Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
αγορονες χαλαροστε στα ψιχολογικα θα κοπουνε τουλαχιστον η μισι κε ι ελπιδες ινε πολες για τους με απολιτιριο
alex7 έγραψε:Μπορει να μου απαντησει καποιος σε αυτο που ρωτησα πιο πριν; Στο 401 λεει για αποφοιτους ΤΕΕ και δεν αναφερει ειδικοτητα για εκεινους. Οσοι ειναι δηλ αποφοιτοι ΤΕΕ μπορουν να δηλωσουν 401;
Πηρα τηλ ασεπ 2131319100 και μου ειπαν μονο απο ιεκ εχουν κυριο πινακα διορισμου οι αλλοι επιλαχοντες (καλα κρασια)
δεν μετραει στρατος κτλ ουτε διπλωματα οδηγησης.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
ΠΖ έγραψε:Miron,
Δλδ θα κοπεί η πλειοψηφία λογω ηλικίας από τον κύριο και α' επικουρικο και θα προσλάβουν άτομα Γενικού Λύκειου?
Εάν με καταλαβες λεω ότι υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί άνω των 32 με το χαρτί του ιεκ και η πλειοψηφία είναι των φυλακων μουσειων. Οπότε στην ερωτηση σου ηαπαντηση ειναι Ναι όπως είναι τώρα η προκήρυξη θα μπούνε και πολλά άτομα με απλό απολυτηριο και αναλογα τα μορια του καθενός. Δηλαδη θα μπουνε και από τις 3 κατηγοριες και είναι πιο δίκαιο. Ειπαμε να μπούνε αυτοι με το χαρτι από ΙΕΚ αλλά να μπούνε και ατομα που έχουν την προιπυρεσια. Είναι πιο δικαιο
Bill1993 έγραψε:Επειδη εχει το διαζευκτικο ή προφανως εννοει με αυτη την ειδικοτητα... Αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Nαι φίλος ίδια ειδικότητα εννοεί αλλά δεν υπάρχει, μόνο από ιεκ φυλαξης μετραει. ΔΕΝ μετράνε μόρια απο ειδικές δυνάμεις κτλ ούτε δίπλωμα, ειναι προκηρυξη δημοσίου τομέα πλέον.
Miron έγραψε:ΠΖ έγραψε:Miron,
Δλδ θα κοπεί η πλειοψηφία λογω ηλικίας από τον κύριο και α' επικουρικο και θα προσλάβουν άτομα Γενικού Λύκειου;
Εάν με καταλαβες λεω ότι υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί άνω των 32 με το χαρτί του ιεκ και η πλειοψηφία είναι των φυλακων μουσειων. Οπότε στην ερωτηση σου ηαπαντηση ειναι Ναι όπως είναι τώρα η προκήρυξη θα μπούνε και πολλά άτομα με απλό απολυτηριο και αναλογα τα μορια του καθενός. Δηλαδη θα μπουνε και από τις 3 κατηγοριες και είναι πιο δίκαιο. Ειπαμε να μπούνε αυτοι με το χαρτι από ΙΕΚ αλλά να μπούνε και ατομα που έχουν την προιπυρεσια. Είναι πιο δικαιο
μην λεμε οτι θελουμε ετσι; Οι αποφοιτοι απο ιεκ φυλαξης και ιεκ μουσειων ειναι πανω απο 5000 ατομα πανελληνια. Απο λυκειο δεν θα μπουν ουτε για πλακα. Δεν μετρανε μορια απο στρατο μονο ενσημα του ικα. Διαβαστε λιγο ή μιληστε με ασεπ στο 2131319100.
Miron έγραψε:ΠΖ έγραψε:Miron,
Δλδ θα κοπεί η πλειοψηφία λογω ηλικίας από τον κύριο και α' επικουρικο και θα προσλάβουν άτομα Γενικού Λύκειου;
Με ιεκ φύλαξης ειναι πολλοι απόφοιτοι φιλε μου. Κανονικά απο την στιγμή που το ιεκ φυλαξης δεν είναι σε καθε πολη πρέπει να μετράει έξτρα μονο οχι σαν κύριο και μοναδικό προσόν. ΑΔΙΚΟ να μην μετράει ο στρατός και τα διπλώματα, εδω στους δήμους εργάτες και ζηταει διπλωμα αυτοκινητου. Τι τα θες την σωφρονιστικη υπηρεσια την έκαναν κολλεγιο οπως φαινεται.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Γενικώς φίλε Miron να μπουν άτομα που τόσα χρόνια περιμένουν την προκήρυξη και που πραγματικά έχουν τα μόρια είτε από ΙΕΚ είτε από απολυτήριο!
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
MIXALHS GLOCK έγραψε:Νίκο έχεις δικός σου ΙΕΚ; χαχαχα
Χαχαχα το σκέφτηκα κ εγώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Νικος23 Λαμία έγραψε:Οχι μονο προηγούνται αλλα πάνε καβαλα στο άλογο φιλε μου! Ειναι βασικό προσόν το ΙΕΚ φύλαξης ! Να πας να γραφτείς και εσυ ειναι δωρεαν η φοίτηση!spinalgr1990 έγραψε: Πως βγάλετε το συμπέρασμα ότι όσοι έχουν το πτυχίο του ΙΕΚ προηγούνται;
Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι θα έχουν καποια παραπάνω μοριοδότηση, ισχύει αυτό ;
Δε διαφωνω σε αυτο που λες. Ενας αποφοιτος ΙΕΚ του τομεα Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών ειναι σιγουρα πιο καταρτισμενος απο εναν απλο αποφοιτο Λυκειου είτε Γενικού ή ΕΠΑΛ ή ΕΠΑΣ.
αλλά νομίζω πως δεν έχει προτεραιότητα... Αυτο που ξερω ειναι οτι οι αποφοιτοι ΙΕΚ εχουν +150 μορια οποτε δυσκολα καποιος αποφοιτος Λυκειου με τα ιδια προσοντα (ξενες γλωσσες, υπολογιστες) να τον περασει.
Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα αν δεν βγουν και τα κριτηρια μοριοδοτησης.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Δύσκολα να αλλάξει κάτι spinal.. Μπορεί να υπάρχουν και οι γλώσσες στην μοριοδότηση.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
Γεια κι από μένα. Επειδή ασχολούμαι με τις προκηρύξεις και έχω κάνει σε πολυ κόσμο τα χαρτιά, η συγκεκριμένη προκήρυξη γραφει ξεκάθαρα ότι προγούνται όσοι κατέχουν κάποιο τίτλο σπουδών με ειδικότητα Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας ή στέλεχος ασφαλειας προσώπων και υποδομών ή αντίστοιχη ειδικότητα (άσχετα αν αυτήν την ειδικότητα την απέκτησε κάποιος πηγαίνοντας σε ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, μαθητεία ΟΑΕΔ, ενιαίο λύκειο κτλ).
Ουσιαστικά μια τέτοια ειδικότητα δεν μπορείς να την πάρεις από ενιαίο λύκειο, απλά είναι η κόπια του ΑΣΕΠ τέτοια που θεωρεί ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, μαθητεία ΟΑΕΔ, ενιαίο λύκειο κτλ ως ισότιμη βαθμίδα εκπαιδευσης. Άρα καταλήγουμε στο ότι η ειδικότητα αυτή αποκτάται από ΙΕΚ σίγουρα και ίσως από κάποιο ΕΠΑΛ.
Συνεπώς, όσοι έχουν αυτή την ειδικότητα ή αντίστοιχη μπαίνουν στον κυριο πίνακα. Οι θέσεις είναι 557! Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν 557 άτομα με αυτή την ειδικότητα, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις και να χρειαστεί να πάρει άτομα από τον Α' απικουρικό πίνακα όπου εκει εντάσσονται όσοι έχουν την ειδικότηα του φύλακα; Για να μην πω για όσους δεν εχουν κάποια ειδικότητα σχετική και εντάσσονται στον β' επικουρικό πίνακα...
με λίγα λόγια, πρώτα θα μπουν όσοι έχουν την ειδικότητα στέλεχος ασφάλειας. Αν περισσέψουν θέσεις θα μπουν αυτοί με την ειδικότητα του φύλακα. Αν παλι περισσέψουν θέσεις, τότε θα μπουν εκείνοι χωρίς κάποια ειδικότητα.
Αυτά από εμένα. Μπήκα να βοηθήσω μόνο, δεν κρίνω αν τα κριτήρια είναι σωστά ή όχι. Απλώς ερμηνεύω το τι λέει η προκήρυξη γιατί έχω ασχολήθεί!
Ουσιαστικά μια τέτοια ειδικότητα δεν μπορείς να την πάρεις από ενιαίο λύκειο, απλά είναι η κόπια του ΑΣΕΠ τέτοια που θεωρεί ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, μαθητεία ΟΑΕΔ, ενιαίο λύκειο κτλ ως ισότιμη βαθμίδα εκπαιδευσης. Άρα καταλήγουμε στο ότι η ειδικότητα αυτή αποκτάται από ΙΕΚ σίγουρα και ίσως από κάποιο ΕΠΑΛ.
Συνεπώς, όσοι έχουν αυτή την ειδικότητα ή αντίστοιχη μπαίνουν στον κυριο πίνακα. Οι θέσεις είναι 557! Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν 557 άτομα με αυτή την ειδικότητα, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις και να χρειαστεί να πάρει άτομα από τον Α' απικουρικό πίνακα όπου εκει εντάσσονται όσοι έχουν την ειδικότηα του φύλακα; Για να μην πω για όσους δεν εχουν κάποια ειδικότητα σχετική και εντάσσονται στον β' επικουρικό πίνακα...
με λίγα λόγια, πρώτα θα μπουν όσοι έχουν την ειδικότητα στέλεχος ασφάλειας. Αν περισσέψουν θέσεις θα μπουν αυτοί με την ειδικότητα του φύλακα. Αν παλι περισσέψουν θέσεις, τότε θα μπουν εκείνοι χωρίς κάποια ειδικότητα.
Αυτά από εμένα. Μπήκα να βοηθήσω μόνο, δεν κρίνω αν τα κριτήρια είναι σωστά ή όχι. Απλώς ερμηνεύω το τι λέει η προκήρυξη γιατί έχω ασχολήθεί!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Liontarina όχι δεν υπάρχουν 557 πιστοποιημένα στελεχοι, μουσειοφύλακες μέχρι 32 ετών.. Επίσης πόσοι από τους πιστοποιημένους θα δηλώσουν για να πάνε στις φυλακές; Πόσοι θα αφήσουν τις δουλειές τους για να πάνε στις φυλακές;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
MIXALHS GLOCK έγραψε:Liontarina όχι δεν υπάρχουν 557 πιστοποιημένα στελεχοι, μουσειοφύλακες μέχρι 32 ετών. Επίσης πόσοι από τους πιστοποιημένους θα δηλώσουν για να πάνε στις φυλακές; Πόσοι θα αφήσουν τις δουλειές τους για να πάνε στις φυλακές;
δεν ξέρω αν υπάρχουν... Και το έδωσα σαν παράδειγμα για να εξηγήσω το πώς πάει η κατάταξη. Σιγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι έχουν την ειδικότητα και από αυτους που την έχουν, πόσοι τελικά θα δηλώσουν να πάνε στις φυλακές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες