Υποψήφιοι για ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2018)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Terminator »

Είσαι ακόμα πολύ μικρός Παναγιώτη για να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα μέχρι να φτάσεις Γ λυκείου θα έχουν αλλάξει εκατοντάδες πράγματα στο σύστημα εξετάσεων κάθε κυβέρνηση που βγαίνει θα κάνει το κοντό της και το μακρύ της όπως μας έχουν συνηθίσει απο το 2011 και μετά όλες οι κυβερνήσεις. Πολλά πράγματα που θα κάνεις γυμνάσιο δεν θα σου χρησιμεύσον λύκειο είναι η αλήθεια αλλά το κόλπο είναι να μην αφήνεις κενά και να διαβάζεις συστηματικά.
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panagiotishellas »

Terminator σε ευχαριστω παρα πολυ... ο λογος που εγραψα το μηνυμα ηταν γιατι προηγηθηκε μια συζητηση με τον πατερα μου ο οποιος ειναι καθηγητης Φυσικης Αγωγης και εχει ενα επιτυχημενο σωματειο οποτε καταλαβαινεις οτι εκατονταδες παιδια με παρομοια ονειρα και στοχους αναλαμβανονται απ αυτον... στις εξετασεις του σχολειου πηγα τελεια ομως στα μαθηματικα εκανα ενα υποερωτημα λαθος και δεν πηρα το 20 που τοσο πολυ ηθελα... θελω να πω πως πολλες φορες, οταν δεν τα πηγαινω καλα καπου για παραδειγμα νιωθω αποθαρρυμενος και σκεφτομαι πως ισως δεν ειμαι για την Θετικη Κατευθυνση... Ευχαριστω ξανα για την απαντηση... θα ηθελα να σε ρωτησω επισης αν εισαι αποφοιτος καποιας Στρατιωτικης σχολης... Ξερω πως σε τρελανα απλως ειμαι πολυ ενθουσιωδης και αγαπω την πατριδα μου και τον στρατο
jim2000

Δημοσίευση από jim2000 »

Γεια σου μολις τελειωσα την Γ λυκειου και ειμα υποψηφιος για την ΣΣΕ το μονο που εχω να σου πως ως προς τα μαθηματικα και την φυσικη οτι δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που κανετε στο γυμνασιο απλα απο το γυμνασιο παιρνεις τις βασεις για να μπορεσεις να ανταπεξελθεις αργοτερα οποτε αν θες τετοιου ηδους σχολες δωσε μεγαλη προσοχη στα μαθηματικα κυριως απο τωρα οπως εκανα και εγω
panagiotishellas

Δημοσίευση από panagiotishellas »

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Καλη σταδιοδρομια στην στρατιωτικη σου ζωη αδερφε🙏
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες