Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλησπέρα. Νομίζω ότι είναι μάταιο να προσπαθείτε να αποδείξετε με τόσο σθένος, πληκτρολογώντας δεκάδες μηνύματα, το ποιος έχει δίκιο ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει την άποψή του και αυτό δεν αλλάζει. Δυστυχώς, το γεγονός ότι καθυστερεί να βγει ολοκληρωμένη η προκήρυξη, δημιουργεί άγχος, διαφωνίες και ενίοτε και εντάσεις.
Παρακαλώ πολύ να μην γεμίζουμε το νήμα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια γιατί κουράζει όλο αυτό. Επίσης, μηνύματα που αφορούν άλλους διαγωνισμούς, αλλά και εκ φύσεως σώματα που έχουν άλλη αποστολή (βλέπε Λιμενικό), να μένουν απ'έξω ή να αναρτώνται στα κατάλληλα νήματα.
Φιλικά,
Παρακαλώ πολύ να μην γεμίζουμε το νήμα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια γιατί κουράζει όλο αυτό. Επίσης, μηνύματα που αφορούν άλλους διαγωνισμούς, αλλά και εκ φύσεως σώματα που έχουν άλλη αποστολή (βλέπε Λιμενικό), να μένουν απ'έξω ή να αναρτώνται στα κατάλληλα νήματα.
Φιλικά,
Παιδιά δεν θέλω να ανάψω τα αίματα αλλά το ΙΕΚ σε θέμα φύλαξης είναι ανώτερο από ε. δ κ εφέδρους. Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από φυλάξεις και αυτοάμυνα και οργάνωση φύλαξης. Εγώ προσωπικά έχω κάνει και φύλαξη δεσποτη μέχρι υψηλού επιχειρηματια.
Καλησπερα κυριοι... τελικα οσοι εχουν την πιστοποιηση απο τον εοπεπ μετραει τελικα; , εννοω αυτοι που εχουν την πιστοποιηση του εοπεπ που ειναι συνολο 105 ωρες στον τομεα ιδιοτικης ασφαλειας. επισης η προκηρυξη δεν αναφερει δημοσιο η ιδιωτικο ιεκ αρα λογικα πρεπει να υσχιει. ευχαριστω!!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Δεν είπαμε οτι δε γνωρίζεται αλλα αυτός ο διαχωρισμός είναι άδικος για τα παιδιά λυκείου!Πολύ απλα να σας μοριοδοτήσουν με περισσότερα μόρια.
Να αγιασει τ στομα σ αδερφε πες τ ρ κωστα οπως τ λες ειναι!! Τωρα μερικοι τ δρακους βλεπουν κ τ φαντασματα μονο αυτοι ξερουν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Δεν υποτιμησε κανεις το ιεκ σαν ιεκ. απλα υποτιμησαμε ολοι αυτο τον διαχωρισμο που εγινε μεταξυ του ιεκ και του λυκειου. αλλωστε απ'οσο γνωριζω σε θεσεις ΔΕ στους διαγωνισμους, ποτε τα ιεκ δεν ηταν πανω απο το λυκειο. σε διαγωνισμους μιλαω παντα. τα ιεκ , με καθε επιφυλαξη, παντα συγκαταλεγοντουσαν στις θεσεις των ΔΕ με ισες ευκαιριες με τα παιδια του λυκειου, οχι ομως να αποκλειει τα παιδια του λυκειου
alex
Παιδιά Κάντε λίγο υπομονή γιατί συζητιέται πολύ μετά τις καταγγελίες που έγιναν στο ΑΣΕΠ-Υπουργείο και συζητιέται πολυ στο να δίνουν μόνο μόρια στο ΙΕΚ... Κάντε υπομονή και θα δουμε...
alex7 έγραψε:Δεν υποτιμησε κανεις το ιεκ σαν ιεκ. Απλα υποτιμησαμε ολοι αυτο τον διαχωρισμο που εγινε μεταξυ του ιεκ και του λυκειου. Αλλωστε απ'οσο γνωριζω σε θεσεις ΔΕ στους διαγωνισμους, ποτε τα ιεκ δεν ηταν πανω απο το λυκειο. Σε διαγωνισμους μιλαω παντα. Τα ιεκ, με καθε επιφυλαξη, παντα συγκαταλεγοντουσαν στις θεσεις των ΔΕ με ισες ευκαιριες με τα παιδια του λυκειου, οχι ομως να αποκλειει τα παιδια του λυκειου
Στις συμβάσεις που γίνονται στα νοσοκομεία το ΙΕΚ είναι στα κύρια προσόντα. Δηλαδή πχ αν ένα νοσοκομείο βγάλει 10 θέσεις ΔΕ και βρεθούνε 10 από ΙΕΚ θα πάρουν όλες τις θέσεις... Και ο άλλος που έχει απολυτήριο λυκείου και πχ 5 χρόνια προϋπηρεσίας μένει εκτός!
Παιδιά δεν χρειάζεται να υπάρχουν λογομσχιες, είδη το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουμε όλοι ίσες πιθανότητες αν δεν γίνει αυτό μιλάμε ξεκάθαρα για φωτογραφική προκήρυξη.. Κοντός ψαλμος
Ρε μαγκες μπαινω κ. βλεπω πηγε στα 64 η σελίδα λεω ωραια θα χουμε νεες εξελίξεις Κ παλι τα ιδια. Ρε ξεκολλάτε μας πρηξατε. Τα πράγματα δεν αλλάζουν
Ελεος. Κ σεις οι κομμαντο χαλαρώστε λίγο καλα σας λενε
Κομαντο ειστε μονοι σας δεν έχετε κτ απέναντι σας. Τραβατε πειτε στον ψυχακια δολοφόνο να σας κοιτάει με. μισος εεε ημουν λοκ εχω βγάλει 50αρα ουγκ ουγκ...
υ. γ πεζοναύτης ήμουν πριν αρχίσετ τα γιοτομπαλε κλπ. Αλλάξτε θεμα ρεεεεεε πειτε κτ αλλο ελεος. Το ποτε επιτέλους θα ναι έτοιμη για να κανουμε αιτήσεις κλπ αν ακουσατε κλπ. Φαγωθηακατε με το ιεκ κ το εοπεπ και το κεμεα κ το εγω ημουν λοκ εγω αμφίβιος εγω εχω κανει συνοδεία στον ψινακη. Έλεος κούρασε

Ελεος. Κ σεις οι κομμαντο χαλαρώστε λίγο καλα σας λενε
Κομαντο ειστε μονοι σας δεν έχετε κτ απέναντι σας. Τραβατε πειτε στον ψυχακια δολοφόνο να σας κοιτάει με. μισος εεε ημουν λοκ εχω βγάλει 50αρα ουγκ ουγκ...

Παιδες, πολύ απλά το κράτος δημιούργησε αυτό το ΙΕΚ για να μπορεί να δίνει μόρια στους Ειδικούς Φρουρούς. Επειδή όμως οι απόφοιτοι του ΙΕΚ είχαν πολλαπλασιαστεί και οι ειδικοί φρουροί γιοκ, έπρεπε με κάποιο τρόπο να δώσει αξία σε αυτά τα διπλώματα διότι εάν αναλογιστεί κανείς αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πουθενά αλλού το πτυχίο τους (σε ιδιωτικές δουλειά αρκεί η άδεια security) πέραν από προκηρύξεις δημοσίου.Οπότε πολύ καλά κάνουν και προηγούνται από τα Λύκεια, συμφωνώ σχεδόν σε όλα με την Λιονταρινα και ας μη με συμφερει. Άδικο ειναι και το ότι έχουν εξισωσει όλα τα απολυτήρια Λυκείων μεταξύ τους, αλλά έτσι είναι τα πραγματα τι να κάνουμε...
Και φυσικά παραδείγματα του τύπου αυτή η δουλειά είναι ιδιαίτερη , δεν μαθαινετε σε ΙΕΚ αλλά στην πραξη. Μπουρδες κατσαρες! Όλες οι δουλειές στην πράξη μαθαίνονται
Και φυσικά παραδείγματα του τύπου αυτή η δουλειά είναι ιδιαίτερη , δεν μαθαινετε σε ΙΕΚ αλλά στην πραξη. Μπουρδες κατσαρες! Όλες οι δουλειές στην πράξη μαθαίνονται
Παρακαλω, γνωριζει καποιος αν η πολυτεκνια μοριοδοτειται?
Ηρεμία παιδιά . Ας βγει με το καλό κ μετα τα λετε όλα αυτΑ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
Σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ συμβαινει συνεχεια να είναι στον κύριο πίνακα όσοι έχουν αποκτήσει την ειδικότητα που ζητάει η προκήρυξη ( είτε την απέκτησαν από ΙΕΚ, είτε από ΕΠΑΛ, είτε, ειτε, είτε... ακόμη και από αντιστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικου.)alex7 έγραψε:Δεν υποτιμησε κανεις το ιεκ σαν ιεκ. απλα υποτιμησαμε ολοι αυτο τον διαχωρισμο που εγινε μεταξυ του ιεκ και του λυκειου. αλλωστε απ'οσο γνωριζω σε θεσεις ΔΕ στους διαγωνισμους, ποτε τα ιεκ δεν ηταν πανω απο το λυκειο. σε διαγωνισμους μιλαω παντα. τα ιεκ , με καθε επιφυλαξη, παντα συγκαταλεγοντουσαν στις θεσεις των ΔΕ με ισες ευκαιριες με τα παιδια του λυκειου, οχι ομως να αποκλειει τα παιδια του λυκειου
Μην γραφετε ότι να ναι, γιατί παρακολουθω πολύ καιρό προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για διάφορες ειδικότητες και συμβαίνει συβεχεια αυτό. Για παραδειγμα στην 3Κ για οδηγους, κάποιος που είχε τελειώσει ΕΠΑΛ η ΙΕΚ με ειδικότητα σχετική με αυτοκινητα έμπαινε στον κύριο πίνακα και στον επικουρικό έμπαιναν τα παιδιά από το γενικό. Κι ας είχαν και οι δύο τα απαραίτητα επαγγελματικα διπλώματα οδηγησης κτλ. Στην 3κ όμως, αν κάποιος είχε την ειδικοτητα από ΕΠΑΛ και είχε βγάλει και αντίστοιχο ΙΕΚ, έπαιρνε τα μόρια για το ΕΠΑΛ συν 150 για το ΙΕΚ που το δήλωνε ως δεύτερο τίτλο σπουδών σχετικό πάντα με την ειδικοτητα.
Όπως είπε και ο ΔΥΚ καλά είναι να μην ανακυκλώνονται τα ίδια πράγματα και να μιλάμε για άλλες προκηρύξεις γιατί βγαίνουμε εκτος.
Liontarina θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης κάποιων θεμάτων, αν ξέρεις έχω τελείωσει το ΙΕΚ και έχω περάσει και την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ. Έχω παραλάβει την βεβαίωση πιστοποίησης Επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5 αλλά το πτυχίο ή αλλιώς δίπλωμα θα το παραλάβουμε περίπου τον Οκτώμβρη γιατί ο ΕΟΠΠΕΠ δεν τα χορηγεί ακόμα σύμφωνα με ερώτηση που τους έκανα.
Η βεβαίωση λέει πάνω ότι επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου και λέει και βαθμό...
Αυτή δηλώνω στην προκύρηξη ;
Ή αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό;
Η βεβαίωση λέει πάνω ότι επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου και λέει και βαθμό...
Αυτή δηλώνω στην προκύρηξη ;
Ή αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες