Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Πάιδι έχουν βγει τά αποτελέσματα. Την διαταγή περιμένουν για να στείλουν τα δελτία καταξησης
Nikos95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos95 »

Εγω πηρα τξλ το πρωι κ μου είπε ενας στο τλ οτι εχουν εκδοθει τα χαρτιά και περιμενουν τον υπουργο να τα υπογράψει. Δλδ ημαρτον παιδιά!!! ΕικόναΕικόναΕικόνα
giannislaz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από giannislaz »

Γνωριζεις ποτε θα βγει η διαταγη στο περιπου φιλε μου?
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xelistas25 »

Υσχιει οτι μπενουμε 29 μαιου?
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

xelistas25 έγραψε:Υσχιει οτι μπενουμε 29 μαιου?
φίλε αν δεν βγει η διαταγή δεν ίσχιει τίποτα καλό είναι όμως νά έχεις τα πράγματα σού έτοιμα αν είσαι στήν λίστα τόν επιτυχόντων
Diavivastis95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diavivastis95 »

Παιδιά καλησπέρα πείρα και εγώ τηλ σήμερα στρατολογία Λάρισα και έδωσα το όνομα μου στον υπεύθυνο για τα θέματα τις προκυρηξης και μου είπε πως είμαι μεσα, και πώς είμαι στους επιτυχόντες για ειδικές δυνάμεις παντα. Τον ρώτησα ποτέ θα μπούμε και μ λέει 29 του μηνός μεγάλο πεύκο, θα μας έρθουν χαρτιά μέχρι τέλος της βδομάδας.
Πυροσβεστης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πυροσβεστης »

Από την μια καταλαβαίνω ότι η διαδικασία για να βγάλουν τα αποτελέσματα παίζει να είναι δύσκολη. Από την άλλη θα μ στείλουν το χαρτί παρασκευη; Αν με πάρουν να παρουσιαστώ δεύτερα; Και άμα έρθει την παρασκευή που έτσι νομίζω ότι θα γίνει (για ευνοήτους λόγους πάντα) πότε θα πάρουμε φύλο πορείας και πότε θα κάνουμε παραίτηση από την δουλειά μας; Όλα τα βρίσκω ενδιαφέρον και μακάρι να είμαι λάθος... Καλή επιτυχία σε όλους.
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Στην Πάτρα μου είπαν ότι Ο υπουργός τα υπέγραψε την Παρασκευή τα χαρτιά. Σήμερα τους ήρθαν τα χαρτιά και για το ναυτικό και λείπει μόνο η αεροπορία που έχει καθυστερήσει ( για τους δικούς της λόγους) ώστε να στείλουν τα χαρτιά. Η αεροπορία τι στο καλό κάνει; Τα άλλα σώματα είχαν παρατάσεις, είχαν εξετάσεις ανά ομάδες , είχαν αθλήματα και πάλι τελείωσαν πρώτοι...

Υ. Γ. πήρα στις 10 η ώρα και μου είπαν πάρε πάλι το μεσημέρι... Στις 1 η ώρα μου είπαν αεροπορία τίποτα! ΑΚΟΜΑ παραλαμβάνουμε τα χαρτιά του ναυτικού... Τι στο καλό με περιστέρια τα στέλνουν τόσες ώρες;

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Ενα μπάχαλο.. Εγώ αυτό βλέπω.
Πετρος1995

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Πετρος1995 »

Φανταστειτε αν μας εχουν απο τωρα τοσο γραμμενους πως θα μας εχουν μεσα με στολη και ορκισμενους.
εκανα και ομοιοκαταληξια
Γιώργος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Γιώργος »

Diavivastis95 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα πείρα και εγώ τηλ σήμερα στρατολογία Λάρισα και έδωσα το όνομα μου στον υπεύθυνο για τα θέματα τις προκυρηξης και μου είπε πως είμαι μεσα, και πώς είμαι στους επιτυχόντες για ειδικές δυνάμεις παντα. Τον ρώτησα ποτέ θα μπούμε και μ λέει 29 του μηνός μεγάλο πεύκο, θα μας έρθουν χαρτιά μέχρι τέλος της βδομάδας.
φίλε μου εσύ τί ειδηκοτητα έχεις?
Diavivastis95

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diavivastis95 »

Παιδια κατι ασχετο ξερει κανεις με τι βαθμο ξεκιναμε και μεχρι που φτανουμε αν περνουμε καποια προαγωγη μεσα στην 3ετια?
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Μόνο υπομονή παιδιά! Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς! Αν είναι να έρθει χαρτί καλώς να έρθει! Δυστυχώς ο στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε, όπου ηθ γραφειοκρατία και το χάος δεσπόζουν...
Aeronomos OBA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Aeronomos OBA »

Χαιρετώ τη παρέα. Λοιπόν σήμερα από το πρωί έκανα διακριτικά και με ωραίο τρόπο κάποια τηλέφωνα για να δω τι γίνεται με τη κατάσταση. Ξεκινώντας, πήρα στη στρατολογία (Αθήνα) όπου μου είπανε ότι δεν έχουν ενημέρωση και δεν τους έχει έρθει καμία διαταγή. Στο καπάκι πήρα τηλέφωνο το ΓΕΑ, όπου μου είπανε ότι υπάρχει μια πιθανότητα αρχές της 'ΑΛΛΗΣ βδομάδας με τέλη, να βγουν τα ονόματα. Το επόμενο τηλέφωνο που έκανα, ήταν στην ίδια την 124 ΠΒΕ, όπου μου είπαν ότι και αυτοί περιμένουν ενημέρωση, γιατί "παίζουν" πολλές ημερομηνίες να παρουσιαστούμε και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Τη καλύτερη απάντηση τη πήρα από το ΓΕΕΘΑ που πήρα στο τέλος αν και έμπλεξα μέχρι να βγάλω γραμμή. Με ενημέρωσαν ότι τα ονόματα έχουν βγει, απλά πρέπει πρώτα να μπουν οι υπογραφές από τους Υπουργούς (άμυνας, οικονομικών κτλπ) και επειδή οι εξελίξεις τρέχουν έξω και ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτε (eurogroup κλπ) είναι όλα αυτά σε αναμονή. Όπως καταλαβαίνετε,no money-no honey, οπότε αναμένουμε με ψυχραιμία παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Να ξερετε ο στρατος θελει μεγαλυτερη υπομονη οταν μπεις!
Αν δεν εχετε υπομονη! ... Τι να πω.
29 του μηνος οσοι ειναι επιτυχοντες μπαινουν κεεδ οπως κ εγω Τι καθεστε και ρωτατε συνεχως "Εχουμε κανενα νεο"
Παρτε τηλ στην στρατολογια που κανατε τα χαρτια σας να μαθετε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες