Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λετε να βγουν μεσα στιν εβδομαδα τα αποτελεσματα?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παμε 50 καλες κατω πανω ολοιιι οι αεροποροι που ρωταν συνεχως αν βγηκαν τα δικα τους αποτελεσματα ενω εχουμε διευκρινισει πως θα βγουν ολααααα μαζι!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Χαχαχαχαχαχαχα ωραίος!!Πετρος1995 έγραψε: Παμε 50 καλες κατω πανω ολοιιι οι αεροποροι που ρωταν συνεχως αν βγηκαν τα δικα τους αποτελεσματα ενω εχουμε διευκρινισει πως θα βγουν ολααααα μαζι!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γελάτε αδέρφια αλλά εκτός της αεροπορίας (και τα βύσματα της) όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζετε εάν περάσετε τα αθλήματα ότι θα σας πάρουν. Και το συναίσθημα της αναμονής, ειδικά στις μέρες μας είναι τρομακτικά απαίσιο. Καλή επιτυχία σε όλους!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Έχεις δίκιο αδερφέ. Προφανώς το παλικάρι το είπε για πλάκα και όχι για να θίξει κανέναν. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν όλα μαζί. Οπότε το να ρωτάμε κάθε μέρα πότε και πότε δεν έχει κανένα νόημα. Με το που αναρτηθούν σίγουρα κάποιος θα τα ανεβάσει εδώ. Υπομονή παιδιά.Ζανε έγραψε: Γελάτε αδέρφια αλλά εκτός της αεροπορίας (και τα βύσματα της) όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζετε εάν περάσετε τα αθλήματα ότι θα σας πάρουν. Και το συναίσθημα της αναμονής, ειδικά στις μέρες μας είναι τρομακτικά απαίσιο. Καλή επιτυχία σε όλους!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εννοειτε πως εκανα χαβαλε μαγκες, ολη την ιδια αγωνια εχουμε!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά μια διευκρίνιση. Είμαστε κι εμείς που ανήκουμε στον στρατό ξηράς και δεν δίναμε αθλήματα. Την συγκεκριμένη στιγμή περνάμε την ίδια αγωνία ειδικά εμείς που δεν δώσαμε αθλήματα και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Εγώ προσωπικά είμαι πεζικό. Εχουν κανει αίτηση 35 έφεδροι και σύνολο θα πάρουν 120 άτομα. Το ζήτημα είναι τι έχουν κάνει οι φαντάροι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καπου διαβασα για προκυρηξη για εποπ μεχρι τελος μαιου. Ξερετε κατι;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
160 θα πάρουν διορθώνω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ρε παιδιά 300 δεν ήταν και για το πεζικό;600 σύνολο για στρατό ξηράς.300 πεζικό και 300 για ειδικές;Ippo25 έγραψε: 160 θα πάρουν διορθώνω
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Οχι δεν είναι έτσι φίλε.160 θα πάρουν πεζικό. Οι άλλες 140 είναι ΤΘ, ΠΒ, ΜΧ και ΔΒ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ippo25 έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνιση. Είμαστε κι εμείς που ανήκουμε στον στρατό ξηράς και δεν δίναμε αθλήματα. Την συγκεκριμένη στιγμή περνάμε την ίδια αγωνία ειδικά εμείς που δεν δώσαμε αθλήματα και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Εγώ προσωπικά είμαι πεζικό. Εχουν κανει αίτηση 35 έφεδροι και σύνολο θα πάρουν 120 άτομα. Το ζήτημα είναι τι έχουν κάνει οι φαντάροι.
Για τι πράγμα μιλάς; Ο στρατός ξηράς παίρνει συνολικά 300 άτομα (πεζικό, πυροβολικο και τεθωρες). Περίπου 100 έφεδροι είστε συνολικά. Όσοι φαντάροι και να δήλωσαν, όσοι περάσατε τις εξετάσεις θα μπείτε. Στην θέση σας δεν θα ανησυχουσα.
Ο λόγος που οι αεροπόροι ανησυχουν είναι γιατί δήλωσαν παρα πολλα ατομα, και καποιοι θα πρεπει να κοπουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Ακυρο αυτο που ειπα. Οντως είναι αληθεια. Οι θεσεις ειναι χωρισμενες μεταξυ των σωματων/οπλων. Και δεν γινεται αλλαγη θεσεων μεταξυ τους (μονο μεταξυ των ειδικοτητων). Αλλα και παλι,160 ατομα πεζικο δεν δηλωσαν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αν έχω υπολογίσει σωστά τις 4 φάσεις είναι μαζί με εμένα 35 έφεδροι. Εχω ειδικότητα πολυβολητη. Στην ειδικότητα μου θα πάρουν 60 άτομα. Εχω πολλές πιθανότητες αλλά και πάλι δεν θέλω να το έχω σίγουρο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες