Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

Νικος23 Λαμία έγραψε:Τι να κανουμε ; Να πέσουμε απο το μπαλκόνι ; Αφου το υπουργειο και το ΑΣΕΠ θα βγάλουν ΦΕΚ και ζητάνε μονο το ΙΕΚ φύλακα τελος! Αυτο μετραει και το άδικο το ξέρουμε αλλα αλλάζουν οι εποχές το ΑΣΕΠ ζητάει και ΑΜΕΑ σε θεσεις σωφρονιστικών μπορει να το αλλάξει κανεις; Συγνώμη δηλαδη πας να τα βαλεις με το κρατος ; Με όλο το σεβασμό κάτσε σπίτι σου και κοιτα να βγάλεις το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας για να εχεις ελπίδες.

Με όλο το σεβασμό αν είσαι 23 θεωρείς ότι μέχρι τα 32 σου δλδ σε 9 χρόνια θα βγάλει πάλι για σωφρονιστικους;

Αυτοί που θα μπουν τώρα όταν θα κοντεύουν για σύνταξη θα ξανά βγάλει... Με λίγα λόγια θα έχεις εγγόνια... Ξέρεις τι γίνεται πλέον με τις προκήρυξεις; στο λιμενικο από 49 έφτασαν 200 άτομα να πάρει (δεν θα σχολιάσω για τους επιλαχοντες του λιμενικου, αστεία πράγματα οποίος έκανε αίτηση και πέρασε τα αθλήματα μπήκε εν τέλει) επειδή πλέον κ αυτό θα είναι στις πανελλήνιες!

Νικος23 Λαμία

Δημοσίευση από Νικος23 Λαμία »

Δεν νομίζω να αλλάξει τιποτα. Θελουν να στηρίξουν το σωματείο και τα ΙΕΚ φύλαξης. Ίσως ειναι του κομματος; Ποιος ξέρει ; Λοιπον εγω προτείνω να πιέσουν τους διευθυντές ΙΕΚ στις πόλεις που μένουν να ξεκινήσουν ειδικοτητα απο Σεπτεμβρη και να γραφτούμε. Μαζικές εγγραφές στα ΙΕΚ φύλαξης και βλέπουμε μην χάνουμε το κουράγιο μας
Νικος23 Λαμία

Babastroumf έγραψε:
Νικος23 Λαμία έγραψε:Τι να κανουμε ; Να πέσουμε απο το μπαλκόνι ; Αφου το υπουργειο και το ΑΣΕΠ θα βγάλουν ΦΕΚ και ζητάνε μονο το ΙΕΚ φύλακα τελος! Αυτο μετραει και το άδικο το ξέρουμε αλλα αλλάζουν οι εποχές το ΑΣΕΠ ζητάει και ΑΜΕΑ σε θεσεις σωφρονιστικών μπορει να το αλλάξει κανεις; Συγνώμη δηλαδη πας να τα βαλεις με το κρατος ; Με όλο το σεβασμό κάτσε σπίτι σου και κοιτα να βγάλεις το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας για να εχεις ελπίδες.

Με όλο το σεβασμό αν είσαι 23 θεωρείς ότι μέχρι τα 32 σου δλδ σε 9 χρόνια θα βγάλει πάλι για σωφρονιστικους;

Αυτοί που θα μπουν τώρα όταν θα κοντεύουν για σύνταξη θα ξανά βγάλει... Με λίγα λόγια θα έχεις εγγόνια... Ξέρεις τι γίνεται πλέον με τις προκήρυξεις; στο λιμενικο από 49 έφτασαν 200 άτομα να πάρει (δεν θα σχολιάσω για τους επιλαχοντες του λιμενικου, αστεία πράγματα οποίος έκανε αίτηση και πέρασε τα αθλήματα μπήκε εν τέλει) επειδή πλέον κ αυτό θα είναι στις πανελλήνιες!

Δεν αλλάζει κατι φιλε μου, τωρα ετσι έσκασε ! Το λοιπον τωρα ξεκινά στο ΙΕΚ της περιοχής σου και πίεσε τον διευθυντή για έναρξη ειδικότητας ΙΕΚ φύλαξης. Άλλαξαν οι παπαδες άλλαξαν τα ευαγγελια. Τωρα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω και διορίζει με ΙΕΚ , η τράπουλα γυρίζει και παίζουμε με όρους δεν βάζουμε όρους Δηλαδη αν ειχε συνέντευξη θα σου άρεσε ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ρε φιλε μήπως καπνίζεις, αυτο που καπνίζουν στο δικαιοσύνης και στον ασεπ; Τι μαζικες εγγραφές στα ιεκ και μπουρδες λες?

Υπάρχουν άτομα εδω μεσα, που είναι πτυχιούχοι η τελειοφοιτοι τριτοβαθμιας με μεγαλα απολυτηρια και θα κατσουν να δουν τον αλλον με 10 να διορίζεται, επειδή έχει ιεκ;

Ολοι μαζικες προσφυγές

Τους βαλαν μια φορά απ το παράθυρο στο λιμενικο, τώρα δε θα περάσει.

Καλύτερα να ειχε συνέντευξη, τέτοια ξεφτίλα ούτε το πασοκ ξαναλέω.

Το σωματείο του Συριζα ετοιμάζετε να παει και νομικά για το οριο ηλικιας, για το οποίο λενε οτι ενας 50αρης ευκολα δουλευει στις φυλακές.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, και πανε να τους κάνουν ένστολους και ενοπλους.

Απορία

Δημοσίευση από Απορία »

Γιατί θα προλάβετε ρε παιδιά και εγγραφή να κανατε;Πότε θα βγει η προκήρυξη ώστε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά , έστω στο περίπου;

Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Τι εγγραφες στα ιεκ ρε πας καλα.. αμεσα αντικειμενικα κριτηρια με μορια οπως τους διαγωνισμους της ελ. ασ οτι πιο αξιοκρατικο
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από margie »

Καλησπερα παοδια! Να ρωτησω κατι ασχετο; Μπορει καποιος να κανει αιτηση και για εξωτερικη φρουρα αλλα και για σωφρονιστικος; Η πρεπει να διαλεξει ενα απο τα δυο;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

george28 έγραψε: γεια σας πήγα σήμερα το πρωί στον ασεπ για να ρωτήσω για την 6κ/2018, με σύνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα προκηρύξεων και μου είπαν τα εξής το όριο ηλικίας είναι από 21 μέχρι 32 δηλαδή γεννηθείς από 1/1/1997 έως 31/12/1986, όσοι έχουν το πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας ή στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών προτάσσονται ανεξαρτήτως μορίων και μετά ακολουθάει σαν α επικουρία το φύλακας μουσείων δηλαδή με απλά λόγια αν ένας έχει πτυχίο στέλεχος ασφάλειας με μόρια 600 σύνολο και ένας άλλος με λύκειο η ότι άλλη ειδικότητα και 1800 μόρια θα πάρουν αυτόν με το ιεκ Για τις θέσεις στις στήλες 2,4,6,8,10,12 και 14 μετραει η εμπειρία σαν μόρια σαν φύλακας όπου έχεις κάνει δηλαδή αν δούλεψες φύλακας σε μουσείο, φύλακας σαν σεκιουριτη και λοιπά, κατά τα αλλα τα υπόλοιπα κριτήρια θα είναι όπως στις άλλες προκηρύξεις ασεπ δηλαδή βαθμός, δεύτερος τίτλος, ξένες γλώσσες και προϋπηρεσία αυτά θα μετρανε

Οσον αφορά το όριο ηλικίας, σου είπαν από 1/1/1986 η 31/12/86; Εγώ είμαι γεννηθείς 21/06/1986, άρα ακόμα δεν έχω κλείσει τα 32. Αν μπορείς, δώσε μια διευκρίνηση!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

ml έγραψε:

Οσον αφορά το όριο ηλικίας, σου είπαν από 1/1/1986 η 31/12/86; Εγώ είμαι γεννηθείς 21/06/1986, άρα ακόμα δεν έχω κλείσει τα 32. Αν μπορείς, δώσε μια διευκρίνηση!

Μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά στο διαγωνισμό. Είσαι μέσα στο όριο ηλικίας.

Marie

Δημοσίευση από Marie »

Καλησπέρα σε όλους! η άδεια σεκιούριτι παιδιά μετράει?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Marie έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Η άδεια σεκιούριτι παιδιά μετράει;

Όχι. Μόνο πτυχίο από ΙΕΚ.

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

D.Y.K έγραψε:
ml έγραψε:

Μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά στο διαγωνισμό. Είσαι μέσα στο όριο ηλικίας.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

311 Ζ έγραψε:Έλεος ρε παιδιά ! Δεν φτάνει που τους έβαλαν το ΙΕΚ κύριο προσόν τους κακό φαίνεται και η ηλικία ! Ένταξει τα έχουμε δει όλα ! Μπείτε και 60 χρόνων μέσα και σε 2 χρονάκια σύνταξη

Να μου το θυμηθητε εαν αλλαξει και δεν υπαρξει οριο η γινει μεγαλυτερο τοτε θα μπουνε ολοι μα ολοι οσοι εχουν χαρτι ΙΕΚ. Και δεν μιλαω για το κυριος προσόν δεν το εχουν πολλοι, ομως τη Β' επικουρια οι φυλακες μουσειων ειναι παρα πολλοι (1000+ ατομα πιστοποιημένα). Και επειδη δεν τους φτανουν οι μονιμες θεσεις για τα μουσεια (Τους δινουν μονο 200 θεσεις ενω ζηταγανε πολυ περισσοτερες!) θελουν να τα κανουν στους σωφρονιστικούς απλα τους κοβει η ηλικια. Οποτε οσοι "και καλα" λενε οτι δεν ειναι δικαιο και οτι ειναι "ρατσιστικο" ειναι στα σωματεια και θελουν να μπουν τα ατομα τους. Να το θυμηθείτε. Και οσοι ειναι μεσα στα κολπα το Ξερουν οτι λεω αληθεια. Εγω παρεμπίπτοντος Δεν ειμαι μες στα κολπα απλα τυγχενει να ξερω.

ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ουτε ρατσιστικο ειναι Και λογικο ειναι για τις συγκεκριμενες θεσεις.

ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Εννοείται ότι δεν πρέπει να αλλάξει το όριο ηλικίας, και τα αθλήματα πρέπει να είναι κανονικά και Δ. Μ. Σ. Αλλά το σημαντικότερο το έχουμε ξαναπεί να πιέσουμε με κάθε τρόπο να αποκατασταθεί η αδικία με τους τίτλους σπουδουν. κατα την άποψη μου η πρέπει να τους δίνουν extra μόρια τα ιεκ η να αφήσουν τον κωδικό 403 που εξάλλου λέει οποιοδήποτε πτυχίο η δίπλωμα η απολυτήριο δευτεροβαθμιας η μεταδευτεροβαθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας, που άλλωστε τουςκαλύπτει, και επαναλαμβάνω πρέπει να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση να γίνει αυτό.
Νικος23 Λαμία

Παιδια πρεπει να σταματήσουμε την παράκρουση ετσι; Το ΦΕΚ ειναι στο τυπογραφείο και οσο εμεις τσακωνόμαστε οι απόφοιτοι ΙΕΚ φύλαξης μαζεύουν τα χαρτιά τους για κατάθεση. Η λύση ειναι μια ετσι που ήρθαν τα πράγματα , να γραφτούμε ΙΕΚ φύλαξης και να πιέσουμε τους διευθυντές να δημιουργήσουν σε καθε πόλη. Θα βγει παλι προκηρυξη και θα το ζητάει ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΦΥΛΑΞΗΣ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες