Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όχι κανείς άλλος; Λογικά αυτή την βδομάδα θα μας έρθουν
άλλος αερονόμος απο σαλόνικα;
άλλος αερονόμος απο σαλόνικα;
- Armdotley
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Που... ς μπλε και κοκκινες μαζι με τους μ... ες που μπλεξαμε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Επ, μη τους βρίζετε ρε, θα σας ακούσει και κανένας!
Έτσι για να μπαίνουμε και σε κλίμα στρατού σιγά-σιγά... 

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μιλησα με γεα οι ανθρωποι δεν παιζονται... τωρα μ ειπαν για τελη μαιου θα βγουν τα αποτελεσματα με αρχες ιουνιου στην αεροπορια βασικα δεν τους πιστευω γτ πολυ απλα δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι τους γινεται !!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Νομίζω πως δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει υπεύθυνα. Δυστυχώς μας δουλεύουν τις τελευταίες μέρες...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εδώ πάμε για 4ο μνημόνιο ρε αλάνια μου με εμάς θα ασχοληθούν; Λίγο υπομονή ακόμα και θα τα δούμε τα αποτελέσματα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγώ αυτό που έμαθα είναι οτι στο πεζικο-ΕΔ θα μπουν όλοι μαζί μάλλον με την δεύτερη προκήρυξη. Ενώ για ΠΑ και Ναυτικό δεν έχε αλλάξει κάτι.

Στο ΓΕΑ όμως μου είπαν ότι μέχρι 30 Μαίου θα έχουμε ενημερωθεί τηλεφωνικός και γραπτός.
Αντίθετα στην στρατολογία Πατρών δεν ξέρουν τίποτα... Μου είπαν το κουλό ότι μπορεί να μπούμε όλοι μαζί μετά την δεύτερη προκήρυξη.
Τώρα συμπεράσματα βγάλτε μόνοι σας.

Αν πάντως περιμένουμε την άλλη προκήρυξη τότε μην περιμένετε πριν τον Ιούλιο να μπούμε. +++ Ότι αν πρέπει να μπούμε με εσσο μαζι τότε και ο Ιούλιος είναι πάλι στο όριο... Άρα από Σεπτέμβρη δηλ.

Αντίθετα στην στρατολογία Πατρών δεν ξέρουν τίποτα... Μου είπαν το κουλό ότι μπορεί να μπούμε όλοι μαζί μετά την δεύτερη προκήρυξη.
Τώρα συμπεράσματα βγάλτε μόνοι σας.

Αν πάντως περιμένουμε την άλλη προκήρυξη τότε μην περιμένετε πριν τον Ιούλιο να μπούμε. +++ Ότι αν πρέπει να μπούμε με εσσο μαζι τότε και ο Ιούλιος είναι πάλι στο όριο... Άρα από Σεπτέμβρη δηλ.

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ποιος σου είπε για στρατό ξηράς ότι θα μπούμε όλοι μαζί;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά εγώ αύριο τό πρωί θά πάω στήν αστρονομία μήπως μπα έχει έρθει το δελτίο καταξησης. Αλλιώς θα ξανά πάρω τηλέφωνο στό Γες
- alexiptwtisths45
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδια αισιοδοξια ισως αυριο η παρασκευη να εχουμε καποιο νεο..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπερα.. Να σας ενημερωσω πως σημερα με πηραν τηλ απο στρατολογια να με ενημερωσουν πως θα στειλουν το χαρτι στο ΑΤ και πως θα μπουμε στις 29 μαιου. αυτο για οσους ειναι Ειδ. Δυν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ippo25 μου το είπαν στην στρατολογία ότι πιθανόν να γίνει έτσι. Βέβαια μη το λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν σου γιατί ο κάθε υπάλληλος λέει ότι του κατέβει. Εγώ απλά είπα τι μου είπαν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα βγουν αμεσα τα αποτελέσματα, απλά είπαν για τέλος του μηνός για να μην τους ζαλιζουμε...
Εγώ παίρνω τηλ κάθε μέρα στο ΓΕΑ αν όλοι παίρνουμε από ένα τηλεφώνημα μάλλον τους ζαλισαμε... Και με τα δίκια μας όμως πάνε δυο μήνες τώρα!!!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα βγουν αμεσα τα αποτελέσματα, απλά είπαν για τέλος του μηνός για να μην τους ζαλιζουμε...
Εγώ παίρνω τηλ κάθε μέρα στο ΓΕΑ αν όλοι παίρνουμε από ένα τηλεφώνημα μάλλον τους ζαλισαμε... Και με τα δίκια μας όμως πάνε δυο μήνες τώρα!!!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε Δημήτρη από που είσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες