Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
311 Ζ

Δημοσίευση από 311 Ζ »

Παιδιά αφήστε να βγει να την δούμε γενικά γιατί είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται ! Είναι άδικο ο κόπος μας να πάει χαμένος ! Εδώ ευνοούνται μόνο άτομα με συγκεκριμένο χαρτί! Και που στο β επικούρεια φυλακές αρχαιοτήτων !! Αν είναι τελικά έτσι , εγώ θα κάνω ότι μπορώ και οποία κίνηση υπάρχει να δικαιωθούμε! Όσοι πιστεύετε σε αυτό πάμε μαζί ! Μέχρι και ομοσπονδία είχε αντίδρασει! Αυτό είναι σκέτη κοροϊδία , θα μπορουσαν απλά να τους δίνουν έξτρα μόρια! Τουλάχιστον ας είχαμε ίδιες πιθανότητες ! Ξέρω κάποια άτομα θα προσβληθούν ίσως με αυτά που έγραψα αλλά εδώ γίνεται αδικία, νομίζω είναι ολοφάνερο !
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Αισχος οτι χειροτερο εχω δει σε προκηρυξη να πεταει εξω τους αποφοιτους λυκειου παρωδια συριζα παρωδια ασεπεγω θα στειλω μνμ στο σωματειο γιαυτο το χαλι πραγματικα απογοητευση τπτ αλλο το κανανε εσκεμενα και καθυστερουσανε την προκηρυξη τοσα χρονια γιαννα βολεψουνε τα βισματα καιντωρα που τελειωνει και το ιεκ τελος του μηνα βγαλανε την προκηρυξη. αχολουμε τοσα χρονια με σωματα ασφαλειας και προκηρυξεις προσπαθωντας και μαζευοντας μορια δεν εχω ξαναδει ποτε τετοιο πραγμα ασεπ μετα σου λενε και αξιοκρατια βαζοντας..
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

ΠΕΔΙΑ σοβαρι ετορισι το οριο ιλικιας τελικα μπικιε εχο ανχοθι πολι δεν λενε τιποτα ποθενα για οριο32 παρακαλο πολι απαντιστεμου πριν με πιασι εγεφαλικο
311 Z

Δημοσίευση από 311 Z »

Μάγκες εγώ αύριο θα πάρω στον ΑΣΕΠ για να βεβαιωθώ για όλα , πάρτε και εσείς μην το αφήσετε δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία ! Μπορεί να συνταχθεί αλλιώς η προκήρυξη και να ευνοηθούμε όλοι και σε άλλες προκηρύξεις έχουν αλλάξει κριτήρια επειδή άφηναν έξω κοσμο! Ας μαζευτούμε αύριο όλοι έξω από τον ΑΣΕΠ να δεις για ποτέ θα αλλάξουν όλα !! Επίσης ας κάνουμε και μια προσπάθεια με την ομοσπονδία ! Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν το αφήσουμε !
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sakalom »

Τα συνδικαλιστικα οργανα πετάνε χαρταετο; ελπίζω να πάρουν θέση αμεσα. Πριν ολοκληρωθεί αυτή η παρωδία. Αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να γινει κάτι. Κράξτε τους όπου μπορείτε. Σε ολες τις επίσημες σελίδες. Από ότι βλεπω θα γίνει μεγάλο θέμα.
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Εδω μιλαμε για στημενους διαγωνισμους κομμενους και ραμενους στα μετρα καποιον που καπηλευονται την ταμπελα και την δηθεν αξιοκρατια του ασεπ πρπει ολοι να στειλουμε μυνηματα διαμαρτυριας και στο σωματιο και στον ασεπ και στο υπουργειο για αυτην την αδικια.
Δικαστης

Δημοσίευση από Δικαστης »

Βέβαια το ότι δεν έχουμε οι περισσότεροι εδώ τα πτυχία από ΙΕΚ δεν σημαινει ότι είναι και άδικο κατά κάποιο τρόπο! Απολυτηριο Λυκείου έχουμε όλοι, αλλά πλέον δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό μόνο. Επισης να μην υποβαθμίζουμε εντελώς το δίπλωμα αυτό από το ΙΕΚ σαν να είναι κάτι άχρηστο, εγω προσωπικά που έχω μόνο άδεια εργασιας σεκιουριτυ κατά την διάρκεια των σεμιναρίων έμαθα αρκετά πραγματα σε σχέση με την ασφάλεια κτιρίων, προσώπων κτλπ, σίγουρα σε ένα τέτοιο ΙΕΚ οι γνώσεις που παίρνεις θα είναι καλύτερες υποθετικά. Επομενως εμείς το θεωρούμε άδικο αλλά στην πραγματικότητα ίσως και να μην είναι τόσο, απλά δεν μας συμφέρει να είναι έτσι! Και εγω αν είχα να διαλέξω κάποιον ανάμεσα σε έναν που έχει μόνο απολυτήριο λυκείου και σε έναν που έχει και απολυτήριο αλλά και πτυχίο από ΙΕΚ για οποιαδήποτε φύλαξη η κάτι τέτοιο, θα διάλεγα τον 2ο! Να μην τα πολυλογώ μακάρι τελικά να ευνοηθούμε και όσοι δεν έχουμε τέτοιο πτυχίο και όλα να πάνε καλά, αν και κάπως αργα! Καλη επιτυχία σε όλους μας! Υ. Γ Στην Ελλάδα ζούμε, καθολου παράξενο δεν μου φάνηκε όλο αυτό! Ηταν που ο ΑΣΕΠ είναι ανεξάρτητος! Το ότι διατύπωσα αυτή μου την άποψη δεν σημαινει ότι δεν προσπαθούν να προωθήσουν δικούς τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο!!
ε.φρουρος Α-Κατωγια

Δημοσίευση από ε.φρουρος Α-Κατωγια »

Εγω π εχω κ αγγλικα κ ΙΕΚ κ εμπειρια σαν μισθοφορος κ καλο απολυτηριο λετε ν μπω;Εικόνα αδικο ξεαδικο μαχιμια μου ετσι ειναι η ζωη!! ευχομαι καλη επιτυχια σ ολους κ συντομα ν παμε στν σχολη ν τελειωνουμε επιτελους!!
Μονοσανδαλος

Δημοσίευση από Μονοσανδαλος »

Όσοι εχουμε βγάλει το ΙΕΚ ξέρουμε περισσότερα. Είμαστε εκπαιδευμένοι δεν είμαστε τιποοτ τυχάρπαστοι. Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαρινος έγραψε:ΠΕΔΙΑ σοβαρι ετορισι το οριο ιλικιας τελικα μπικιε εχο ανχοθι πολι δεν λενε τιποτα ποθενα για οριο32 παρακαλο πολι απαντιστεμου πριν με πιασι εγεφαλικο

Το όριο ηλικίας θα είναι μέχρι τα 32.

Σωφρ

Δημοσίευση από Σωφρ »

Τελικα τι γίνεται με τα απολυτήρια; Αυτοί που έχουν τελειώσει το λύκειο θα μπορούν να τα φτιάξουν η θέλει σαν απαραίτητο προσόν τα ΙΕΚ και φύλακας μουσείου; Αυτα μήπως οποίος το εχει θα εχει έξτρα μόρια;
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ »

Καλημερα σε όλους και ειδικα στους συναδέλφους απο την εξωτερική φρούρηση φυλακών Διαβατών , Λοιπον το οριο θα ειναι πιο ψηλά απο τα 32 οπως εγινε με την φουρνιά απο την κινητικότητα του κυριακου Μητσοτάκη πχ 40-45 ίσως για εσωτερικούς να μην εχει οριο. Λοιπον τα ΙΕΚ έπρεπε να δινουν έξτρα μορια οχι να ζητάει υποχρεωτικά . Ολα αλλάζουν αν πιέσετε παιδια οπως εγινε στην 3Κ/2018 και σε πιο παλιές προκηρύξεις. Με το καλο να έρθετε για εργασία.. Εχουμε ανάγκες , διοριστειτε νέοι...
κοντονης

Δημοσίευση από κοντονης »

Οχι φιλε μου δυσκολα. Αυτοι που θα μπουν ειναι φυλακες απο μουσεια με εμπειρια και ιεκ. Δεν μετραει ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙς, ΕΦΕΔΡΟΣ ΚΤΛ ουτε διπλωματα οδηγου. Πλεον οι σωφρονιστικη υπηρεσια ειναι απλα μια υπηρεσια του δημοσιου, χαλαρα λοιπον και καλη τυχη σε ολους.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόλις δημιούργησα ένα νέο θέμα / ψηφοφορία.

Διαδικασία ψηφοφορίας καταστημάτων κράτησης

Επίσης να ενημερώσω και πάλι πως όταν με το καλό δημοσιευτεί και επίσημα πλήρως η προκήρυξη, το παρόν νήμα θα κλειδωθεί και με βάση την ακολουθία των διαδικασιών, θα ανοίγονται και τα αντίστοιχα νήματα, ώστε να μην γίνεται μπάχαλο (πχ "Διαδικασία ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΑΣΕΠ", "Αθλητικές δοκιμασίες για Σωφρονιστικούς" κλπ κλπ.

Ευχαριστώ.

ΠΆΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΆΝΟΣ »

Καλημέρα παιδιά οποίος κινηθεί νομικά μπορούμε να συναντηθούμε όλοι μαζι Και να το παμε σαν ομάδα... Όποιος θελει να γράψει Ν βρεθούμε όλοι μαζί και Να μιλήσουμε και με δικηγόρο...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες