Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Laskaris »

Καλησπέρα φίλε. Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον πήρατε άδεια όταν μάθατε τις μεταθέσεις και δεύτερον όσοι παραιτηθηκαν όταν έμαθαν τις μεταθέσεις θα ξεμπλέξουν γρήγορα. Σε ευχαριστω προκαταβολικα.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Laskaris »

Οβα έγραψε: Παιδιά εγώ έχω μεταθέση για Αθήνα αεροπορία, συγκεκριμένα Βύρωνα, μπορείτε να μου πείτε ποιες λέσχες υπάρχουν στήν Αθήνα γιά σίτιση, και άν επιτρέπονται οι οβα
Καλησπέρα φίλε. Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον πήρατε άδεια όταν μάθατε τις μεταθέσεις και δεύτερον όσοι παραιτηθηκαν όταν έμαθαν τις μεταθέσεις θα ξεμπλέξουν γρήγορα. Σε ευχαριστω προκαταβολικα
ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ »

Ρε μλκες θυμάτε κάνεις το. ονομα του μεταθεσα που ήρθε και. μας μίλησε;
Αερονομος ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αερονομος ΟΒΑ »

Ρε παιδια εμεις στην 111 μας ειπαν οτι ειμαστε ιδιοι με τους σμηνιτες και δεν διαφερουμε καθολου... Και θα μας πηγαινει 4 μεσα 4 εξω οπως τα φανταρια... προβλεπεται κατι τετοιο να μενεις για 4 μερες που ισοδυναμει με 16 με 15 μερες- υπηρεσις τν μηνα; Υπαρχει τοση κακη οργανωση που στο κεντρο μας ελεγαν αλλα και στις μοναδες αλλα... δλδ οτι τους συμφερει και οχι βαση καποιας διαταγης!!!
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

Χαριτος λεγοταν φιλε μου ο μεταθεσας!!!
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Παιδια δεν ξερω αν για ολους ισχυει το ιδιο παντως καποιοι φυγαμε Παρασκευη απο Τριπολη και σημερα μπηκαμε στις μοναδες. Δεν γνωριζω τι εγινε με τα παιδια που παραιτηθηκαν, αν ξεμπλεξαν κλπ. Το μονο νεο που εχω απ τη μοναδα ειναι για το μισθο. Περιπου 700? ( ουτε αυτοι ηξεραν ακριβως) πρωτη πληρωμη τελος Αυγουστου για 4 μηνες γιατι υποτιθετε πως προπληρωνομαστε τον μηνα ( δλδ και Σεπτεμβριο)
ΑΝΤΡΕΑΣ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΝΤΡΕΑΣ »

Φιλε μου εγω θελω να σε ρωτησω το εξησ... (ενα γνωριζεις βεβαια) διακριτικα θα σας δωσουν; δλδ ξερεις τα σηματα των οβα με τις παυλες κτλ
Άβαταρ μέλους
Animus
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Animus »

Alex 1997 έγραψε:Παιδια δεν ξερω αν για ολους ισχυει το ιδιο παντως καποιοι φυγαμε Παρασκευη απο Τριπολη και σημερα μπηκαμε στις μοναδες. Δεν γνωριζω τι εγινε με τα παιδια που παραιτηθηκαν, αν ξεμπλεξαν κλπ. Το μονο νεο που εχω απ τη μοναδα ειναι για το μισθο. Περιπου 700? ( ουτε αυτοι ηξεραν ακριβως) πρωτη πληρωμη τελος Αυγουστου για 4 μηνες γιατι υποτιθετε πως προπληρωνομαστε τον μηνα ( δλδ και Σεπτεμβριο)

Είσαι σίγουρος για αυτό; Σας το είπαν στα σίγουρα ή σε φάση 'νομιζουμε'. Εμείς στις ΕΔ πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν νομίζουν 550 και τέλη Ιουλίου 3 μισθούς.

ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ344

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΑΕΡΟΝΟΜΟΣ344 »

Τι 550 ρε φιλε, το 50% των ατομων πηγαν εκειπου δεν ηθελαν πως θα νοικιαζουν; Ενω ο ιδιωτικος μισθος βασικος ειναι 420 αν δεν κανω λαθος, καλυτερα να παμε σερβιτοροι
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Φιλε μου μ αυτους τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Μεχρι τωρα εχω ακουσει 700?,560?,800? δεν ξερω... θα δειξει!!!
ΟΒΑ ΑΣΤΥ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΟΒΑ ΑΣΤΥ »

Παίδες από πολύ έγκυρη πηγή το Σεπτέμβρη οι δεκανοις και οι υποσμηνιες ανεβαίνουν βαθμό, μετά δεν θα υπάρχουν στελέχη με το συγκεκριμένο βαθμό. Ξέρει η μπορεί να μάθει κανένας αν θα κάνουν εμάς δεκανοις η υποσμηνιες; Ελπίζω να καταλαβαίνουν όσοι είναι οβα και έχουν κάνει τη θητεία τους σαν σμηνιτες και ξανά μπαίνεις και σε θεωρούν στέλεχος νιώθεις κάπως να σε φοναζουν σμηνιτη δε νομίζουμε να θέλουμε καμιά μεγάλη βαθμίδα ίσα ίσα του υποσμηνια να έχουμε και εμείς μια αξιοπρέπεια να φύγουμε από το μουντ του φαντάρου εφόσον μας θεωρούν συναδέλφους πλέον.

Επίσης άκουσα για ανανέωση 3+5+5 χρόνια αλλά αυτό δεν είναι από έγκυρη πηγή.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

ΟΒΑ ΑΣΤΥ έγραψε: Παίδες από πολύ έγκυρη πηγή το Σεπτέμβρη οι δεκανοις και οι υποσμηνιες ανεβαίνουν βαθμό, μετά δεν θα υπάρχουν στελέχη με το συγκεκριμένο βαθμό. Ξέρει η μπορεί να μάθει κανένας αν θα κάνουν εμάς δεκανοις η υποσμηνιες; Ελπίζω να καταλαβαίνουν όσοι είναι οβα και έχουν κάνει τη θητεία τους σαν σμηνιτες και ξανά μπαίνεις και σε θεωρούν στέλεχος νιώθεις κάπως να σε φοναζουν σμηνιτη δε νομίζουμε να θέλουμε καμιά μεγάλη βαθμίδα ίσα ίσα του υποσμηνια να έχουμε και εμείς μια αξιοπρέπεια να φύγουμε από το μουντ του φαντάρου εφόσον μας θεωρούν συναδέλφους πλέον.

Επίσης άκουσα για ανανέωση 3+5+5 χρόνια αλλά αυτό δεν είναι από έγκυρη πηγή.

Ο δράκος δεν σου πε ποτε βγαίνει;
Άβαταρ μέλους
οβα νοβα αστυ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από οβα νοβα αστυ »

Μαγκες εχουν ακουστει πολλες αποψεις καποιες σωστες καποιες λαθος. Το δεδομενο ομως ειναι ενα. Ειμαστε μια φθηνη λυση για αυτους. Το ζητημα ειναι να γινει μετα την 3ετια και αν βγει κατι, αλλιως χαμος. Οπως ειπε και ενα αλλο παιδι, η ολη διαδικασια ειναι μια προχειροτητα. Το σημαντικο ειναι ενα. Το μαρουλι. Εδω δεν γνωριζουν στα επιτελεια ποσο θα ειναι το ποσο, θα γνωριζουν οι μοναδες; Και στην τελικη οβα με πασοκ vs οβα με συριζα... Καλη δυναμη σε ολους...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Μάγκες επειδή συζητάτε συνέχεια για τα χρήματα και καλά κάνετε. Οταν κάνατε αίτηση κανείς δεν σας είπε ποσά θα είναι τα λεφτα. Μονο ότι ακούγαμε. Οποτε δεν νομίζω ότι φταίνε αυτοί. Αυτοι την δουλειά τους κάνουν, θέλουν να τραβήξουν κόσμο. Εσεις έπρεπε πριν μπείτε να ζητήσετε υπεύθυνη απάντηση για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Επίσης τα 700E δεν είναι και τόσα καλά για κάποιον που μένει μόνος του, εκτός αν θέλει να ζει σαν Πακιστανός με άλλους μαζί μέσα στο σπίτι, χωρίς αυτοκίνητο και λοιπά έξοδα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες