Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι ολοι εδω στο κεντρο απ το ιδιο μερος. Δεν θα μπορουσαν να κανονισουν λιγο καλυτερα τις μεταθεσεις αφου και ο μισθος δεν ειναι κι ο καλυτερος; Δηλαδη γιατι στελνουν Σουδα αυτον απο Θεσσαλονικη; Δεν υπαρχει αλλος πιο κοντα να στειλουν εκεινον;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Alex 1997 έγραψε: Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι ολοι εδω στο κεντρο απ το ιδιο μερος. Δεν θα μπορουσαν να κανονισουν λιγο καλυτερα τις μεταθεσεις αφου και ο μισθος δεν ειναι κι ο καλυτερος; Δηλαδη γιατι στελνουν Σουδα αυτον απο Θεσσαλονικη; Δεν υπαρχει αλλος πιο κοντα να στειλουν εκεινον;
Μαζί σου ρε φίλε.. Αλλά τα πάντα γίνονται για να καλυφθεί η ανάγκη της υπηρεσίας όχι η δική σου. Δική μου άποψη πάντα.
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Εννοειται πως κανεις δεν θα κοιταξει να βολεψει τον καθενα μας αλλα να καλυφθουν οι αναγκες των υπηρεσιων, λιγη οργανωση νομιζω ομως δεν θα εβλαπτε. Εγω ειμαι απ τους τυχερους της υποθεσης και θα ειμαι κοντα στην πολη μου. Ερχομαι ομως στη θεση των αλλων γι αυτο "διαμαρτυρομαι". Πιστευω απλα πως θα μπορουσαν να κανονισουν λιγο καλυτερα τις μεταθεσεις. Αυριο ερχεται στο κεντρο ανωτερος του ΓΕΑ για να τακτοποιηθει το θεμα με τις μεταθεσεις-παραιτησεις. Αν απ την αρχη ειχαν κανει καλυτερη "μοιρασια" ολο αυτο θα ειχε αποφευχθει.
Haf

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Haf »

Ρε Λίκα Άλεξ τι νέο έχετε με τις μεταθέσεις; Τι σας ειπε ο ανώτερος από το ΓΕΑ; Άλλαξε κάτι; Ή προσπάθησε να σας πείσει;
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Παιδια δεν ξερω τελικα τι θα γινει με τις μεταθεσεις. Ο ανωτερος του ΓΕΑ ειπε φυσικα οτι μοιραστηκαν συμφωνα με τις ειδικοτητες και τις αναγκες της καθε μοναδας. Μεχρι τις 12:00 που φυγαμε απο Τριπολη δεν εμαθα κατι νεοτερο. Το μονο καλο που μας ειπε ειναι για το μισθο γυρω στα 800?!!! Δεν ξερω αν κι αυτο αληθευει... τι να πω!
Μίστερ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Μίστερ »

Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις;Στην αρχή μίλησε γιά 800 και επειδή υπήρχαν ενστάσεις από κάτω επικοινώνησε με κάποιον υπεύθυνο εκεί στο ΓΕΑ που είναι γιά τίς μισθοδοσίες και είπε λόγο περικοπών θα είναι περίπου στα 700+ καθαρά

airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από airforce »

Λοιπον. Επειδη τα προβληματα πολλων ηταν βλακωδες, τον αποσυντονισαν αυτον τον αρχηγο του γεα στις μεταθεσεις και αλλα ηθελε να πει κ κατεληγε να λεει αλλα... Οπως και εμας που δεν μας αφησε να πουμε τα βασικα οντως αληθινα προβληματα.

1) πηραμε ολον τον ρουχισμο απο την αρχη

2) ειχαμε καποια καψωνια απο μερικους αλλα οκ οχι σαν φανταροι

3) η βασικη εκπαιδευση περιειχε λυση αρμωση g3 k bren, βολη, εκπαιδευση σε θεματα αμυνας φρουρησης και συναγερμων

τα προβληματα ειναι τα εξης.

1) πολλα ατομα σε εναν θαλαμο οπου δυσκολα προλαβαινε να κανει κανεις μπανιο με ζεστο νερο

2) να υπαρχει ωχλαγωγια

3) βρωμια σε ολο το μεγαλειο της

σχετικα με τις ειδικοτητες και τις μεταθεσεις

1) οταν βγηκε η προκυρηξη ελεγε να επιλεξεις 3 περιοχες/στρατοπεδα που θα ηθελες.

ερχεται τωρα ο μεταθεσας και σ λεει " δεν λεει πουθενα οτι ειναι υποχρεωτικο να σε παρω σε ενα απο τ παραπανω που επελεξες αρα μπορ να σε στειλω και στην 4η επιλογη που δεν εχεις επιλεξει ουτε φανταζεσαι

Με αυτον τον τροπο τι εκανε; Εστειλε πολλους οπως κ εμενα στο παραμεθωριο.

Ενω ελεγε οτι κοιταξε να μοιρασει ωστε αν δεν μπορει να σ στειλει σε καποια απο τ 3 τουλαχιστον να εισαι κοντα στο σπιτι σου.

Σε αυτο δεν ειναι ετσι οπως ακουγεται μιας και παλι πολλοι ημασταν πολυ μακρυα απο οπου ειχαμε δηλωσει

2) σημαντικο προβλημα αντιμετωπιζε κανεις με την ειδικοτητα που ειχε μιας και πολλους τους εστελναν στο παραμεθωριο.

τι ηθελαν αυτοι;

1) να καλυψουν θεσεις σε παραμεθωριο

2) να κανεις τ παντα μιας και δεν υπαρχουν φανταροι εκει και υπηρεσιες στην ειδικοτητα σου αλλα και σκοπιες και και και...

3) να αμοιβεσαι χαμηλα και να τους βγααζζεις ολη την δουλεια

τι εγινε ομως;

Πολλοι παραιτηθηκαν -> Κ αυτο γιατι με 650 μιας και καπου εκει θα φτασει πλεον με τ νεο μισθολογιο Δεν φτανουν στο να νοικιασεις ποσο μαλλον να ζησεις

καποιοι που ειναι πολ μακρυα απο τον τοπο τους δεν θα πηγαινουν συχνα

και θα κανουν ολες τις υπηρεσιες αυτοι σαν οβα/σμηνιτες οπως αναγραφει η ταυτοτητα

ουσιαστικα εγιναν βιαστικες κινησεις χωρις να μας σκεφτουν...

επισης εελεγε οτι οι φανταροι παιρνουν ευνοικοτερες θεσεις μιας και ειναι φανταροι και οχι στελεχοι.

και ερωτω εγω... Οταν γραφει η ταυτοτητα οβα/σμηνιτης... Εγω τι ειμαι δλδ; Δεν ειμαι φανταρος;

εχω βαθμο διακριτικα; Τα ιδια με εναν φανταρο δεν θα κανω;

η απαντηση σου ηταν ναι... Τωρα εσεις συμπερανετε μονοι σας...

Scorpion

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Scorpion »

Εγω που ειμαι στην εφεδρεια απο ελδυκ που υπηρετουσα το 2016 δε μπορω να μπω οβα καποια στιγμη αν θελω; Εχω εναν φιλο που υπηρετουσε ναυτικο και αυτος το 2016 και μπηκε στους οβα του2017
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

airforce έγραψε:Λοιπον. Επειδη τα προβληματα πολλων ηταν βλακωδες, τον αποσυντονισαν αυτον τον αρχηγο του γεα στις μεταθεσεις και αλλα ηθελε να πει κ κατεληγε να λεει αλλα... Οπως και εμας που δεν μας αφησε να πουμε τα βασικα οντως αληθινα προβληματα.

1) πηραμε ολον τον ρουχισμο απο την αρχη

2) ειχαμε καποια καψωνια απο μερικους αλλα οκ οχι σαν φανταροι

3) η βασικη εκπαιδευση περιειχε λυση αρμωση g3 k bren, βολη, εκπαιδευση σε θεματα αμυνας φρουρησης και συναγερμων

τα προβληματα ειναι τα εξης.

1) πολλα ατομα σε εναν θαλαμο οπου δυσκολα προλαβαινε να κανει κανεις μπανιο με ζεστο νερο

2) να υπαρχει ωχλαγωγια

3) βρωμια σε ολο το μεγαλειο της

σχετικα με τις ειδικοτητες και τις μεταθεσεις

1) οταν βγηκε η προκυρηξη ελεγε να επιλεξεις 3 περιοχες/στρατοπεδα που θα ηθελες.

ερχεται τωρα ο μεταθεσας και σ λεει " δεν λεει πουθενα οτι ειναι υποχρεωτικο να σε παρω σε ενα απο τ παραπανω που επελεξες αρα μπορ να σε στειλω και στην 4η επιλογη που δεν εχεις επιλεξει ουτε φανταζεσαι

Με αυτον τον τροπο τι εκανε; Εστειλε πολλους οπως κ εμενα στο παραμεθωριο.

Ενω ελεγε οτι κοιταξε να μοιρασει ωστε αν δεν μπορει να σ στειλει σε καποια απο τ 3 τουλαχιστον να εισαι κοντα στο σπιτι σου.

Σε αυτο δεν ειναι ετσι οπως ακουγεται μιας και παλι πολλοι ημασταν πολυ μακρυα απο οπου ειχαμε δηλωσει

2) σημαντικο προβλημα αντιμετωπιζε κανεις με την ειδικοτητα που ειχε μιας και πολλους τους εστελναν στο παραμεθωριο.

τι ηθελαν αυτοι;

1) να καλυψουν θεσεις σε παραμεθωριο

2) να κανεις τ παντα μιας και δεν υπαρχουν φανταροι εκει και υπηρεσιες στην ειδικοτητα σου αλλα και σκοπιες και και και...

3) να αμοιβεσαι χαμηλα και να τους βγααζζεις ολη την δουλεια

τι εγινε ομως;

Πολλοι παραιτηθηκαν -> Κ αυτο γιατι με 650 μιας και καπου εκει θα φτασει πλεον με τ νεο μισθολογιο Δεν φτανουν στο να νοικιασεις ποσο μαλλον να ζησεις

καποιοι που ειναι πολ μακρυα απο τον τοπο τους δεν θα πηγαινουν συχνα

και θα κανουν ολες τις υπηρεσιες αυτοι σαν οβα/σμηνιτες οπως αναγραφει η ταυτοτητα

ουσιαστικα εγιναν βιαστικες κινησεις χωρις να μας σκεφτουν...

επισης εελεγε οτι οι φανταροι παιρνουν ευνοικοτερες θεσεις μιας και ειναι φανταροι και οχι στελεχοι.

και ερωτω εγω... Οταν γραφει η ταυτοτητα οβα/σμηνιτης... Εγω τι ειμαι δλδ; Δεν ειμαι φανταρος;

εχω βαθμο διακριτικα; Τα ιδια με εναν φανταρο δεν θα κανω;

η απαντηση σου ηταν ναι... Τωρα εσεις συμπερανετε μονοι σας...

Φίλε μου, δες τι έχω γράψει στο 17ο σχόλιο (σελίδα 1η) και αν έχεις χρόνο και όρεξη διάβασε την εξέλιξη της συζήτησης.
Πολλές φορές η πραγματικότητα δεν μας αρέσει και προτιμούμε να ζούμε σε ένα δικό μας κόσμο.
Αυτά που ίσχυαν και ισχύουν για τους ΟΒΑ ήταν δεδομένα. Τι το διαφορετικό περίμεναν όσοι δήλωσαν, δεν μπορώ να καταλάβω...
Guest13

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Guest13 »

Ρε μαγκες εφοσον το πεζικο εχει μοναδες παραμεθωριο θα πατε εκει ! ΤΕΛΟΣ.
Εκει εχει αναγκη, τι να κανουμε αυτο το ελεγε ξεκαθαρα η προκυρηξη!
Και 2ον οποιος δεν γουσταρει 20-1.
Eιμαι Ε. Δ
Άβαταρ μέλους
legend12
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από legend12 »

Ρε παιδια είχα την ειδικότητα τυφεκιοφόρου στη θητεία Δηλαδή αυτόματα θέτομαι εκτός προκήρυξης μονο και μονο επειδή δεν έχουν βάλει μεσα στο παράρτημα Α με τις ειδικότητες την ειδικότητα που είχα ; ΕικόναΠριν ένα μήνα απολυθηκα, υπηρετησα εθελοντικα στην ΕΛΔΥΚ χωρις φυλακές και πειθαρχικα παραπτωματα. Εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ βοηθος νοσηλευτη. Εχω τελειωσει ΙΕΚ Μαγειρικής με πρακτική Και προυπηρεσια

Πτυχιο αγγλικών και γερμανικών καθώς και το ECDL. Ξέχασα να αναφέρω Γιατι θεώρησα αυτονόητο το δίπλωμα οδήγησης.

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από SKY DIVER »

legend12 έγραψε:Ρε παιδια είχα την ειδικότητα τυφεκιοφόρου στη θητεία Δηλαδή αυτόματα θέτομαι εκτός προκήρυξης μονο και μονο επειδή δεν έχουν βάλει μεσα στο παράρτημα Α με τις ειδικότητες την ειδικότητα που είχα ;ΕικόναΠριν ένα μήνα απολυθηκα, υπηρετησα εθελοντικα στην ΕΛΔΥΚ χωρις φυλακές και πειθαρχικα παραπτωματα. Εχω απολυτηριο ΕΠΑΛ βοηθος νοσηλευτη. Εχω τελειωσει ΙΕΚ Μαγειρικής με πρακτική Και προυπηρεσια

Πτυχιο αγγλικών και γερμανικών καθώς και το ECDL. Ξέχασα να αναφέρω Γιατι θεώρησα αυτονόητο το δίπλωμα οδήγησης.

Η Δγη έχει μέσα τις ειδικότητες στις οποίες υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν αναγράφει την ειδικότητα που είχες, προφανώς δεν υπάρχει έλλειψη σε αυτή την ειδικότητα οπότε δεν αναγκαιεί να πάρουν ΟΒΑ με την ειδικότητα αυτή.1000 άτομα (και για τους 3 κλάδους) είναι όλα κιόλα, οπότε πρέπει να ζητήσουν τις άκρως απαραίτητες ειδικότητες.
Haf

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Haf »

Ρε παιδιά αν κάποιοι παραιτηθούν υπάρχει περίπτωση να πάρουν κάποιους από εμάς που κόπηκαμε ως υπεράριθμοι; ή τέλος αυτό ήτανε όσοι μεινουν μείνανε;

Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Οβα »

Παιδιά εγώ έχω μεταθέση για Αθήνα αεροπορία, συγκεκριμένα Βύρωνα, μπορείτε να μου πείτε ποιες λέσχες υπάρχουν στήν Αθήνα γιά σίτιση, και άν επιτρέπονται οι οβα
Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα σε ολους!1 ερωτηση! Οσοι κοπηκαν απο αεροπορια μπορειτε να μου πειτε πιο λογο ελεγε μεσα το απορρηπτικο οτι σας εκοψαν! Εστω ενας αν μπορει να με ενημερωσει!! Ευχαριστω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 4 επισκέπτες