Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Κι εγω θα παρω εννοείται αυτό. Απλα ρώτησα μηπως ειπαν τίποτα σε κανέναν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα, παιδιά εμάς το χαρτί γράφει να κρατάμε βιβλιάριο τράπεζας φωτοτυπία κάρτα ανάληψης ΑΤΜ. επομενος κρατάτε και εσείς.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αερονομια έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά εμάς το χαρτί γράφει να κρατάμε βιβλιάριο τράπεζας φωτοτυπία κάρτα ανάληψης ΑΤΜ. Επομενος κρατάτε και εσείς.
Το δικό μου δεν τα λέει αυτά. Όταν λες φωτοτυπία, εννοείς μόνο της κάρτας ή και του βιβλιαρίου;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τα δικά μας χαρτιά δεν λένε τίποτα. Εσάς γράφει ότι χρειάζεται κάτι άλλο;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εμένα μόνο για τα μαλλιά λέει να είναι κοντά. Να έχω το χαρτί και την ταυτότητα και αν δεν μπορώ να πάω να ενημερώσω την ΣΥ μου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά πάρτε όλα τά χαρτιά σάς κοντά γιά καλο και γιά κακό . και τα λέμε τη μία δεύτερα Αυλώνα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Chris lok έγραψε:Μάλιστα.. Μια άλλη ερώτηση. Επίδομα παραμεθοριου δικαιούνται και οι οβα;
Όταν και αν βρίσκονται τα κονδύλια και δίδεται, το δικαιούνται.
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω με ιδικοτητα χειριστης ελαστικης λεμβου υπαρχη πιθανοτιτα να παω σε ορεινη. μοιρα.. Η εχο φυγει ειδη για νησακι?

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Νησάκι φίλε.. Αν δεν έχεις και βιζμα θα κάνουμε παρέα..xelistas25 έγραψε: Εγω με ιδικοτητα χειριστης ελαστικης λεμβου υπαρχη πιθανοτιτα να παω σε ορεινη. μοιρα.. Η εχο φυγει ειδη για νησακι?
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Χελ και εσυ;
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φιλε και βιζμα να εχεις ζιτιμα αν ειμαστε 15 χελ το πολυ.. Πρεπει να καλυφτουν 5 αμφιβιες μοιρες οποτε.. Μια χαρα το νησι εχει πολλα θετικα παντως
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγώ πολυβολιτης απλά επειδή δεν έχω βιζμα είμαι σίγουρος ότι θα είμαι σε νησί. Τι θετικά έχει; Γιατί ενοίκιο κάτω απο 250 πολύ δύσκολο να βρεις.xelistas25 έγραψε: Φιλε και βιζμα να εχεις ζιτιμα αν ειμαστε 15 χελ το πολυ.. Πρεπει να καλυφτουν 5 αμφιβιες μοιρες οποτε.. Μια χαρα το νησι εχει πολλα θετικα παντως
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ξέρει κάποιος παλιός αν στην πρόσληψη θα γράφει και την μονάδα που θα υπηρετήσουμε;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μαλλι 3-4 ποντους.Φωτοτυπια το βιβλιαριο τραπεζικου λογαριασμου ωστε να φαινεται ο αριθμος λογαριασμου κ καρτα αναληψης να εχουμε μαζι γραφει.Ταυτοτητα, το χαρτι. κ αποδεικτικο του αφμ.
Ατομικο βιβλιαριο υγειας
Ενας φιλος που απολυθηκε Σεπτεμβριο μου ειπε οτι οι ανωτεροι του λεγαν οτι οι οβα θα εχουν μια μεταθεση. εαν ισχυει κατι τετοιο τι σημαινει αυτο; θα παμε καπου κ μετα κοντα στο σπιτι μας μεχρι τελους;
Απο πραγματα τι λετε να παρουμε μαζι;
Για αεροπορια μιλαω.
Ατομικο βιβλιαριο υγειας
Ενας φιλος που απολυθηκε Σεπτεμβριο μου ειπε οτι οι ανωτεροι του λεγαν οτι οι οβα θα εχουν μια μεταθεση. εαν ισχυει κατι τετοιο τι σημαινει αυτο; θα παμε καπου κ μετα κοντα στο σπιτι μας μεχρι τελους;
Απο πραγματα τι λετε να παρουμε μαζι;
Για αεροπορια μιλαω.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια μια απορια. Στολες θα μας δωσουν εκει. Εμεις μετα θα πρεπει να αγορασουμε την επισημη με το πυλικιο την λεγομενη οχταρα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες