Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
ΔΥΚ Επειδή είμαι μέσα από κινητό δεν μπορώ να φτιάξω εχω προσπαθήσει αλλά δεν μου ανοίγει... Αν είχα υπολογιστή θα είχα φτιάξει αλλά δεν έχω...
Dimitrios έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα! Τελικά όριο ηλικίας θα είναι τα 32 λογικά ε;
Λογικά (πάντα) ναι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Δώδεκα προκηρύξεις μεσω ΑΣΕΠ για 4.449 προσλήψεις μονίμων και εποχικών
588 φύλακες στο υπ. Δικαιοσύνης
Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού από την Ανεξάρτητη Αρχή για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των θέσεων θα καλυφθεί από υποψηφίους με απολυτήριο Λυκείου (576 θέσεις). Οι υπόλοιπες θέσεις θα κατανεμηθούν στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες (ΤΕ και ΠΕ). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: Γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ. Ά. Η τελική επιλογή των υποψηφίων για τις θέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων θα γίνει αφού διεξαχθούν αθλητικές δοκιμασίες και ψυχοτεχνικά τεστ. Για τις διοικητικές θέσεις θα ζητηθούν απόδειξη γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνώσεις ξένης γλώσσας.
588 φύλακες στο υπ. Δικαιοσύνης
Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού από την Ανεξάρτητη Αρχή για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των θέσεων θα καλυφθεί από υποψηφίους με απολυτήριο Λυκείου (576 θέσεις). Οι υπόλοιπες θέσεις θα κατανεμηθούν στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες (ΤΕ και ΠΕ). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: Γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ. Ά. Η τελική επιλογή των υποψηφίων για τις θέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων θα γίνει αφού διεξαχθούν αθλητικές δοκιμασίες και ψυχοτεχνικά τεστ. Για τις διοικητικές θέσεις θα ζητηθούν απόδειξη γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνώσεις ξένης γλώσσας.
Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την δική μας προκήρυξη, αλλά με το γεγονός ότι καθυστερούν να εκδοθούν όλες οι προγραμματισμένες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ. Ως ένα βαθμό κατανοητό, καθώς έχει αναλάβει όλο το βάρος η συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά και εμάς η αγωνία και οι προβληματισμοί μας έχουν βαρέσει κόκκινο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε απλά να βγει τουλάχιστον για να κάνουμε έστω τα χαρτιά μας. Τι να πω, μακάρι να βγει σύντομα.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ, ελπίζω η επόμενη να είναι η δικιά μας..
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλησπερα και απο μενα παιδια Χριστος Ανεστη με υγεια για ολους μας! ευχομαι μερα με τη μερα να βγει επιτελους η προκηρυξη! μια ερωτηση θα ηθελα να κανω αν γνωριζει καποιος... οι σωφρονιστικοι εχουν μεταθεσεις; γνωριζει καποιος;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Αν δε κάνω λάθος έχουν ναι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Σε ευχαριστω πολυ Μιχάλη
MIXALHS GLOCK έγραψε:Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ, ελπίζω η επόμενη να είναι η δικιά μας.
Μια ερωτηση εχω. Αν καποιος κανει αιτηση στην ΕΥΔΑΠ π. Χ η ΔΕΗ και κλπ και τον προσλαβουν και εργαστει κανονικα για ενα διαστημα και μετα βγει προκηρυξη για σωφρονιστικους οι λιμενοφυλακες μπορει να κανει αιτηση και εκει και αν το παρουν να κανει απολυση μετα απο την ΕΥΔΑΠ; Αν μπορει καποιος να μου απαντησει σιγουρα επανω σε αυτο η καποιος Διαχειριστης.
Παιδιά το παραμύθι πάει για Ιούνιο και βλέπουμε, αυτήν την ενημέρωση έχουμε από το υπουργείο εμείς που δουλεύουμε μέσα. Μακάρι να βγούμε λάθος αλλά μην περιμένετε σύντομα...
Τόσο καλά ... Καλή δύναμη σε όλους μας αν κ νομίζω οτι δεν έχει απομείνει με τόσο σπάσιμο νεύρων..
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/giati-kathysterei-i-prokiryxi-toy-ypdikaiosynis-meso-asep
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Ουσιαστικά και επίσημα δε θα υπάρχουν Ειδικές Δυνάμεις.Αναμένουμε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Τουλάχιστον, συμφωνα με το αρθρο, θα εχει αθλητικες δοκιμασιες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες