Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Ειμουνα σιγουρος.. φιλε Dim γιαυτο τον ρωτησα ειμουνα σιγουρος.. ο συριζα εχει αναστησει και πεθαμενους... καλα παμε... ωραια..
Π

Δημοσίευση από Π »

Το αν είμαι πεθαμένος ή όχι άστο να το κρίνουν άλλοι φίλε... Δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να λες για εμένα... Το ότι δεν πήγα ειδικές δυνάμεις δεν σημαίνει ότι δεν είμαι μάχιμος... Και Το ότι λέω ότι δεν θα έχει ειδικές δυνάμεις σαν μόρια δεν είναι επειδή δεν έχω εγώ, αλλά επειδή το λέει το προσχέδιο... Πάντως κακός κάθομαι και ασχολουμε εδώ μέσα και σας ενημερώνω ότι μαθαίνω... Μάχιμος δεν είναι αυτός που πήγε ειδικές δυνάμεις για 1 χρόνο και τέλος... Μάχιμος είναι αυτό που πολεμάει στην ζωή του κάθε μέρα κάθε ώρα... Έχω φίλους που πήγαν ειδικές δυνάμεις και έχουν γίνει σαν κουραδες και δεν μπορούν να τρέξουν... Είδαμε και αυτούς που μπήκαν λιμενικό που δεν μπορούσαν να κάνουν 10 ελξεις και έκαναν με Το ζόρι 5 και έβαλαν τα βύσματα για τα τα περάσουν τα Γιωτομπαλα.. Άστο φίλε καλύτερα να κοιτάς τον εαυτό σου και να μην ασχολείστε με άλλους... ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΙΌΣ ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ... Δεν ξανα ασχολούμαι εδώ μέσα γιατί το παίζεται πολύ έξυπνοι... Καλό βράδυ και υπομονή παιδια φτάσαμε στο τελος... Θα τα πούμε στην Σχολή μέσα μέσα θα δούμε τους μαχημους απο τις ειδικές δυνάμεις... Καλό βράδυ...
Ανωγια κατωγια

Δημοσίευση από Ανωγια κατωγια »

Καλησπερα σ ολους εμαθα (δν ξερω αν ισχυει)Τ λεω μ καθε επιφυλαξη οτι η προκηρυξη ξαναγυρισε πισω οπως τς πρωτες φορες!! Αν καποιος ξερει κατι πανω σ αυτο ας μ διορθωσει... εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο!!
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

κανενα νέο για το θέμα μας πεδια εχουμε..
Γιώργος 13

Δημοσίευση από Γιώργος 13 »

Εγώ πάντως απ ότι έμαθα τα μόρια του στρατού θα μετράνε κανονικά.
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Όταν είναι να βγει θα βγει παιδιά.. Δυστυχώς συνηθίσαμε πλέον..
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Π... εξηγησε σε παρακαλω τη σιμβανει με τα μορια τον ιδικον διναμεον στα πεδια να καταλαβουν...
Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Φύλακας Υπαρχιφύλακας Αρχιφύλακας.

και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους?

με τα χρόνια μπορεί να έχει διοικητικές θέσεις;

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ναι εκει ακούγεται
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εσυ που υπηρετήσες ρε κκομμαντο; Εικόνα
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

K συ ρε βατραχε που ησουν;Εικόνα
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Μάγκες. η κακία μερικών ανθρώπων δεν εχει όριο.. ΕΕίδαμε κ τους ειδικο δυναμιτες (οχι ολοι) αν ειναι μάχιμοι και τι κάνουν. που εκτος τα πεν κ την 50ρα. Δεν νκαναμε κατι αλλο. Μονο φωνή κ μετα αραγμα καψιμι κ καψονια στους νεους. Και δεν ξερετε ο καθενας γτ δεν πηγε και πως.. Ειχαμε στ σειρα μου παιδι που δν ηρθε ειδικές κόπηκε λογω υποχρέωσων πυγμαχίας. Τι αυτος άχρηστος ; η δεν εκανε; η μα σας πω ποσα παχύσαρκα ηταν ειδικες δυνάμεις ; η πόσους κλαψουριζανε στις λάσπες ; να σέβεστε τον αλλο κναφηστε τημ μαγκια κ να σέβεστε τον Π. ππυ μπαινοβγαίνει να μας ενημερώνει. μου γίνατε ολοι βατράχια. Που αν ακούσετε σειρηνα πολεμου θα βάλετε τα κλάματα η αν μπει κάποιος απονσας στ σωμα εξωτ η σωφρονιστικούσωφρονιστικούς κ φαει καμια σφαιρα στο ποδι θα παραιτηθεί ΕικόναΠ. Μην ασχολείσαι αδερφέ .. ειπαμε μιλαμε μεστη σχολή εμεις;)Εικόνα

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Κώστα δεν χρειάζεται να ασχολείσαι... Υπομονή και θα τους δούμε στην Σχολή τους μαχιμους... Καλή συνέχεια...
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Εγω απορια εχω το τα λεμε μεσα στη σχολή που το ξερετε βρε παιδια οτι θα περασετε; με ευγενεια ρωταω λογικα εχετε υψηλο απολυτηριο κ αγγλικα... αν θελετε απαντατε
Μ4ΡΙΟΣ

Δημοσίευση από Μ4ΡΙΟΣ »

Λογικα αν παρουν μορια οι ειδικες δυναμεις, θα παρουν και οι δοκιμοι και οι ευζωνες.. σωστα?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες