Διακοπή φοιτησης εν βρασμώ

Εκπαίδευση, μισθοί, βαθμολογική εξέλιξη, μέριμνα για το προσωπικό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Viki
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευ Οκτ 02, 2017 5:23 am
Επικοινωνία:

Διακοπή φοιτησης εν βρασμώ

Δημοσίευση από Viki »

Καλησπέρα σας. Ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και φοιτητής στη ΣΣΕ, μετά από διάγνωση στο 301 για σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και στη μέση, τέθηκε στην υποβάθμιση από Ι1 σε Ι3. Δυστυχώς πάνω στην απογοήτευση του, εν βρασμό ψυχής και χωρίς να προλάβει να σκεφτεί πόσο αγαπάει τη σχολή του, έκανε αμέσως αίτηση διακοπής σπουδών την οποία κατέθεσε και στο ΓΕΕΘΑ. Μετά από τρεις μέρες και αφού επιτέλους το μοιράστηκε μη γνωρίζοντας πως θα διαχειριστεί το λάθος του, τον συμβούλεψα να πάει στο διοικητή του μήπως υπάρχει κάποια λύση. Έκανε μια υπεύθυνη δήλωση η οποία ανέφερε ότι επιθυμουσε να μη διακόψει τη φοιτηση του και κατατέθηκε και αυτή στο ΓΕΕΘΑ. Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει δεκτή η δεύτερη αίτηση και να μη χάσει τη σχολή του ; Από την πρώτη αίτηση δεν είχε προλάβει να βγει απόφαση. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω τις πιθανότητες ή έστω αν μπορεί να κάνει καμία άλλη κίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ!
Cuervo

Διακοπή φοιτησης εν βρασμώ

Δημοσίευση από Cuervo »

Αν κρίθηκε Ι3 έτσι και αλλιώς θα φύγει σπό τη σχολή και έτσι να μην ήτανε τι εν βρασμό ψυχής και ιστορίες.. στρατιωτικός θα γινει δεν χωράνε αυτά.
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: Τρί Μάιος 24, 2011 12:30 am
Τοποθεσία: Γ' ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επικοινωνία:

Διακοπή φοιτησης εν βρασμώ

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Viki έγραψε:Καλησπέρα σας. Ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και φοιτητής στη ΣΣΕ, μετά από διάγνωση στο 301 για σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και στη μέση, τέθηκε στην υποβάθμιση από Ι1 σε Ι3. Δυστυχώς πάνω στην απογοήτευση του, εν βρασμό ψυχής και χωρίς να προλάβει να σκεφτεί πόσο αγαπάει τη σχολή του, έκανε αμέσως αίτηση διακοπής σπουδών την οποία κατέθεσε και στο ΓΕΕΘΑ. Μετά από τρεις μέρες και αφού επιτέλους το μοιράστηκε μη γνωρίζοντας πως θα διαχειριστεί το λάθος του, τον συμβούλεψα να πάει στο διοικητή του μήπως υπάρχει κάποια λύση. Έκανε μια υπεύθυνη δήλωση η οποία ανέφερε ότι επιθυμουσε να μη διακόψει τη φοιτηση του και κατατέθηκε και αυτή στο ΓΕΕΘΑ. Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει δεκτή η δεύτερη αίτηση και να μη χάσει τη σχολή του ; Από την πρώτη αίτηση δεν είχε προλάβει να βγει απόφαση. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω τις πιθανότητες ή έστω αν μπορεί να κάνει καμία άλλη κίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ!


Προφανώς απογοητέυτηκε γιατί αφού τελείωνε τη σχολή θα ήθελε να πάει ειδικές δυνάμεις και πλέον δεν μπορεί , δεν σημαίνει κάτι άλλο η υποβάθμιση απο Ι1 σε Ι3. Ίσως αν προλάβουν και διαβάσουν την δέύτερη, πριν βγει απόφαση για την πρώτη, να μην γίνει και τίποτα. Δεν είμαι και σίγουρος αν ξέρει κάποιος κάποια λεπτομέρεια παραπάνω ας τη γράψει.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Δημοσιεύσεις: 982
Εγγραφή: Τρί Μάιος 04, 2010 2:23 am
Επικοινωνία:

Διακοπή φοιτησης εν βρασμώ

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Ας πάρει στο ΓΕΕΘΑ τηλέφωνο, καλύτερη λύση δεν υπάρχει. Αν μπορεί ας πιέσει και λίγο τον διοικητή του.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης