Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

311Z έγραψε:Η ομοσπονδια τι κανει; Δηλαδη συμφωνήσει; Πηρα τηλ στο ασεπ 2131319100 και μου ειπαν Ιεκ δεχονται μονο και οτι υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι ας πουμε με το ιεκ. Θα παω να γραφτω και εγω και στην επομενη βλεπουμε

Μην ταράζεσαι. Εάν πράγματι πήρες στον ΑΣΕΠ και σου είπαν κάτι τέτοιο, δεν ξέρουν απλά τι τους γίνεται. Η προκήρυξη απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου κυρίως και φυσικά μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά στο διαγωνισμό. Απλά με βάση τα δεδομένα, όσοι έχουν και ΙΕΚ, έχουν κάποια προτεραιότητα.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://www.facebook.com/groups/434021103688566/
Ζησιμος

Δημοσίευση από Ζησιμος »

Παιδιά !! Το χειρότερο από όλα είναι ότι με απολυτήριο είμαστε β επίκουρος και Α επικουροσ φυλακές αρχαιοτήτων !!! Δεν βρίσκω λογική ! Δηλαδή οι φυλακές αρχαιοτήτων παίζουν σε διπλό ταμπλό !! Υπουργείο πολιτισμού και δικαιοσύνης και εμείς πήραμε ξέρετε τι!!!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

D.Y.K έγραψε:
μαρινος έγραψε:ΠΕΔΙΑ σοβαρι ετορισι το οριο ιλικιας τελικα μπικιε εχο ανχοθι πολι δεν λενε τιποτα ποθενα για οριο32 παρακαλο πολι απαντιστεμου πριν με πιασι εγεφαλικο

Το όριο ηλικίας θα είναι μέχρι τα 32.

Πειτε μου οτι ειναι σιγουρο το οριο ηλικιας γιατι σε πιο κατω post λεει για 40-45 μονο στους εξωτερικους! Αμα δεν εχει οριο η εχει αυτο το οριο οι αιτησεις θα ειναι υπεραρκετες και οι περισσοτερες θα καλυφθουν απο την Β' επικουρια. Γνωριζω απο την περιοχη μου πανω απο 40 ατομα που το κατεχουν ομως η ηλικιας τους ειναι μεγαλυτερη απο 32. Και ειμαι απο επαρχια, Φανταστητε ποσοι θα ειναι απο Αθηνα. Ασε που βγαινει και η δικια τους προκηρηξη τωρα για τα μουσεια 200 ατομα και κατι ακουγεται οτι θα βγαλει κ αλλα 300 στο κοντινο μελλον. Οσο για το πτυχιο του Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ειναι οτι πιο κοντα και πιστευω δικαια το εχουν, δεν λεω οτι ειναι σωστα να ειναι κυριο προσον αλλα επρεπε να μοριοδοτητε. Γνωμη μου προσωπικη, και δεν ειμαι κατοχος του πτυχιου.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Μη ταράζεσαι η ηλικία είναι έως 32 χρόνων.. Δεν υπάρχουν 40-45..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Miron έγραψε:

Πειτε μου οτι ειναι σιγουρο το οριο ηλικιας γιατι σε πιο κατω post λεει για 40-45 μονο στους εξωτερικους! Αμα δεν εχει οριο η εχει αυτο το οριο οι αιτησεις θα ειναι υπεραρκετες και οι περισσοτερες θα καλυφθουν απο την Β' επικουρια. Γνωριζω απο την περιοχη μου πανω απο 40 ατομα που το κατεχουν ομως η ηλικιας τους ειναι μεγαλυτερη απο 32. Και ειμαι απο επαρχια, Φανταστητε ποσοι θα ειναι απο Αθηνα. Ασε που βγαινει και η δικια τους προκηρηξη τωρα για τα μουσεια 200 ατομα και κατι ακουγεται οτι θα βγαλει κ αλλα 300 στο κοντινο μελλον. Οσο για το πτυχιο του Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ειναι οτι πιο κοντα και πιστευω δικαια το εχουν, δεν λεω οτι ειναι σωστα να ειναι κυριο προσον αλλα επρεπε να μοριοδοτητε. Γνωμη μου προσωπικη, και δεν ειμαι κατοχος του πτυχιου.

Για τους εσωτερικούς είναι σχεδόν (με μια μικρή επιφύλαξη όμως) ότι θα είναι 32. Βέβαια αν δεν βγει και επίσημα η προκήρυξη ας κρατάμε μικρό καλάθι. Όσο για τις αιτήσεις, είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετές, μόνο και μόνο λόγω του ότι δεν έχει "κόφτες" και απευθύνεται σε ΔΕ.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εγω Brate
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπέρα τι πιστεύετε ότι θα υπάρχουν γυναικες με κωδικό 401,402 δεν είναι πιο εύκολο να μπεις με απολυτήριο λυκείου σε σχέση με τους άντρες; Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον.
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Φίλε Π εσύ που από τι έχεις πει εχεις γνωριμίες με κάποια άτομα έχεις μιλήσει; και αν ναι θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η στάση τους σκέφτονται να κάνουν παρέμβαση και τροποποίηση της προκήρυξης; π. χ. να μετράνε όλα τα πτυχία δίχως επικούρειας η όχι, στο αναφέρω γιατί έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντάνε. Πάντως όποιος έχει τις κατάλληλες γνωριμίες πιστεύω είναι θεμιτό εδώ και τώρα να μεσολάβησουν για την απαραίτητη τροποποίηση όπως επαναλαμβάνω είχε κάνει ο υπουργός στη 1κ2017 για τα δικαστήρια. Παίδες πιστεύω ειται όλοι μαζί ειται χωριστά ο καθένας να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στουπουργείο ώστε ναδικαιωθουμε.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Μη ταράζεσαι η ηλικία είναι έως 32 χρόνων. Δεν υπάρχουν 40-45.

Αμήν!

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

D.Y.K έγραψε:Για τους εσωτερικούς είναι σχεδόν (με μια μικρή επιφύλαξη όμως) ότι θα είναι 32. Βέβαια αν δεν βγει και επίσημα η προκήρυξη ας κρατάμε μικρό καλάθι. Όσο για τις αιτήσεις, είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετές, μόνο και μόνο λόγω του ότι δεν έχει "κόφτες" και απευθύνεται σε ΔΕ.

Δηλαδή το όριο ηλικίας δεν θεωρείτε κόφτης;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

maria έγραψε:Καλησπέρα τι πιστεύετε ότι θα υπάρχουν γυναικες με κωδικό 401,402 δεν είναι πιο εύκολο να μπεις με απολυτήριο λυκείου σε σχέση με τους άντρες; Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον.

Όπως έγραψα και χθες, θεωρώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας και της φύσης του επαγγέλματος, ο ανταγωνισμός στις γυναίκες θα είναι χαμηλότερος, αλλά και πάλι όλα είναι σχετικά, καθώς και οι προσφερόμενες θέσεις για τις γυναίκες είναι λιγότερες σε σχέση με τους άντρες.

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
Έχω απολυτήριο λυκείου 16
Το ΙΕΚ Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών με πιστοποίηση απο ΕΟΠΠΕΠ
άδεια security
ειδικές δυνάμεις
αγγλικά και Η/Υ
μέλος τρίτεκνης οικογένειας
Έχω ελπίδες;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Λιγότερο κόφτης από στρατό, γλώσσες, υπολογιστές!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

32 χρονων οριο ηλικιας δεν ειναι και τρελλος κοφτης
alex
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες