Εισαγωγή στην Αστυφυλάκων με απολυτήριο ΤΕΙ
Οχι ειναι προαπαιτουμενο να εχεις ξεμπερδεψει με το στρατιωτικο σου. Αλλα μην τρελενεσαι στο κοντινο μελλον δεν προβλεπεται κατι οποτε εχεις χρονο ακομα 

- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Ε άρα υποχρεωτικό . Τεσπα ευχαριστώ
Οτι αλλο θες εδω ειμαστε !
- Denmilame
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Άρα μόνες επιλογές για να μπεις αστυνομια μπορεις απο πανελλήνιες ή απο προκυρηξη ειδικών φρουρών ; Είχα ακούσει κάτι για προσλήψεις χωρις εξετάσεις αν συμμετάσχεις σε αποστολή της αστυνομιας ή αν έχεις θέση την ζωη σου σε κίνδυνο , αυτό δεν μπορεις να τ κανείς ; Μπαίνεις με μέσο ή ειναι αντικείμενικο δλδ όταν γίνει να μπεις;
Ναι μόνο με πανελλήνιες μπορείς ή ως ειδικός φρουρός (όχι στο σύντομο μέλλον.2-3 χρόνια, γνώμη μου πάντα) Τώρα για αυτό που λες υπάρχει νόμος, ο οποίος λέει πως όποιος θέσει Την ζωή του σε κίνδυνο για κάποιο σώμα ασφαλείας τότε μετά από δική του αίτηση στο χρονικό περιθώριο των 2 χρόνων και μετά από αξιολόγηση του περιστατικού γίνεται δεκτός. Από όσο ξέρω τ έχουν καταφέρει 2 άτομα αυτό για την αστυνομία, είχε τύχει Να Το διαβάσω στο φόρουμ. 

Μα πως γίνεται αυτό όταν πας να συμμετάσχεις σε κάποια επιχείριση η να τους βοηθήσεις σε κάτι σου λένε Φύγε από εδώ
Π. χ Εισαι σε ενα μαρκετ και γινεται ενοπλη ληστεια και μπορεις εσυ να πιασεις τον δραστη. Αυτο εξυπηρετει ο νομος. Τιποτα σχετικα με αστυνομικες επιχειρησεις οπως το εχετε στο μυαλο σας 

καλησπερα.. ειμαι 2α λυκειου και θελω να παω επαλ του χρόνου.. θα πρέπει να ξανακανω την 2α λυκειου?και αλλη μια ερωτηση: μπορω να μπω σε σχολη αστυφυλακων μονο με απολυτηριο επαλ;
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Αν εισαι Β Λυκειου σε Γενικο και θες να πας σε ΕΠΑΛ θα ξανακανεις Β Λυκειου απο αρχη γιατι εκει πρεπει να παρεις ειδικοτητα και θα κανεις αλλα μαθηματα.
απο ΕΠΑΛ προς το παρων περνας μονο σε Αστυφυλακων και οχι σε Αξιωματικων. Αν κατα την γνωμη μου θα επρεπε να εδινε και ενα ποσοστο για Αξιωματικων απο ΕΠΑΛ μιας και μπορεις πλεον απο ΕΠΑΛ να περνας και σε ΑΕΙ για το 5% των θεσεων.
απο ΕΠΑΛ προς το παρων περνας μονο σε Αστυφυλακων και οχι σε Αξιωματικων. Αν κατα την γνωμη μου θα επρεπε να εδινε και ενα ποσοστο για Αξιωματικων απο ΕΠΑΛ μιας και μπορεις πλεον απο ΕΠΑΛ να περνας και σε ΑΕΙ για το 5% των θεσεων.
Έχει αλλάξει πλέον μπαίνεις και από επαλ αξιωματικός κανονικά δίνονται θέσεις αλλά λίγες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης