Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Έτσι παιδιά πάμε δυνατά με συνεχόμενες διαμαρτυρίες, καταγγελίες ώστε να δικαιωθουμε στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Κατι γινεται
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

https://ageliesergasias.gr/asep-6k-2018-antidraseis-apo-ta-prosonta-koftes-gia-tis-proslipseis-stis-fylakes/
Καταδρομέας

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Στις ειδικές δυνάμεις δεν έρχεσαι για τα μόρια, αλλά επειδή σου αρέσει και πιστεύεις σε αυτό. Κάτι προκυρήξεις που δίναν μόρια έφεραν δεκάδες ακατάλληλους στις ειδικές δυνάμεις και πολλές φορές με την βοήθεια του βύσματος είχαν αρνητική επίδραση στο στράτευμα. Ελπίζω αυτή η προκύρηξη να είναι η αρχή μίας νέα κατεύθυνσης στην νοοτροπία του νεοέλληνα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να εξαργυρώσεις οποιοδήποτε τίμημα υπέρ της Πατρίδος, πόσο μάλλον το ελάχιστο που είναι η στρατιωτική θητεία.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Καταδρομέας έγραψε:Στις ειδικές δυνάμεις δεν έρχεσαι για τα μόρια, αλλά επειδή σου αρέσει και πιστεύεις σε αυτό. Κάτι προκυρήξεις που δίναν μόρια έφεραν δεκάδες ακατάλληλους στις ειδικές δυνάμεις και πολλές φορές με την βοήθεια του βύσματος είχαν αρνητική επίδραση στο στράτευμα. Ελπίζω αυτή η προκύρηξη να είναι η αρχή μίας νέα κατεύθυνσης στην νοοτροπία του νεοέλληνα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να εξαργυρώσεις οποιοδήποτε τίμημα υπέρ της Πατρίδος, πόσο μάλλον το ελάχιστο που είναι η στρατιωτική θητεία.

Καταδρομέα είσαι γνήσιος καταδρομέας και προσυπογράφω κάθε λέξη από όσα είπες. Ο εθελοντισμός προς την πατρίδα είναι ίσως το υπέρτατο αγαθό!

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

REDMAN316 έγραψε:
Καταδρομέας έγραψε:Στις ειδικές δυνάμεις δεν έρχεσαι για τα μόρια, αλλά επειδή σου αρέσει και πιστεύεις σε αυτό. Κάτι προκυρήξεις που δίναν μόρια έφεραν δεκάδες ακατάλληλους στις ειδικές δυνάμεις και πολλές φορές με την βοήθεια του βύσματος είχαν αρνητική επίδραση στο στράτευμα. Ελπίζω αυτή η προκύρηξη να είναι η αρχή μίας νέα κατεύθυνσης στην νοοτροπία του νεοέλληνα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να εξαργυρώσεις οποιοδήποτε τίμημα υπέρ της Πατρίδος, πόσο μάλλον το ελάχιστο που είναι η στρατιωτική θητεία.

Καταδρομέα είσαι γνήσιος καταδρομέας και προσυπογράφω κάθε λέξη από όσα είπες. Ο εθελοντισμός προς την πατρίδα είναι ίσως το υπέρτατο αγαθό!

Έλα ρε redman αλανι, εφεδρος ανθλγος εδ 326 σειρά εδώ!!!

Δυστυχώς χωρίς ιεκ όμως αλλά πάμε για 3η συνέχομενη πανελλήνιες...

Ε.φρουρος Α-Κατωγια

Δημοσίευση από Ε.φρουρος Α-Κατωγια »

Φιλε κωστα κοιτα ν μπεις εσυ κ ασε με εμενα.. ΟΤΙ Τ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ τ ξερω απο πρωτο χερι γνωριζω πολυ καλα τ προσοντα π ζηταει η προκηρυξη κ κατα τυχη τ εχω!2 χρονια ΙΕΚ εμπειρια καποια χρονια αγγλικα.. Θελεις ν αλλαξει ν βαλουν απολυτηριο ειδικες διπλωματα κ παλι τ εχω... Οπως κ ν βγει η προκηρυξη εγω θ ειμαι μεσα... Οποιος σπαζετε ν κοπει!! Κ επειδη γραφεις οτι νανε πολλες φορες πρωτα ν διαβαζεις τ γραφει ο αλλος κ μετα ν απαντας... κουβεντα κανουμε φιλικα τ γραφω χωρις καμια παρεξηγηση!!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Babastroumf έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:

Έλα ρε redman αλανι, εφεδρος ανθλγος εδ 326 σειρά εδώ!

Δυστυχώς χωρίς ιεκ όμως αλλά πάμε για 3η συνέχομενη πανελλήνιες...

Παιδιά χαίρομαι που βρίσκω ωραίους τύπους σαν και εσάς εδώ μέσα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν μπαίνουν στον κόπο να γράφουν για αυτονόητους λόγους... ! Όλοι εσείς που δίνεται για αστυνομία αν περνάτε ΠΚΕ Θεσσαλονίκη αφήστε ένα μήνυμα μπας και βρεθούμε να πούμε καμιά αντροκουβέντα βρε αδερφέ !

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Παιδια υπαρχουν και τα pm. Μην ξεφευγουμε απο το θεμα χωρις λογο.
alex
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ψιτ ακου τα αν σπαζεσαι κοψου οχι σε εμένα. . διαδιαφορετικα κερναω καφε.2ον γενικώς το φερα. Γκε γκε; ειδικος φρουρός εχεις όνομα. τι ; οχι; ΕικόναΕικόνα κ το αν εγω μπω κ πως κ τι εχω μαγκα να σε ανησυχεί αυτους που δν λενε τι έχουν κ τι.. Καλο σ βράδυ
Ε.φρουρος Α-Κατωγια

Δημοσίευση από Ε.φρουρος Α-Κατωγια »

Οτι κ ν εχεις μαγκια σου κ δν μ ενδιαφερει κ ουτε μ αφορα!! Τωρα γ τ αλλα π λες ν ξερεις τ βλεπουμε κ γελαμε... (Μονομαχε)κερνα κ τυροπιτα... καλο σ βραδυ Κυριος...
Pitbull

Δημοσίευση από Pitbull »

capten fan έγραψε: Μάγκες καλημερα σε ολους. Λοιπον εχω νεα απο καλη πηγη αλλα με καθε επιφύλαξη. Η πηγη μου ειναι απο ανθρωπο του ΦΕΚ. Λοιπον δε θέλω να πω παραπάνω αλλα οτι και αν σας πω δε ξερω αν ειναι αλήθεια ή αν θα γίνουν. Εγω απλα θα σας ενημερώσω. Λοιπον το ΙΕΚ. Μου ειπαν θα φύγει ως κύριον προσόν κκαι θα είναι κανονικα το απολυτήριο. Τελικα οι επιστολές μας και τα παράπονα βοήθησαν και μου ανέφερε ο άνθρωπος αυτός οτι ηταν παράνομο το οτι εβαλαν το ΙΕΚ κυριο προσόν. Λογικα θα παίρνει καποια μόρια και λογικα θα βαλουν εμπειρία σαν φύλακας που θα αποδεικνύεται απο τους εργοδότες (ως φυλακες)παντα. Αυτα εμαθα μάγκες. Ελπιζω να ειναι αλήθεια και μην τσακώνεστε μέχρι να μαθουμε με σιγουριά .
Εισαι ψεύτης μεγάλος και παραμυθάς αυριο βγαίνει το ΦΕΚ δηλαδη η φωτογραφική προκηρυξη διορισμού απο τα ΙΕΚ σωμάτων ασφαλειας (βυσματα) και κρίμα στην κοινωνία πλέον !!
Putbull

Δημοσίευση από Putbull »

REDMAN316 έγραψε:

Aρχικά έχω υπηρετήσει στα ΛΟΚ στα 18 μου και θα ξανά πήγαινα μόνο και μόνο από φιλοπατρία και για να προσφέρω στο έθνος μου. Όταν παρουσιάστηκα δεν είχα ιδέα για τα μόρια και το ιεκ το έβγαλα γιατί δουλεύω πάνω στον κλάδο της ασφάλειας. Προφανώς δεν περιμένω μία ζωή μαζεύοντας μόρια για να μπω στο δημόσιο. Επίσης δίνω 4η φορά πανελλαδικές για την αστυφυλάκων οπότε δεν με ενδιαφέρει άμεσα το σωφρονιστικό. Βλέπεις υπάρχουν και κανονικοί άνθρωποι που ζουν την ζωή τους και εκτός δημοσίου...

Εγω δεν εχω γνωριμίες ωστε να δουλευω στον ιδιωτικο τομέα και περιμενω αξιοκρατία να διοριστώ σε θεσεις χωρις βυσματα και ΙΕΚ. Εσυ καλα κανεις φιλε μου και εχεις γνωριμίες και δουλεύεις στον ιδιωτικο τομέα.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ρε αστραχαν. Κανε μου σκρινσοτ οτι εχω πει που ναι για γέλια κ γελας. Εκτος αν παίρνεις ναρκωτικά κ γελας μόνος σου.Υ. γ άνθρωπος που χει ονομα ειδικός φρουρός κ κοιτάζει για σωφρονιστικόυς κ λεει φαντασιώσεις εκει φαίνεται ποιος ειναι για γέλια κ να δοξασουμε τον θεο που δεν εγινες ειδικος φρουρός ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Αν δεν δείτε με τα μάτια σας μην πιστεύετε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες