είσαι... όπως στους δήμους και σε ολες τις προκηρύξεις που τις βγαζει το Ασεπ... ρωτήστε στο ΑΣΕΠ και θα δείτε.. Και όσο για τον δεύτερο τίτλο σπουδών που λες δεν μετράει γιατί σου ζητάει να είναι συναφή που συναφή δεν υπάρχει αυτο σε κανένα σχολείο ΕΠΑΛ ΤΕΕ και τέτοια.. Και για το χαρτί που έβαλες από ειδικές δυνάμεις εύχομαι να μην σε ακυρώσουν γιατί ότι παραπάνω βάλεις ή λιγότερο ακυρωνεσε αυτοματα από το ΑΣΕΠ... Στο λέω φιλικά γιατί μίλησα με ΑΣΕΠ 100 φορές μέχρι να στείλω την αίτηση και μου έλεγαν όλοι το ιδιο πράγμα... Φιλικά καλή επιτυχία σε όλους
ναι άνοιξε 1 τμιμα πριν δυο χρονια περιπου με ιδικοτιτα σεκουριτι αλα πιστοπιθιικε 1 ατομο κιαφτο κατο του 1.70 ιψος και δεν ασχολιθικαν περετερο γιατη δεν ηχε ζιτισι στο επαγκαιλμα εδιαφερθικα να ενιμεροθο γιατη ι προτιμου επιλογι ειναι νεαπολι εξοτερικος οχι με απολιτιριο ιμε και εγο
Γεια σας,
Το χαρτί ορθοπεδικού ήταν απαραίτητο να κατατεθεί μέχρι τις 02-07-2018...
Ήταν στα ψιλά γράμματα και ήταν ένας κόφτης για αρκετά άτομα.
Αν καταθέσεις περισσότερα από τα άκρως απαραίτητα προσόντα, δεν αποκλείεσαι... Απλώς δεν μοριοδοτούνται...
Προυπηρεσία αντίστοιχη σε Στρατό- Αεροπορία - Ναυτικό δεν υπάρχει.
Οι security (ΚΕΜΕΑ) με απλό απολυτήριο δεν μετράει η εμπειρία τους, μόνο αν έχουν τελειώσει το ΙΕΚ (πιστοποίηση).
Καλή επιτυχία!
Το χαρτί ορθοπεδικού ήταν απαραίτητο να κατατεθεί μέχρι τις 02-07-2018...
Ήταν στα ψιλά γράμματα και ήταν ένας κόφτης για αρκετά άτομα.
Αν καταθέσεις περισσότερα από τα άκρως απαραίτητα προσόντα, δεν αποκλείεσαι... Απλώς δεν μοριοδοτούνται...
Προυπηρεσία αντίστοιχη σε Στρατό- Αεροπορία - Ναυτικό δεν υπάρχει.
Οι security (ΚΕΜΕΑ) με απλό απολυτήριο δεν μετράει η εμπειρία τους, μόνο αν έχουν τελειώσει το ΙΕΚ (πιστοποίηση).
Καλή επιτυχία!
Καλησπερα, σχετικά με την προϋπηρεσία που λέτε στον ΑΣΕΠ, ζητάει να ειναι συναφή με το επάγγελμα, δηλ στην καρτέλα ενσήμων να ήσουν σωφρονιστικος υπάλληλος μόνο, η στα μουσεία να ήσουν φύλακας αρχαιολογικών χώρων και οχι απλά φύλακας, στα εκαβ πχ μετρούσε η προϋπηρεσία οδηγού εαν ησουν σε κέντρα υγείας η στη θητεία σου να ήσουν οδηγός ασθενοφόρου σε στρατιωτικά ιατρεία και οχι Ένσημα οδηγού φορτηγών. Οσο για την προϋπηρεσία Στρατου μετραει μονο εαν είχες ειδικότητα σε αντικείμενα Στρατονομίας.Και ολα αυτα μετα την απόκτηση τίτλου ΙΕΚ στέλεχος ασφάλειας
Καλησπερα σε ολους. Εγώ εχω τελειώσει στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας. Απο την ταξη που ειμασταν μονο εγω έκανα τα χαρτια μου. Δεν υπαρχουν πολλά ατομα εδω στην αθηνα που εχουν το χαρτι και την πιστοποιηση. ΑθηνΑ μενω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Παιδιά το έχετε μπερδέψει πολλοί με την προϋπηρεσία γενικά... Η προϋπηρεσία που προσμετράται εκτός από το ότι πρέπει να είναι σχετική με τον τίτλο σπουδών που παίρνει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό ( και όχι με το επάγγελμα του σωφρονιστικού ) πρέπει να έχει αποκτηθεί μεταγενέστερα από το πτυχίο που δηλώνουμε. Οι καταδρομές ακόμη και αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι είναι συναφή εμπειρία με το πτυχίο του στελέχους ασφαλείας θα πρέπει να δηλωθεί μόνο αν έχει υπερητησει κάποιος την θητεία του αφού έχει πάρει πρώτα το πτυχίο από το ΙΕΚ. Αν μιλάμε για β επικουρία δηλαδή κάποιος που μετέχει με αποκορύφωμα τίτλο λύκειο η καποιο πτυχίο, τότε η εμπειρία του πρέπει να είναι συναφή με τον τίτλο σπουδών του.
Ποιο επάγγελμα είναι συναφή με το πτυχίο του υπηρεσιών ασφαλείας; Το σεκιουριτη είναι;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας = Σεκιούριτι
Δεν είναι συναφή, το ίδιο ακριβώς είναι.
Δεν είναι συναφή, το ίδιο ακριβώς είναι.
Ακριβώς,security σημαίνει παροχή ασφαλείας. Υπάρχουν οι σχετικοί κωδικοί ΙΚΑ με τους οποίους προσλαμβάνονται οι security που δηλώνουν το είδος παροχής υπηρεσιών και αυτούς ελέγχει ο ΑΣΕΠ για να βρει την συνάφεια. Η συνάφεια πάει πακέτο με τον τίτλο σπουδών που δηλώνει ο καθένας και μόνο. ΟΙ απόφοιτοι γενικού λόγο του ότι δεν έχουν κάποια ειδίκευση-πτυχίο δεν δηλώνουν καμία προϋπηρεσία, ακόμη και αν δηλώσουν το ΑΣΕΠ δεν την μετράει.
Μαρίνο από αυτό το τμήμα πιστοποιήθηκαν τέσσερις άντρες και όχι ένας. Ψάξε τα αποτελέσματα της τελευταίας πιστοποίησης στο ιντερνετ στο σάιτ του 1ου ιεκ Ηρακλείου. Δεν ξέρω ηλικίες και ύψος, αλλά είναι τέσσερις. Επίσης, είχαν δώσει και παλιότερα κάποιοι στην Περιφέρεια Κρήτης, όμως δεν ξέρω αποτελέσματα και λοιπά στοιχεία. Είναι λίγοι οι πιστοποιημένοι πάντως, θα εκπλαγώ αν βρεθούν πάνω από δέκα άτομα στο νησί και στις δυο ειδικότητες που ζητά. Θα μπουν πολλοί με απολυτήριο λυκείου. Κ εγώ πρώτη επιλογή εξωτερικός στη Νεάπολη!μαρινος έγραψε:ναι άνοιξε 1 τμιμα πριν δυο χρονια περιπου με ιδικοτιτα σεκουριτι αλα πιστοπιθιικε 1 ατομο κιαφτο κατο του 1.70 ιψος και δεν ασχολιθικαν περετερο γιατη δεν ηχε ζιτισι στο επαγκαιλμα εδιαφερθικα να ενιμεροθο γιατη ι προτιμου επιλογι ειναι νεαπολι εξοτερικος οχι με απολιτιριο ιμε και εγο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες