ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Έχω απολυτήριο λυκείου 16 Το ΙΕΚ Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών με πιστοποίηση απο ΕΟΠΠΕΠ άδεια security ειδικές δυνάμεις αγγλικά και Η/Υ μέλος τρίτεκνης οικογένειας Έχω ελπίδες;
Δε θα βγει έτσι η προκήρυξη, όπως έγινε και πέρυσι με τους διοικητικους που την αλλαξαν επειδή τους εκραξαν.Βρηκαν τρόπο να βάλουν άτομα, με οσο το δυνατόν χαμηλότερα απολυτηρια, αν μπορουσαν θα την εβγαζαν και για ΥΕ.
Οτι καναν και στο λιμενικο, και συνεχίζουν και κανουν και στην πυροσβεστικη με τους εποχικους.
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/ayta-einai-ta-oria-ilikias-kai-ta-test-gia-yp-dikaiosynis-apokleistiko... Όπως σας τα ελεγα βγήκαν... Που μερικοί με κοροϊδεύετε όταν τα ελεγα λέγατε ο Π είναι ψεύτης...
Εγώ Εγώ την αρχή ήξερα για ΙΕΚ αλλά μόνο σαν έξτρα μόρια... Σας το είχα πει κιόλας πιο παλιά και λέγατε Όχι Όχι τέτοια... Μέχρι να βγει το τελικό ΦΕΚ όλα μπορούν Να αλλάξουν... Μέχρι τελευταία μέρα το Σωματείο έλεγε ΌΧΙ από ΙΕΚ... Μόλις βγει θα δούμε σίγουρα... Και το Π το βγάζω γιατί έχω να γράψω πολύ καιρό εγω και έγραφα άλλοι με Ψευδώνυμό Π... Τώρα ΠΆΝΟΣ εχω γράψει και έχουμε ομάδα στο Facebook...
Φίλε ΖΑΝΤ εχω μιλήσει με κάποια άτομα και μου είπαν ότι ούτε εκεινοι θέλουν να μετράει Το ΙΕΚ σαν βασικό προσόν... Μονο σαν έξτρα μόρια... Αλλά μέχρι να βγει το ΦΕΚ θα κάνουμε υπομονή... Εγώ πάντως και πολλά άλλα παιδιά θα κινηθούμε νομικά με δικηγόρο...
ANAKOINΩΣΗ Μετά τη σημερινή μας συνάντηση στο ΑΣΕΠ με την κα Σιμιτζόγλου (υπευθυνη για τις προκηρυξεις τακτικου προσωπικού) σχετικα με τις θεσεις ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ της επικείμενης 6Κ/2018 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Πληροφορηθήκαμε ότι έχει μπει ηλικιακό όριο 21 εως 32 ετων απο το ιδιο το Υπουργειο Δικαιοσύνης. Το σωματειο μας το θεωρεί τεράστια αδικία και επιφυλλάσεται για καθε επόμενη κίνηση του.