Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Μαγκες απο φιλο μου εξ. Φρ Μου ειπε οτι ετοιμαζουν την δικαστικη αστυνομια... Οποτε μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει η δουλεια μας με το καλο
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

glock έγραψε:Μαγκες απο φιλο μου εξ. Φρ Μου ειπε οτι ετοιμαζουν την δικαστικη αστυνομια... Οποτε μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει η δουλεια μας με το καλο

τι θα ειναι δηλαδη η δικαστικη αστυνομια φιλε; Τι τροπο εισαγωγης θα εχει;

2009 δ εσσο 309 σειρα
Bill1993

Δημοσίευση από Bill1993 »

Ο φιλος σου εξ φρ διάβασε το ιδιο αρθρο με μας... στην θεωρια εινσι ευκολο, στην πραξη κατα την γνωμη μου θα αργησει πολυ
.

Δημοσίευση από . »

Η δικαστική αστυνομία σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει αυτή η προκήρυξη. Περαστικά σας.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Δικαστικη αστυνομια σημαινει πεισσοτερη εκπαιδευση στους νεους που θα μπουν. Περαστικα σου.
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Συγγνωμη αλλα δε νομιζω να ισχυει αυτο π λες.. ας μη λεμε τετοιους ειδους ανακριβειεςΑλλο το να μη βγει η δικη μας κ αλλο εξαιτιας της δικαστικης μελλοντικης αστυνομιας κ αν..

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

. έγραψε:Η δικαστική αστυνομία σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει αυτή η προκήρυξη. Περαστικά σας.

Δικαστική αστυνομία, σημαίνει και αλλη προκήρυξη φρουρων.

Βρίσκεται στο συρτάρι εδώ και 4 χρόνια προκήρυξη ειδικών φρουρων για την φυλαξη δικαστηρίων. Δε χρειάζεται και πολυ νοημοσύνη για να καταλάβεις τι πάνε να φτιάξουν.

ΕΦ που θα ανήκουν στο δικαιοσύνης

Περαστικά σου.

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Other Side »

Παιδιά μόλις έμαθα απο άτομα στον ΑΣΕΠ και το το Υπουργείο ότι μαζί με την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας που θα βγει μετά το Πάσχα, θα βγούνε 35 θέσεις ΠΕ διαιτητών και 220 θέσεις ΔΕ βοηθών διαιτητών.. Ετοιμάστε απολυτήριο και ξένη γλώσσα!Υ. Γ. Θα έχει υψος και αθλήματα!

Ιβάν

Δημοσίευση από Ιβάν »

Other Side έγραψε:Παιδιά μόλις έμαθα απο άτομα στον ΑΣΕΠ και το το Υπουργείο ότι μαζί με την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας που θα βγει μετά το Πάσχα, θα βγούνε 35 θέσεις ΠΕ διαιτητών και 220 θέσεις ΔΕ βοηθών διαιτητών. Ετοιμάστε απολυτήριο και ξένη γλώσσα!Υ. Γ. Θα έχει υψος και αθλήματα!

Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Να φανταστώ ότι είσαι ο νέος "Π" σωστά; Άει παράτα μας και εσύ ρε. Φαντασμένε.

ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Φίλε Π έχουμε κανένα νέο; πολύ το αργούν το πραγμα

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε ZANT δεν ξανα ασχολουμε γιατί όλοι κραζουνε εδώ και επειδή λέμε κάποια πραγματα που μαθαίνουμε νομιζουνε ότι είναι όλο λόγια και τέτοια... Λίγο ακόμα υπομονή και θα δεις τα νέα... Άσε τους άλλους να κράζουν και να λέμε ότι δεν θα βγει...
ZANT

Δημοσίευση από ZANT »

Μακαρι φιλε να εχουμε νεα πριν το πασχα
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Χαλαρώστε λίγο με τον Π, το παιδί προσπαθεί να βοηθήσει μιας και τον ενδιαφέρει το θέμα, μαθαίνει κάποια πράγματα και μιας και καταλαβαίνει την αγωνία που έχουμε μας λέει ότι του λένε, δεν είναι στο χέρι του η προκήρυξη να την υπογράψει...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Other Side »

Εγώ δεν κράζω τον Π.. ίσα ίσα, μπράβο του και καλά κάνει που λέει ο, τι μαθαίνει.. Μακάρι να ήταν έτσι όλοι.. Απλώς, σχολιάζω το γεγονός ότι ξεπεταγονται και βγαίνουν θέσεις εργασίας από το πουθενα. που δεν θα έπρεπε καν να τούς έχεις δοθεί τέτοια προτεραιότητα. Ενώ εμείς από μέρα σε μέρα, από εβδομάδα σε εβδομάδα κτλ..

Από όλο αυτό που μάς κανουνε θα μάς ξενερωσουνε και δε θα δηλώσουμε κιόλας...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το δημοσιεύω για τελευταία φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αντιδικιών και λοιπών επαναλαμβανόμενων τοποθετήσεων που κουράζουν.

Στο παρόν φόρουμ, έχουν δικαίωμα να εκφράζουν όλοι ανεξαιρέτως την άποψή τους, χωρίς να λογοκρίνονται εφόσον ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και δεν προσβάλλουν το συνομιλητή τους.

Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός, ο "Π" δέχεται κατά καιρούς τα "πυρά"από ορισμένους, επειδή τοποθετείται σχετικώς, για την επικείμενη προκήρυξη των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων. Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που δημοσιεύει, είναι δικαίωμά σας να τον πιστέψετε ή όχι και εσείς, ΔΕΝ είναι όμως δικαίωμά σας, να απαιτείται από εμένα και κυρίως μέσω ΠΜ, να ΜΗΝ δημοσιεύω τα μηνύματά του. Επαναλαμβάνω ότι λογοκρισία δεν υπάρχει, αρκεί να τηρούνται οι βασικοί κανόνες. Βλέπετε άλλωστε, ότι είμαι αρκετά ελαστικός με αρκετά "ανώνυμα" μηνύματα που πολλές φορές "ξεφεύγουν" λίγο απ'τα προκαθορισμένα. Ας μην πάμε στο άλλο άκρο.

Παρακαλώ πολύ να γίνουν κατανοητά αυτά που γράφω, ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες