Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
νομίζω περνουν και από κέντρα του στρατού ξηράς εφεδρους για τα ουκ ας το βεβαίωση και κάποιος άλλος
γίνεται κάποιος να είναι ειδικές δυνάμεις και να μην έχει περάσει τπεν και δεν πήρε μπερε?αυτή του πολεμικού ναυτικού φοράνε τη δικιά τους στολή
γίνεται κάποιος να είναι ειδικές δυνάμεις και να μην έχει περάσει τπεν και δεν πήρε μπερε?αυτή του πολεμικού ναυτικού φοράνε τη δικιά τους στολή
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αλαντίν έγραψε:
και τη ήταν;
ΟΒΑ ήταν, απαραίτητη προυπόθεση μετά την επιλογή εφέδρων[αθλητικές δοκιμασίες, συνεντευξή] από συγκεκριμένες ΕΣΟ [σειρές] στους οποίους δινόταν η δυνατότητα να πάρουν μέρος στο σχολείο της ΔΥΚ και να αποφοιτήσουν από αυτό ήταν Η υπογραφή 3ετους σύμβασης σαν ΟΒΑ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
1. Ναι όπως είπαμε από το Πεύκο, το ΚΕΕΔ είναι Κέντρο του ΣΞ.Αλαντίν έγραψε:νομίζω περνουν και από κέντρα του στρατού ξηράς εφεδρους για τα ουκ ας το βεβαίωση και κάποιος άλλος
γίνεται κάποιος να είναι ειδικές δυνάμεις και να μην έχει περάσει τπεν και δεν πήρε μπερε; αυτή του πολεμικού ναυτικού φοράνε τη δικιά τους στολή
2. Λες δυο διαφορετικά πράγματα. Το ΤΠΕΝ είναι του ΣΞ και το ΣΥΚ είναι του ΠΝ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο σε όλους τους τομείς.
3. Πρέπει να έχεις μπερδευτεί αλλά μου φαίνεται λογικό. Ναι φοράνε διαφορετική στολή αν κατάλαβα τι εννοείς.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Στην ε εσσο που ειμαι εγω μας ρωτησαν για ποιοι θελουν να πανε στα ουκ
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ειμαι υποψήφιος καταδρομεας με την 2017 Ε ΕΣΣΟ εχω δικαίωμα στην συμμετοχή για ΟΒΑ;
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 94
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
GREEKDIVER έγραψε:Ειμαι υποψήφιος καταδρομεας με την 2017 Ε ΕΣΣΟ εχω δικαίωμα στην συμμετοχή για ΟΒΑ;
Θα κάνεις μία ερώτηση στο 1ο Γραφείο της Μονάδας σου περίπου τρείς (3) μήνες πριν απολυθείς και θα σου πουν τι ισχύει τότε και αν εσύ μπορείς να δηλώσεις να ανακαταχτείς. Είναι νωρίς τώρα για να πάρεις κάποια απάντηση στην ερώτησή σου. Ως τότε, μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γεια σας παιδια! Θα ηθελα αν μπορεσετε να με βοηθησετε απαντωντας σε μερικα ερωτηματα μου για την τελευταια προκυρηξη ΟΒΑ.
1) Η ειδικοτητα που ειχα ως στρατιωτης, παραμενει ΣΙΓΟΥΡΑ ιδια και ως ΟΒΑ;
2) Μισθος
3) Στην αιτηση συμπληρωνεις του τοπους επιθυμιας για επανακαταταξη. Εαν δηλωσω πχ Αθηνα υπαρχει περιπτωση εαν επιλεγω να με στειλουν καπου αλλου ή δε θα με επιλεξουν απο την αρχη εαν δεν υπαρχει αναγκη στον δηλωθεντα τοπο; Και αν τελικα επιλεγω αλλα σε αλλο τοπο, θα εχω δικαιωμα να αρνηθω και να "παραιτηθω" απο τη θεση μου;
Ευχαριστω πολυ!
2) Μισθος
3) Στην αιτηση συμπληρωνεις του τοπους επιθυμιας για επανακαταταξη. Εαν δηλωσω πχ Αθηνα υπαρχει περιπτωση εαν επιλεγω να με στειλουν καπου αλλου ή δε θα με επιλεξουν απο την αρχη εαν δεν υπαρχει αναγκη στον δηλωθεντα τοπο; Και αν τελικα επιλεγω αλλα σε αλλο τοπο, θα εχω δικαιωμα να αρνηθω και να "παραιτηθω" απο τη θεση μου;
Ευχαριστω πολυ!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
1. ΝαιAK47 έγραψε:Γεια σας παιδια! Θα ηθελα αν μπορεσετε να με βοηθησετε απαντωντας σε μερικα ερωτηματα μου για την τελευταια προκυρηξη ΟΒΑ.
2) Μισθος
Ευχαριστω πολυ!
2. Διαβαζεις προηγούμενα μηνύματα
3. ΟΒΑ παίρνουν σε παραμεθόριες περιοχές και έχεις το δικαίωμα της παραίτησης.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
AK47 έγραψε:Γεια σας παιδια! Θα ηθελα αν μπορεσετε να με βοηθησετε απαντωντας σε μερικα ερωτηματα μου για την τελευταια προκυρηξη ΟΒΑ.
2) Μισθος
Ευχαριστω πολυ!
Σε απάντηση του σχολίου σου:
1) Ναι, η ειδικότητά σου σίγουρα παραμένει η ίδια.
2) Ο μισθός κανονικά είναι 700? (για την παραμεθόριο που ξέρω σίγουρα)
3) Αν είσαι για Στρατό Ξηράς (πλην Ειδικών Δυνάμεων), ότι και να δηλώσεις, Θράκη ή νησιά ΒΑ και ΝΑ Αιγαίου θα καταλήξεις. Σε περίπτωση που δεν θες να πας εκεί, μπορείς να παραιτηθείς.
Ελπίζω να σε κάλυψα...
- AirsoftTeam
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γίνεται τελικά να κάνεις την θητεία σου και στα ουκ;
- AirsoftTeam
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γίνεται τελικά να κάνεις την θητεία σου και στα ουκ σαν οβα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Να κανω μια ερωτηση δηλαδη αν εχεις καποιο βισμα δεν μπορεις να πας σαν ΟΒΑ στη μοναδα που θελεις; Ειναι στανταρ οτι πας μονο εβρο και νησια?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
εφεδρος έγραψε:Να κανω μια ερωτηση δηλαδη αν εχεις καποιο βισμα δεν μπορεις να πας σαν ΟΒΑ στη μοναδα που θελεις; Ειναι στανταρ οτι πας μονο εβρο και νησια;
Όλοι λένε πως έχουν βύσμα και καταλήγουν στην παραμεθώρα...

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
εφεδρος έγραψε:Να κανω μια ερωτηση δηλαδη αν εχεις καποιο βισμα δεν μπορεις να πας σαν ΟΒΑ στη μοναδα που θελεις; Ειναι στανταρ οτι πας μονο εβρο και νησια?
Αν έχεις βύσμα, διάβαινε

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες