Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Akismp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Akismp »

Airforce έγραψε:Και αυτό που ένας ντιλιβερας ζει με 400 κ 500. Και εγώ τι να κάνω δλδ ; Ας σπούδαζε να έβγαζε περισσότερα.

Δηλαδή δεν υπάρχουν παιδιά που έχουν σπουδάσει και δουλεύουν ντελίβερι για να σου φέρνουν εσένα και εμένα να φάμε; Ρε θας μας τρελάνετε μερικοί εδω μέσα!
Και αν το πας με αυτή τη λογική, θα σου πει κάποιος ας διάβαζες και εσύ να γίνεις μόνιμος απο τις σχολές και να μην περιμένεις προκηρύξεις για ΟΒΑ...
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Akismp έγραψε:
Airforce έγραψε:Και αυτό που ένας ντιλιβερας ζει με 400 κ 500. Και εγώ τι να κάνω δλδ ; Ας σπούδαζε να έβγαζε περισσότερα.
Δηλαδή δεν υπάρχουν παιδιά που έχουν σπουδάσει και δουλεύουν ντελίβερι για να σου φέρνουν εσένα και εμένα να φάμε; Ρε θας μας τρελάνετε μερικοί εδω μέσα! Και αν το πας με αυτή τη λογική, θα σου πει κάποιος ας διάβαζες και εσύ να γίνεις μόνιμος απο τις σχολές και να μην περιμένεις προκηρύξεις για ΟΒΑ...
Είχα γράψει κάτι παρόμοιο αλλά τελευταία στιγμή άστο να πάει να χεστει γιαυι8θα πάει μακριά η βαλίτσα. Ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ.
Runes88

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Runes88 »

Καλημέρα από εμένα! Μία ερώτηση! Εγω πέρασα στο ΠΒ και είναι να κάνω εξετάσεις! Δεν εχω θέμα με την μετάθεση όπου να με πάνε απλα θα ήθελα μετάθεση στην 71 αερομεταφερομενη η στο ορεινο πυροβολικο στην λαρισσα στους ΠΝ, βέβαια στην μετάθεση δεν έβαλα κάτι τα άφησα κενά... Μπορώ να την ζητήσω οταν θα είμαι μέσα?
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα είμαι ο Νίκος αν βγει οβα με της πολες ειδικοτιτες θαβγει 4 χρονια γειά 3χρονια δεν πάει κανείς εγώ είμουνα εθελοντης γειά τι όμως εγώ ειμουν τεχνικός αυτό κινητό
Νίκος ΕλλαςΕλλας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νίκος ΕλλαςΕλλας »

Δν πληρώθηκε κάνεις! τέλη Ιουλίου και αμα
Oba2017

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Oba2017 »

Guest13 έγραψε: Εμεις στις Ε. Δ πληρωθηκαμε 750 ειναι το μηνα. Μου μπηκαν 1500 ευρω στο λογαριασμο. Φτανεις με συντηρηση 1000. Αυτο περι αγγαρειων και τετοια δεν ισχυει, και απο υπηρρεσιες οτι κανουν τα μονιμα στελεχοι, οχι σκοπιες δηλαδη. Βεβαια ειναι θεμα στρατοπεδου. Εμενα με βολεψε γιατι εξω δουλευα για ψυχουλα και εβγαινα τσιμα τσιμα, με το ενοικιο, ειμαι στην πολη μου ακομα και θα ειμαι πιο ανετος. Ας ελπιζουμε σε μονιμοι σε 3 χρονακια.

Συγγνώμη ρε παιδες μπηκαν λεφτα μονο στις ΕΔ; τι γίνετε;

ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

Φιλε... να κανω μια ερωτηση... μιας και εισαι και εμαθες τα κολπα κτλ... μπορεις να μας πεις λιγο πιο αναλυτικα τι παιζει κτλ;
LothBrock

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από LothBrock »

Ποσο καιρο κατσατε κεντρο μπορειτε να απαντησετε?
Artillery Guy

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Artillery Guy »

LothBrock έγραψε:Ποσο καιρο κατσατε κεντρο μπορειτε να απαντησετε?

Δύο εβδομάδες...

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από greenalexyo »

Παιδια για την 2η προκ, που βγηκε, σας πηρανε τηλεφωνο μηπως; Βλεπω οτι ολοι που σχολιαζετε ειστε απο την 1η.
Υποτιθεται θα μας περναν τηλ, να παμε ΣΧΑΛ για αθληματα
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Εμείς της αεροπορίας κάτσαμε 4 βραδιά κέντρο μετά 3 μέρες άδεια και μπήκαμε στις μονάδες από κει. και. περα τις παπαριες που λέει ο. αλλος ότι πληρώθηκε στις ΕΔ τα ακούω βερεσε. δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούμε τόσο νωρίς μετα από 2 μήνες πληρώνονται όσοι μπαίνουν σε δημόσιο. η γενικά κρατικοί υπάλληλοι έτσι είναι το σύστημα και τα πέρνεις όλα. αναδρομικα δεν υπάρχει φόβος να χάσουμε λευτα μην ανχωνεστε για αυτό έχω μιλήσει με 500 εποπια και αυτοί όταν. μπηκαν τα πήραν μετά από 2. μηνες μαζεμένα οπότε μην ακούτε τι λέει ο καθένας εκτός και τι να. πω δίνω ένα 10% στις. ΕΔ λόγο πιο σκληρής δουλειάς και πουτσας που τρώνε να τους πλήρωσαν τώρα αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες...
Λοχιας ΚΔ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Λοχιας ΚΔ »

Ρε φιλε δεν υπαρχει λογος να σου πω ψεματα... ρωτα οποιον θες απο ΕΔ και θα σου μπει οτι εχει πληρωθει 2 μηνες ιουνιο και ιουλιο 1500 και κατι ψιλα στην τραπεζα
Λχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Λχίας »

Καλημέρα παιδιά, τυχαία έπεσα επάνω στο θέμα και διάβασα ότι υπάρχουν διφορούμενες απόψεις σχετικά με το αν και πότε θα πληρωθείτε. Καταρχήν να αναφέρω ότι είμαι ΕΠΟΠ 8η σειρά, μπήκα στο στρατό το 2010 με την προκήρυξη του 2009 και υπηρετώ στο Τεχνικό ως οδηγός. Τα λεφτά σας ΔΕΝ θα τα χάσετε σε καμία περίπτωση. Δυστυχώς στο Δημόσιο και το ευρύτερο δημόσιο οι νεοπροσληφθέντες δεν πληρώνονται αμέσως λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που προκύπτουν για την μισθοδοσία σας, αλλά τα παίρνετε / παίρνουμε όλα μαζί αναδρομικά μετά από 2-3 μήνες. Αυτό είναι και καλό και κακό όπως αντιλαμβάνεστε για πολλούς και διάφορους παράγοντες. Σας εύχομαι να έχετε υγεία (πάνω απ'όλα), καλή θητεία και ΜΑΚΑΡΙ να προκύψει κάποιος διαγωνισμός για μόνιμους οπλίτες, ώστε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα χαρτιά σας, καθώς θα έχετε έξτρα μόρια λόγω ΟΒΑ.

ΥΓ: Και εγώ προερχόμενος από τον θεσμό των ΟΒΑ είμαι, αλλά στάθηκα τυχερός και μπήκα σαν ΕΠΟΠ στην πορεία.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε δεν ξέρω τι παίχτηκε με εσένα. Εγώ πάντως Ε. Δ. είμαι και δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη. Από ό, τι ακούγεται μάλλον για Αύγουστο μας βλέπω.
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μπορείτε να μου πείτε πόσες υπηρεσίες κάνετε τον μηνα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες