Ξέρεις τι με τρελαίνει πιο πολύ; Το ότι δεν ΜΙΑ ανακοίνωση να πουν κάτι. Οτιδήποτε. Μας έχουν έτσι. Λες και δεν έχουμε υποχρεώσεις δεν πρέπει να κανονίσουμε κάποια πράγματα πριν φύγουμε. Αυτοί νομίζουν θα πάρουμε μόνο ένα σάκο και φύγαμε. ΈλεοςIppo25 έγραψε: Τι να σου πω φίλε; Αν δεν τους στείλουν τα χαρτιά ή αστυνομία δεν θα έχει ιδέα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
είναι απαράδεκτοι.. ειδικά στο Γεα ΕΛΕΟΣ
τουλαχιστον εσεις στο πεζικο ξερετε αν τα πηγατε καλα στις εξετασεις και οι ΕΔ στα αθληματα εχετε περασει επειδη δεν ειχε τοση ζητηση... εμεις δεν ξερουμε τιποτα και ακομα στο περιμενε μας εχουν
τουλαχιστον εσεις στο πεζικο ξερετε αν τα πηγατε καλα στις εξετασεις και οι ΕΔ στα αθληματα εχετε περασει επειδη δεν ειχε τοση ζητηση... εμεις δεν ξερουμε τιποτα και ακομα στο περιμενε μας εχουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν πας σε αστυνομικό τμήμα γράψε αν μπορείς τι σου είπαν...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τελικά έβγαλα γραμμή. Μου είπαν ότι θα ενημερώθουμε μέσω ίντερνετ και ότι τα αποτελέσματα θα βγουν 15-20 Μαϊου. Τρία πουλάκια κάθονταν... Δεν ασχολούμαι άλλο. Όταν είναι να τα βγάλουν κάπως θα το μάθουμε... Επίσης μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την προκήρυξη που βγήκε σήμερα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ippo25 έγραψε:Τελικά έβγαλα γραμμή. Μου είπαν ότι θα ενημερώθουμε μέσω ίντερνετ και ότι τα αποτελέσματα θα βγουν 15-20 Μαϊου. Τρία πουλάκια κάθονταν... Δεν ασχολούμαι άλλο. Όταν είναι να τα βγάλουν κάπως θα το μάθουμε... Επίσης μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την προκήρυξη που βγήκε σήμερα...
Κατάλαβα... Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι γίνεται (αν και το άρθρο της προκήρυξης φαίνεται εγκυρο). Άστο φίλε, περίμενε μερικές μέρες και βλέπουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/156184/prokiryksi-gia-191-theseis-ova-sto-strato-ksiras?m=1
Βγήκε επίσημα πλέον.
Με εσσο Σεπτεμβρίου βλέπω νά μπαίνουμε ο λοι, έτσιόπως πάνε αυτοί
Βγήκε επίσημα πλέον.
Με εσσο Σεπτεμβρίου βλέπω νά μπαίνουμε ο λοι, έτσιόπως πάνε αυτοί
- Armdotley
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγω που πηγα απο την αστυνομια δεν εχουν ιδέα ξαναπαιρνω τηλ αλλα δεν νομιζω πως ειναι ο ιδιος που το σηκωσε και δεν ξερουν τιποτα οι ανωτεροι τους λεω εχετε καποιο τηλ να ενημερωθω.. Και λεει οχι ενημερωνονται μονο υπηρεσιακα χαχα ελπιζω αυτο που μου ειπε οτι στις 29 μπαινουμε να ισχυει
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εσεις του πεζικού και των ΕΔ + τους ναυτικούς καλή θητεία εύχομαι.99% είστε μέσα αν δεν άλλαξε το γιώτα σας. Η νέες προκηρύξεις που βγήκαν δεν επηρεάζουν καθόλου εσάς που έχετε κάνει ήδη αίτηση. Επομένως έχετε 15 μέρες να απολαύσετε τα γένια σας... πριν τα πάρετε κόντρα. .
Υ. Γ. Εμείς στην αεροπορία να δω τι θα κάνουμε που μας έχει φάει η αγωνία...
Υ. Γ. Εμείς στην αεροπορία να δω τι θα κάνουμε που μας έχει φάει η αγωνία...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Πάλι το ίδιο είναι. Μεχρι 3 χρόνια απολυμένοι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Θελω να ρωτησω ατομα που ειχαν κανει τα χαρτια τους για οβα και δεν ειχαν την ειδικοτητα τους αποριψαν?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δυστυχώς για κάποιους εδώ μέσα ναι.GR-ARMY έγραψε: Πάλι το ίδιο είναι. Μεχρι 3 χρόνια απολυμένοι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Είναι περισσότερες οι ειδικότητες σε αυτή την προκύρηξη...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Οι ειδικοτητες ειναι παλι για γελια Δεν υπαρχει ξανα ΤΦ , και εβαλαν γραφεας - χειριστης Η/Υ.
Τουλαχιστον θα παρουν ατομα στο ΤΕΝΕΦ
Τουλαχιστον θα παρουν ατομα στο ΤΕΝΕΦ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες