Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Airforce έγραψε: μαγκες εχω καποιες αποριες, καποιος να μας τις λυσει...

1) ξερετε ποσες μερες θα κατσουμε εκει;

2) θα εχουμε αδεια καποιες ημερες μετα?

3) θα παμε για μετ-εκπαιδευση ή απευθειας μεταθεση εκει π ειναι να παμε

4) επιτρεπονται τα smartphone?

5) θα μας δωσουν ολον τον ρουχισμο οπως τοτε ;

μετεωρολογος- για αθηνα

Δεν νομιζω να ξέρει κάποιος σίγουρα πόσες μέρες θα κάτσουμε στο κέντρο. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες μέρες άδεια μετά. Για μετεκπαίδευση δεν ξέρω αν θα πάνε όσοι είναι να πάνε. Τώρα για τα smartphone ρε φίλε ντάξει νομιζω πως θα ξέρεις ότι δεν βλέπεται προβλέπεται. Όσο για τον ρουχισμό σίγουρα θα μας τα δώσουν όλα γιατί όσοι μπήκαν μετά το 10 όταν έφευγαν τα επέστρεφαν όλα πίσω.
Πετρος1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πετρος1995 »

Εγω που ειμαι 327 και δεν εχω παραδωσει ρουχισμο ελπιζω μην εχω κανα θεμα. Ελεος
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Λοιπόν μια κλήση στην Τρίπολη ( αεροπορία ) θα σας ενημερώσουν ότι 1) η παραμονή θα είναι μέχρι την Παρασκευή 2) παίρνουμε φύλλο πορείας για την μονάδα όπου έχουμε επιλέγει 3) θα μας δώσουν ρούχα και ταυτότητα Αν κάποιος θέλει ας καλέσει στο τηλ κέντρο της Τρίπολης και αυτοί θα σας Τ πουν. Ίσως σας πουν κάτι διαφορετικό όποτε καλέστε να δούμε αν όντως λένε Τ ίδια σ όλους
Alex 1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Alex 1997 »

Απο Τριπολη σε μενα ειπαν θα κατσουμε 2-3 μερες και σε αλλον ειπαν 5 . Για μετεκπαιδευση δεν ειπαν κατι.
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Chris lok έγραψε: Δεν νομιζω να ξέρει κάποιος σίγουρα πόσες μέρες θα κάτσουμε στο κέντρο. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες μέρες άδεια μετά. Για μετεκπαίδευση δεν ξέρω αν θα πάνε όσοι είναι να πάνε. Τώρα για τα smartphone ρε φίλε ντάξει νομιζω πως θα ξέρεις ότι δεν βλέπεται προβλέπεται. Όσο για τον ρουχισμό σίγουρα θα μας τα δώσουν όλα γιατί όσοι μπήκαν μετά το 10 όταν έφευγαν τα επέστρεφαν όλα πίσω.

Τους ρώτησα όταν πήγα για το χαρτί. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν με σιγουριά ακόμα. Για την άδεια μην περιμένεις και πολλά, εδώ φύλλο πορείας δεν πήραμε.

Τέλος πάντων, καλή δεύτερη θητεία σε όλους!

Alex 1997 έγραψε:Απο Τριπολη σε μενα ειπαν θα κατσουμε 2-3 μερες και σε αλλον ειπαν 5. Για μετεκπαιδευση δεν ειπαν κατι.

Μετεκπαίδευση δεν προβλέπεται. Αλλά ίσως μας βάλουν να παρακολουθήσουμε ΣΠΕΝ/ΤΠΕΝ χωρίς να έχουμε τα καψώνια των νέων, σαν συντήρηση με λίγα λόγια. Αν και κατά 90% θα κάνουμε υπηρεσίες ώστε να μπορούν οι νέοι να κάνουν εκπαίδευση).

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Πάντως εμένα το χαρτί μου ακόμα δεν ήρθε. Αύριο οπότε... Πάντως αν καθίσουμε 5 μέρες όπως ακούγεται τι λέτε θα κάνουμε; Δεν νομίζω να μας χρεώσουν εξαρτήσεις, όπλο και τέτοια για 4 μέρες...
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Ippo25 έγραψε:Πάντως εμένα το χαρτί μου ακόμα δεν ήρθε. Αύριο οπότε... Πάντως αν καθίσουμε 5 μέρες όπως ακούγεται τι λέτε θα κάνουμε; Δεν νομίζω να μας χρεώσουν εξαρτήσεις, όπλο και τέτοια για 4 μέρες...

Σου είπαν ότι θα σου έρθει; Γιατί νομίζω εσύ πρέπει να πας να το πάρεις. Αν είσαι στρατό ξηράς, πάρε ένα τηλέφωνο να είσαι σίγουρος.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Πήγα σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν έχει ερθει. Χτες με πήραν από στρατολογία και μου είπαν ότι το έστειλαν... Στρατό ξηράς είμαι, πεζικό
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απ το Α. Τ. Ενταξει ήρθε... Καλή μας θητεία και πάλι!
nikos95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από nikos95 »

Καλησπερα εγω πηγα και το πειρα απο την στρατολογια σημερα το πρωι δευτερα μπενω αυλωνα !
ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Σκοπευτής-Πυροβολητής Πυροβολικού Μάχης εδώ,29 του μηνός μπαίνω Αυλώνα. Σειρά 329, παίζει να είμαι ο πιο αρχαίος εδώ μέσα!
Diavivastis95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diavivastis95 »

Σημερα αφου πειρα τα χαρτια μου απο την στρατολογια, περασα απο το φρουραρχειο της πολης μου. Και εκει μιλησα με ενα στελεχως Ε. Δ και μου ειπε πως θα ξανα περασουμε κεντρο ξανα και θα ορκιστουμε παλι, ενα μηνα. Και οσοι ειμαστε για Ε. Δ θα περασουμεε ξανα σχολειο ΚΕΑΠ στην ρεντινα.
Τωρα αν ισχυουν αυτα ή αν τα ελεγε για να μας κοψει και να μας απογοητευσει ειναι αλλο πραμα.
Τι να πω την Δευτερα θα τα μαθουμε ολα.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Diavivastis95 έγραψε: Σημερα αφου πειρα τα χαρτια μου απο την στρατολογια, περασα απο το φρουραρχειο της πολης μου. Και εκει μιλησα με ενα στελεχως Ε. Δ και μου ειπε πως θα ξανα περασουμε κεντρο ξανα και θα ορκιστουμε παλι, ενα μηνα. Και οσοι ειμαστε για Ε. Δ θα περασουμεε ξανα σχολειο ΚΕΑΠ στην ρεντινα. Τωρα αν ισχυουν αυτα ή αν τα ελεγε για να μας κοψει και να μας απογοητευσει ειναι αλλο πραμα. Τι να πω την Δευτερα θα τα μαθουμε ολα.
Προσωπικά εμένα αυτό δεν με απογοητεύει καθόλου. Έχω μιλήσει με πόσους στρατιωτικούς αυτές τις μέρες(κυρίως εποπ)και ο καθένας μου λέει τα δικά του οπότε άστο.. Αν δεν πας να δεις μόνος σου δεν θα μάθεις τι θα γίνει.. Υπομονή! Ούτως ή άλλως λίγο έμεινε..
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

ΣΠΠΜ έγραψε: Σκοπευτής-Πυροβολητής Πυροβολικού Μάχης εδώ,29 του μηνός μπαίνω Αυλώνα. Σειρά 329, παίζει να είμαι ο πιο αρχαίος εδώ μέσα!
330 εγώ.. Και νόμιζα θα είμαι εγώ πιο παλιός..😂😂
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Γνώμη μου αν ήταν να μας έχουν ένα μήνα κέντρο και να μας ταιζουν και πάλι εκπαίδευση για 1000 ατομα θα έπαιρναν ΕΠΟΠ όχι οβα. Εμεις υποτίθεται δεν θα περάσουμε καμία εκπαίδευση γιατί μας χρειάζονται άμεσα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες