Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι δεν τους ενδιαφέρει τωρα γιατι αυριο θα ψαχνουν μέσα στο στράτευμα να βρουνε ανθρώπους να συνεννοηθούν και θα υπάρχουν ελάχιστοι, αν δεν χαζέψουν και αυτοί... Με οσα βλέπουν τα ματάκια τους και ακούνε τα αυτάκια τους. Τι να πω; Αν νομίζουν οτι ο Ελληνικός Στρατός θα πάει μπροστά ετσι καλα κανουν και την τελική επιλογή των επιτυχόντων την κάνουν τα βύσματα και οχι το ΓΕΣ>> Κάτι θα ξέρουν και αυτοί παραπάνω από εμας!
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lolita »

Α! Κατι λειπει εδω! Υπεστη Λογοκρισια για μια Κακια λεξη;Εικόναveleref. Μου διεγραψες το... Γραπτο μου; ! Τεσπα! Και για να μην ειμαι εκτος θεματος παλι εχω να πω οτι το βυσμα ειναι κακο!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Και κάνει κακό... Οχι σε ολους... Σε αυτούς που το βάζουν καλό κάνει... Στους υπόλοιπους
m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Παιδια dont worry εγω ξερω οτι μπορει καποιοι να περασαν με βυσμα αλλα λιγοι απο αυτους τν παλευουν και καθονται οι πιο πολλοι τν κανουν με ελαφρα...
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 286_lele »

m15a4c.q.b έγραψε:Παιδια dont worry εγω ξερω οτι μπορει καποιοι να περασαν με βυσμα αλλα λιγοι απο αυτους τν παλευουν και καθονται οι πιο πολλοι τν κανουν με ελαφρα...
ναι το θεμα ειναι οτι περνανε... Τι να κανουμε... Εικόνα

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Δν μπορουμε να κανουμε μπορουμε ομως να περιμενουμε! Κ να ελπιζουμε! Δν μασανε οι καταδρομεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ετσι δν ειναι ρε παλιε;298 λελε!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δλδ ποσο σπαστικοι πρεπει να ειναι μερικα ατομα γιατι υποβιβαζεις τα παιδια που μπηκαν τωρα; δλδ και να εβαλαν βισμα εμας τη μας νοιαζει εσυ αν ειχεσ δν θα εβαζες μην το παιζουμε ολοι ξαφνικα οσιες παρθενες και παμε με το σταυρο στο χερι ξερουμε ολοι μας πως λειτουργουν αυτες οι προκυρηξεις δλδ αν ειχεσ εσυ μεσον η και οποιος δηποτε δν θα το χρησιμοποιουσε; δν νομιζω γιατι απο τι καταλαβα κα λυπαμαι για αυτο αξικρατικα μεσα δν εισαι γιατι πολυ απλα τιποτα απο αυτα που λενε δν τυρουν και δν υπαρχει τιποτα το συστημα ειναι για τα μπαζα!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από energy »

Συνφωνο μαζι σου δν τους χαλαει να τους χτυπησουνε την πορτα και αλλοι. Ομως γνωριζω ατομα που ψηφιζουν πρασινο κ ειναι απο 26/1 μεσα. Κ αρκετους γαλαζιους που ειναι ακομα επιλαχοντες! Αν χασουνε και αυτους που "θεωρουν" σιγουρους τοτε δν προκειται να βγουνε στις εκλογες.(το μονο σιγουρο)

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Και πάλι θα υπερισχυσει το μέσον και οποιος εχει το καλύτερο θα μπει! Δεν θελω να σας αποθαρυνω κααι δεν πιστευω σε καμία περιπτωση να το κάνω επειδη ξερω οτι ολοι το θελετε παρα πολύ, αλλα αυτος ειναι ο λογος που δεν κανω εγω τα χαρτια μου!

Δεν ειμαι διατεθιμένη να βάλω μεσον για να μπω στο στρατό, διοτι πιστευω οτι εχω ολα τα μόρια και τα προσοντα να με πάρουν και ειλικρινα εχω ξενερωσει πολύ, που θα πρεπει να παω να υποχρεωθώ στο καθένα, που ουσιαστικά θα με κοροιδευει οτι θα μπω και το ονομα μου ειναι με κοκκινο κτλ!

Δεν μου αρεσει η κοροιδια τους, αλλα σε λιγο δεν θα αρεσει και σε αυτούς ο στρατός που οι ιδιοι εχουν δημιουργησει!

Το μονο που μένει τωρα ειναι να βγάλουν τις στρατιωτικές σχολες και της αστυνομίας από της πανελληνιες για ακόμη περισσοτεροι ψηφοθηρια! Και τοτε να δειτε τι καλους και αξιους αξιωματικούς θα εχουμε!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Παιδια ειναι γνωστο δε ολους τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησετε για να μπειτε! Δεν ειναι κακό να κοιτάξεις το μελλον σου και να πας σε βουλευτη! Τη δουλεια σου θα κοιτάξεις να κάνεις και οχι τον διπλανό σου, ο οποιος μπορει να εχει βάλει και αυτος μέσον!

Αν λειτουργούσαν ολα αξιοκρατικά και κανενας μας δεν δεχονταν Να παει να βάλει μέσον γιατι ετσι θα ηταν η κοινωνια μας, θα το κατέκρινα αλλα ετσι λειτουργει η Ελλάδα μας!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εμένα οταν το 90% μπαινει με μέσον με προβληματιζει αν ολα, υγιεινομικα, αθλητικα, ψυχολογικα εξεταστηκαν και βγηκαν ολα οκ. Εσενα δεν σε προβληματιζει; Το χρησιμοποιώ βυσμα για να μπω, μας το εχει δημιουργησει ο ιδιος ο στρταος και η κοινωνια μας, δεν φταινε αυτοί που πάνε για να κάνουν καλύτερο το μέλλον τους. Και κάτι για την ιστορια του θέματος, επειδη ειπες οτι τους διωχνουν! Το παλικαρι ΕΠΟΠ που βρεθηκε πεθαμένο στο σπίτι του από την φιλεναδα του επίσης ΕΠΟΠ, λόγω χρησης (ναρκωτικών), αυτον γιατι δεν τον διωξανε;

Μη λέμε λοιπόν οτι θελουμε! Πηγαινε στο σχετικό θεμα να το διαπιστωσεις και μόνο σου!

Τελος θα ηθελα να πω οτι οταν μια διαδικασια δεν ειναι αξιοκρατική, εμενα συνεχιζει να μου δινει το δικαιωμα να διατηρω αμφιβολίες για το τι σοι ανθρωποι μπαινουν!

Και αν μπαινουν μια χαρα ανθρωποι μπορουν να στο πουν πολλοι εδω μέσα.

Δεν νομιζω αυτες οι κοπελιες που ειδα οταν εδινα, που δεν ηταν αξιες να βγάλουν 2 κάμψεις ή ν αβγάλουν το 1000αρι, να αξιζουν να μπουν ειδικες δυνάμεις! Και ομως πολλες απο αυτες μπηκαν! Τωρα αν θα φυγοπυν ή εφυγαν, εμενα δεν μου δειχνει κάτι λιγοτερο από ατομα ανευθυνα που δεν ξερουν τις δυνατοτητες τους και βυσματα ανευτθυνα επίσης. Εγω γιατι δηλαδη εχω το γνωθις αυτων και ξερω οτι περα από αυτο που σπουδασα δεν μπορω να προσφέρω τιποτα άλλο στο στρατο και ετσι δεν ξανακάνω τα χαρτιά μου αφου δεν με πηραν εκει; Μηπως ειμαι λιγο περισσοτερο υπευθυνο ατομο;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Συγνώμη για το πααραπάνω παραλήρημα, αλλα κάποιος εκανε ποστ ενα μην που απευθυνονταν σε εμενα και μου ελεγε οτι μια χαρα παιδια μπαινουν για ΕΠΟΠ και οσοι δεν ειναι μια χαρα τους διωχνουν. Προφανως δεν ηθελε πια απάντηση και διεγραψε το μην του!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ο καθενας λεει οτι θελει μαρινα μου μαθαμε πως λειτουργουν Οι προκυρηξεις τωρα οσο για τα υγειονομικα πιστευα οτι θα γινοταν ολα νομιμα και οχι να περνανε ατομα που κανουν χρηση ναρκωτικων ουσιων και ντοπας και περασαν τετοια ατομα Ηξερα παιδι που ηταν λιγο saiko και περασε κανονικα επειδη ο γιατρος μεσα στο νοσοκομειο ηταν θειος του πειτε μου αυτος τωρα αμα τον πιασει μια κριση και παρει το οπλο και τους και τους καθαρισει ολους εκει; Ποιος θα παρει την ευθηνη; Πρεπει πιστευω κατα την γνωμη μου τα υγειονομικα να γινονται μονιμα και αμα δουνε κατι οπου μπορει να βλαψει αυτο το ατομο καποιον αλλον συναδελφο του Να το βγαλουν i\3 και γενικα να μην εχουν οπλο η και το καλητερο να μην μπαινουν γιατι κυνδηνευει η σωματικη ακεραιοτητα του συναδελφου του δν εχουν γινει και λιγα περιστατικα! Αλλα βλεπουμε πως αυτα δν αλλαζουν και μενουν στασιμα χωρις καμια αλλαγη δυστηχως! Το βυσμα μπορει να παει παντου και εννοειται πως δν το κατακρινω αμα θελει καποιος να μπει και ξερει πως δν γιεντε ται αλλιως θα βαλει αλλα οχι και στα υγειονομικα αυτο ολοι το κατακρινουμε πιστευω!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι ειναι, να υπάρχει και λιγο συναισθηση της ευθυνης. Ναι κανε τα χαρτιά σου, βαλε και μέσον αν εχεις αλλα να εισαι νορμάλ σε ολα σου!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν υπαρχει συναισθηση και ουτε καν ευθηνη αγαπη τιποτα δν υπαρχει δυστηχως!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης