Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gipap_93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Gipap_93 »

Γεια σας παιδες. Ειμαι οπλιτης ακομη στις 16 απολυομαι και παιρνω φυλλο πορειας και συνεχιζω σαν ΟΒΑ. Δικαιουμαι οδοιπορικα; Εχω διαβασει οτι σαν ΟΒΑ δικαιουμαστε. Αλλα σ αυτη τη περιπτωση γνωριζει κανεις; Ευχαριστω.
DrTee

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από DrTee »

Gipap_93 έγραψε:Γεια σας παιδες. Ειμαι οπλιτης ακομη στις 16 απολυομαι και παιρνω φυλλο πορειας και συνεχιζω σαν ΟΒΑ. Δικαιουμαι οδοιπορικα; Εχω διαβασει οτι σαν ΟΒΑ δικαιουμαστε. Αλλα σ αυτη τη περιπτωση γνωριζει κανεις; Ευχαριστω.

Αν βρεις άκρη, σφύρα μου!!! Εγώ αυτό έχω καταλάβει...

Νίκος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω. εχω μπει οβα αλλά στην αρχή όταν δήλωσα τα χαρτιά μου είχα δηλώσει για ένα χρόνο ότι θέλω να κάνω. Του χρόνου όταν θα έρθει η ωρε μου μπορώ να κάνω επέκταση για ένα ή δυο χρονια ανάλογος τι θέλω έτσι ;
ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Νίκος έγραψε:Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εχω μπει οβα αλλά στην αρχή όταν δήλωσα τα χαρτιά μου είχα δηλώσει για ένα χρόνο ότι θέλω να κάνω. Του χρόνου όταν θα έρθει η ωρε μου μπορώ να κάνω επέκταση για ένα ή δυο χρονια ανάλογος τι θέλω έτσι ;

Το καλό με τον θεσμό αυτόν είναι ότι μπορείς να κάτσεις και τα 3 χρόνια ή να δηλώσεις παραίτηση ανά πάσα στιγμή...

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Νίκος έγραψε:Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εχω μπει οβα αλλά στην αρχή όταν δήλωσα τα χαρτιά μου είχα δηλώσει για ένα χρόνο ότι θέλω να κάνω. Του χρόνου όταν θα έρθει η ωρε μου μπορώ να κάνω επέκταση για ένα ή δυο χρονια ανάλογος τι θέλω έτσι ;

Ναι, αλλά γιατί δεν ρωτάς στο 1ο Γραφείο της Μονάδος σου ώστε να παίρνεις άμεσες και έγκυρες απαντήσεις;
Αυτόνομος 111

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αυτόνομος 111 »

Μια ερώτηση παίδες.. Όταν κάνω 24ωρη υπηρεσία Παρασκευή η Σάββατο την απαλλαγή την περνωπερνω εργάσιμη μέρα η την ακριβώς επομενη;
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Αυτόνομος 111 έγραψε:Μια ερώτηση παίδες. Όταν κάνω 24ωρη υπηρεσία Παρασκευή η Σάββατο την απαλλαγή την περνωπερνω εργάσιμη μέρα η την ακριβώς επομενη;

Απαλλάσσεσαι από εργάσιμο ωράριο, δηλαδή την παίρνεις εργάσιμη ημέρα (Δευτ.- Παρ.). Τώρα το πότε θα την πάρεις εξαρτάται από τι έχει ορίσει η κάθε Μονάδα - Δκτης για τις απαλλαγές. Ως συνήθως την απαλλαγή της Παρασκευής την παίρνεις την επόμενη Τρίτη ή την προηγούμενη Πέμπτη και του Σαββάτου την επόμενη Δευτέρα. Αυτό γίνεται ώστε όσοι έχουν Σάββατο να μπορέσουν να ξεκουραστούν δύο (2) ημέρες συνεχόμενες, σαν ΣΚ δηλαδή και όσοι έχουν Παρασκευή, επειδή έρχεται ΣΚ και θα ξεκουραστούν, την παίρνουν είτε την ερχόμενη Τρίτη ή την προηγούμενη Πέμπτη (προκαταβολικά δηλαδή) ώστε να μην μαζεύονται οι απαλλαγές τριών ημερών την Δευτέρα (όσοι είχαν δηλαδή υπηρεσία ΠΣΚ) και δεν μπορεί να λειτουργήσει η Μονάδα.
Όπως και να έχει όμως, οι απαλλαγές δίνονται μόνο εργάσιμες ημέρες και αφορούν το εργάσιμο ωράριο. Όλα τα παραπάνω βέβαια εξαρτώνται από την κάθε Μονάδα - Δκτη, απλά αυτά που σου είπα ισχύουν στις περισσότερες.
Άβαταρ μέλους
GREEKDIVER
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GREEKDIVER »

Παιδια μπορω οσο ειμαι φανταρος αν βγει προκυρηξη ΟΒΑ να συμμετασχω; Ευχαριστω.
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Αγγελος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αγγελος »

Καλησπέρα , θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω μπει οβα. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να πάω εξωτερικό ταξίδι ; μπορώ να βγω εκτός Ελλάδας ;
JOG

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από JOG »

GREEKDIVER έγραψε:Παιδια μπορω οσο ειμαι φανταρος αν βγει προκυρηξη ΟΒΑ να συμμετασχω; Ευχαριστω.

Ναι, αρκεί να απολύεσαι στα κοντά, να μην είσαι νεοσύλλεκτος...

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Αγγελος έγραψε:Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω μπει οβα. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να πάω εξωτερικό ταξίδι ; Μπορώ να βγω εκτός Ελλάδας ;

Ναι, μπορείς αρκεί να έχεις διαβατήριο. Θα χρειαστείς διαβατήριο έστω και αν θες να ταξιδέψεις εντός ΕΕ διότι η στρατιωτική ταυτότητα δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο εκτός της επικράτειας, όπως είναι η πολιτική ταυτότητα. Πρέπει επίσης να ζητήσεις άδεια για το ταξίδι σου από την υπηρεσία. Αφού πάρεις έγκριση (από το σχηματισμό σου), θα μπορέσεις να ταξιδέψεις κανονικά.
Κάνε μια ερώτηση στο 1οΓρ της Μονάδος σου για περισσότερες λεπτομέρειες, διευκρινήσεις και περεταίρω καθοδήγηση.
Καλό ταξίδι!Εικόνα
ΟΑΣΤΥ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΟΑΣΤΥ »

Γνωρίσει κάνεις αν μπορούμε να βγάλουμε σαν οβα δάνειο; ακούγεται λίγο κουλό αλλά μένω μακριά από μονάδα έχω κάποια χρήματα στην άκρη αλλά κοιτάω για να βγάλω κάπου στα 2.000 με 3.000. Η επειδή είμαστε από προκυρηξη δεν παίζει κάτι τέτοιο; από το ταμείο της αεροπορίας η έστω από τράπεζα
soldier

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από soldier »

Καλήμερα φίλε,

Είμαι ελεύθερος επαγγελματιας και δανείζω χρήματα σε άτομα που έχουν ανάγκη,

Μπορώ να κανονίσω ένα δάνειο στα 3.000 ευρω με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου εδώ

Εικόνα

Ο Εργοδότης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ο Εργοδότης »

soldier έγραψε:Καλήμερα φίλε,

Είμαι ελεύθερος επαγγελματιας και δανείζω χρήματα σε άτομα που έχουν ανάγκη,

Μπορώ να κανονίσω ένα δάνειο στα 3.000 ευρω με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου εδώ

Εικόνα

Μήπως θα σε ενδιέφερε να κερδίσεις χωρίς καθόλου κόπο 500?;

Nikos

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos »

Καλησπέρα Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω μπει οβα αλλά πριν μπω οβα σπουδάζα και μου έχουν μείνει δυο μαθήματα και η πρακτική / πτυχιακή μου ξέρουμε τι παίζει ακριβώς παίζει και άμα μπορώ παράλληλα να κάνω και κάπου την πρακτική μου ή μέσα στον στρατό ή κάτι άλλο τελοσ Πάντων ωστε να τελειώνω με το πτυχίο ; Ευχαριστώ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες