Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Armdotley »

Καλημερα σας.
Δηλαδη εμεις που δωσαμε αθληματα και τελος παντων περασαμε για ΕΔ και μας πηρανε εχω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις.
Ακουσα οτι τους 3 πρωτους μηνες καθεσαι μεσα σαν στρατιωτης ωραια. Πληρωνεσαι αυτους τους 3 πρωτους μηνους; Η μετα απο 3 μηνες
παιρνεις τα 700 κατι (μονο) και συνεχιζεις ;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Alex 1997 έγραψε: Καλημερα. Ευχαριστω για την απαντηση. Περιμενα καποια ειδοποιηση η ανακοινωση στην ιστοσελιδα της αεροποριας για τα αθληματα αλλα δεν ειδα κατι.
Κάτσε γιατί το χάσαμε λίγο φίλε. Θα το πούμε άλλη μια φορά. Αθλήματα έδωσαν μόνο όσοι οβα είναι για ειδικές δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Tasos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Tasos96 »

Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος να μου πει αν εμείς που περάσαμε αθλήματα στην ΣΧΑΛ πότε θα μας ενημεροσουν?; Σίγουρες πληροφορίες αν γντ ευχαριστώΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Alex 1997 έγραψε:Καλημερα. Ευχαριστω για την απαντηση. Περιμενα καποια ειδοποιηση η ανακοινωση στην ιστοσελιδα της αεροποριας για τα αθληματα αλλα δεν ειδα κατι.

Εχεις μπερδευτεί. Τα αθλήματα ήταν μόνο για τις Ειδικές Δυνάμεις. Αεροπορια, Ναυτικο και Στρατος Ξηρας (πλην Ε. Δ.) δεν δίνουν αθλήματα και η επιλογή γίνεται καθαρά με βάση την απόλυση των αιτούντων (και τις θέσεις των ειδικοτήτων).

Τωρα που δώσαμε και εμείς αθλήματα (Ε. Δ.), περιμένουμε όλοι μαζί σαν μια καλή παρεούλα να δούμε πότε θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω Δευτέρα να είναι έτοιμα.

Armdotley έγραψε:Καλημερα σας.
Δηλαδη εμεις που δωσαμε αθληματα και τελος παντων περασαμε για ΕΔ και μας πηρανε εχω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις.
Ακουσα οτι τους 3 πρωτους μηνες καθεσαι μεσα σαν στρατιωτης ωραια. Πληρωνεσαι αυτους τους 3 πρωτους μηνους; Η μετα απο 3 μηνες
παιρνεις τα 700 κατι (μονο) και συνεχιζεις ;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο βαθμός στους ΟΒΑ δεν επιρρεάζει τον μισθό. Είτε είσαι ΟΒΑ Στρατιώτης, είτε ΟΒΑ Λοχίας, το ίδιο πράγμα είναι μισθολογικά. Πάντως 100% θα υπάρχουν 1 - 2 νεούδια που πέρασαν ΛΥΒ να στο παίζουν ανώτεροι, αλλά τι να κάνεις.

Tasos96 έγραψε:Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος να μου πει αν εμείς που περάσαμε αθλήματα στην ΣΧΑΛ πότε θα μας ενημεροσουν; Σίγουρες πληροφορίες αν γντ ευχαριστώΕικόνα

Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε. Αν θέλουν, μπορούν να τα έχουν όλα έτοιμα την Δευτέρα. Αλλά κανείς δεν ξέρει το τι θέλουν.

Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να τα βγάλουν και σήμερα. Μόνο οι Ε. Δ ήταν σε εκκρεμότητα. Τα αλλά μπορούσαν να τα έχουν έτοιμα εδώ και καιρό. Εσεις που δώσατε αθλήματα ακούσατε αν θα μπούμε με αυτήν την σειρά η όχι; Επίσης αληθευει ότι όλοι θα είμαστε 3 μήνες σαν φαντάροι?
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Ippo25 έγραψε:Πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να τα βγάλουν και σήμερα. Μόνο οι Ε. Δ ήταν σε εκκρεμότητα. Τα αλλά μπορούσαν να τα έχουν έτοιμα εδώ και καιρό. Εσεις που δώσατε αθλήματα ακούσατε αν θα μπούμε με αυτήν την σειρά η όχι; Επίσης αληθευει ότι όλοι θα είμαστε 3 μήνες σαν φαντάροι;

Φιλε ετσι εχω ακουσει οτι τους 3 πρωτους μηνες καθεσαι σαν φανταρος κοιτα καλο ειναι αυτο αν (πληρωνεσαι ομως) αν δεν πληρωνεσαι τους 3 πρωτους μηνες και μετα σε διωξουν και σε αναγκασουν να ενοικιασεις σπιτι και σου δωσουν μονο 700 κατι ειναι λιγο (συγνωμη για την εκφραση) μαλακια.
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Armdotley έγραψε:
Ippo25 έγραψε:Πάντως αν ήθελαν μπορούσαν να τα βγάλουν και σήμερα. Μόνο οι Ε. Δ ήταν σε εκκρεμότητα. Τα αλλά μπορούσαν να τα έχουν έτοιμα εδώ και καιρό. Εσεις που δώσατε αθλήματα ακούσατε αν θα μπούμε με αυτήν την σειρά η όχι; Επίσης αληθευει ότι όλοι θα είμαστε 3 μήνες σαν φαντάροι;
Φιλε ετσι εχω ακουσει οτι τους 3 πρωτους μηνες καθεσαι σαν φανταρος κοιτα καλο ειναι αυτο αν (πληρωνεσαι ομως) αν δεν πληρωνεσαι τους 3 πρωτους μηνες και μετα σε διωξουν και σε αναγκασουν να ενοικιασεις σπιτι και σου δωσουν μονο 700 κατι ειναι λιγο (συγνωμη για την εκφραση) μαλακια.
Αυτό με τους πρώτους 3 μήνες που το είδατε ρε παιδιά; Όσο για τον μισθό είπαμε. Οι αποδοχές είναι όσο ενός μόνιμου λοχία.
Εδεσσα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Εδεσσα »

Να ρωτήσω.. κάτι ρε παιδιά... κανένας δεν έχει κανένα γνωστό στο Γ. Ε. Α να μάθουμε ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα.. έχουμε σκάσει να μάθουμε αν μας έχουν επιλέξει..
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 48

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μεσα θα κατσετε μονο οσο καιρο ειναι η εκπαιδευση, και θα πληρωνεστε κανονικα! 3 μηνες να περασετε βασικη εκπαιδευση το βρισκω χλωμο, ενα μηνα λογικα θα κατσετε στο κεντρο νεοσυλλεκτων. Μετα μεταθεση στην μοναδα, και θα νοικιαζετε κανονικα εξω.

Άβαταρ μέλους
xAnimus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από xAnimus »

Armdotley έγραψε:

Δεν προβλεπεται κάτι τέτοιο. Υπογραφεις ενα συμβολαιο για υπηρεσια ΟΒΑ και ο μισθός είναι ο ίδιος με τον μισθό μονιμου Λοχια, δηλαδη 718 Ευρω. Δεν γνωριζω αν παιρνουν οι Ειδικες Δυναμεις καποιο επιδομα, οποτε μην ελπιζετε σε αυτο. Παντως αυτο με τους 3 μηνες σαν στρατιωτης ΔΕΝ ισχυει. Ναι, ο βαθμος σου ειναι στρατιωτης (αν δεν απολυθηκες με καποιον βαθμο), αλλα εισαι καθαρα στελεχος και παιρνεις 718 Ευρω τον μηνα, απο τον πρωτο μηνα. Μην πιστευετε οτι ακουτε.

Εδω λεει καθαρα τους μισθους, ισως υπαρχουν καποιες διαφορες, αλλα αυτο ειναι το επισημο εγγραφο στην ιστοσελιδα του στρατου.

http://army.gr/files/File/DOI_apodoxes_strkou_prosopikou.pdf

Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

xAnimus έγραψε:
Armdotley έγραψε:

Δεν προβλεπεται κάτι τέτοιο. Υπογραφεις ενα συμβολαιο για υπηρεσια ΟΒΑ και ο μισθός είναι ο ίδιος με τον μισθό μονιμου Λοχια, δηλαδη 718 Ευρω. Δεν γνωριζω αν παιρνουν οι Ειδικες Δυναμεις καποιο επιδομα, οποτε μην ελπιζετε σε αυτο. Παντως αυτο με τους 3 μηνες σαν στρατιωτης ΔΕΝ ισχυει. Ναι, ο βαθμος σου ειναι στρατιωτης (αν δεν απολυθηκες με καποιον βαθμο), αλλα εισαι καθαρα στελεχος και παιρνεις 718 Ευρω τον μηνα, απο τον πρωτο μηνα. Μην πιστευετε οτι ακουτε.

Εδω λεει καθαρα τους μισθους, ισως υπαρχουν καποιες διαφορες, αλλα αυτο ειναι το επισημο εγγραφο στην ιστοσελιδα του στρατου.

http://army.gr/files/File/DOI_apodoxes_strkou_prosopikou.pdf

Ευτυχως που εβγαλα και σβεα και πιστευω η συντηρηση θα με βοηθησει πολυ
Άβαταρ μέλους
Tasos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Tasos96 »

Ξέρει κάποιος να μου πει με σηγουρια σαν ΟΒΑ στις Ειδικές Δυνάμεις ποία σχολεία είναι υποχρεωτικα;
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Tasos96 έγραψε: Ξέρει κάποιος να μου πει με σηγουρια σαν ΟΒΑ στις Ειδικές Δυνάμεις ποία σχολεία είναι υποχρεωτικα;
Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αν οι οβα μπορούν να περάσουν σχολεία.
Άβαταρ μέλους
Armdotley
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Έχω ακούσει πως οι οβα μπορούν να περάσουν οτι σχολείο θέλουν αλλά με τηλέφωνο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα εγω πιστευω πως δεν μπορουν.. Απλα οταν ημουν στην μαλ καποιοι οβα πηγαιναν για μυκ και ενας περασε συκ
Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Armdotley έγραψε: Έχω ακούσει πως οι οβα μπορούν να περάσουν οτι σχολείο θέλουν αλλά με τηλέφωνο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα εγω πιστευω πως δεν μπορουν.. Απλα οταν ημουν στην μαλ καποιοι οβα πηγαιναν για μυκ και ενας περασε συκ
Μόλις μίλησα με έναν γνωστό μου που είναι οβα και μου είπε ακριβώς το ίδιο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora, Pao13 και 5 επισκέπτες