Λοχιας ΚΔ έγραψε:2 βδομαδες περίπου... Την πρωτη μερα θα μεινετε μονο μεσα τις αλλες σαν τα στελεχη κανονικα...
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, μηπως γνωριζεις και τι σας χορηγηθηκε; Λουκανικο, παραλλαγες, αρβυλα κλπ; Αξιζει για 2 εβδομαδες να παρουμε σακο ταξιδιου ή την βγαζουμε και με σακιδιο πλατης;: Ρ
Χορηγηθηκαν τα παντα απο λουκανικο μεχρι και σαπουνοθηκη... οπως την πρωτη μερα που παρουσιάστηκες.. κοιτα αν εισαι απο αθηνα παρε μια τσαντα πλατης με 2-3 αλλαξιες. Αν οχι παρε ενα σακο με μπολικα ρουχα γιατι θα κανετε γυμναστικη καθημερινα και θα εχει και καψωνακι... επισης αμα θες καλο θα ηταν να πας να αγορασεις κανα μπλουζακι και καλτσες διοτι δινουν 2-3 ζευγαρια
OBA έγραψε:Δεν έχω κάνει ακομα στρατό έχω αναβολή για σπουδές σκέφτομαι να πάω ΔΕΑ Ειδικές δυνάμεις δεν ξέρω άμα γίνεται αυτό. Τελειώνοντας την θητεία μου σκέφτομαι να πάω οβα θα έχω τον ίδιο βαθμό που αποφοίτησα (Ανθυπολοχαγός) ή θα είμαι απλός οβα, θέλω να πω θα διατηρήσω τον βαθμό μου με αυτό που τελείωσα σαν ΔΕΑ; Και οβα είναι μόνο 3 χρόνια; Μπορώ να κάτσω παραπάνω μετά την λήξει;
Αν τελικά υπηρετήσεις ως ΔΕΑ, δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις ως ΟΒΑ. Οι ΟΒΑ είναι οπλίτες και όχι Αξκοι που θα είσαι εσύ.
Οι ΟΒΑ υπηρετούν το μέγιστο 3 χρόνια. Μετά απολύονται οριστικά.