Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
T-Bag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από T-Bag »

Καλημέρα... μήπως κάποιος μπορεί να μου πει τι ακριβώς γινεται με την αεροπορία ; ποτε θα βγουν τα ονόματα που έχουν περάσει και τι γινεται και με τα ιατρικά ; ευχαριστώ
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορίαοβα »

Δεν νομίζω να βγουν τόσο γρήγορα γιατί σήμερα τέλειωσε η δεύτερη φάση εξετάσεων για την αεροπορία λέω
T-Bag
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από T-Bag »

Εγω δεν πηγα να κανω εξετάσεις δεν μου είπε κάποιος εγω μονο την αίτηση έκανα
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Φίλε "αεροπορίαοβα" είχαν χωριστεί και σε μας σε δύο γκρούπ για ιατρικά όπως στο πεζικο; Γιατί παράταση όσον αφορά τις αιτήσεις δεν δόθηκε!!! Και νόμιζα ότι μας έβαλαν όλους την ίδια προθεσμία! Εσυ τι εικόνα έχεις για τις αιτήσεις; δηλ ήταν τόσες πολλές που έδωσαν κι άλλη ημερομηνία;

Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Αλλη προθεσμία είχα εγώ για να κάνω τις εξετάσεις και άλλη προθεσμία ένας γνωστός μου.. απο όσο ξέρω μέχρι σήμερα ήταν.. δεν ξέρω αν υπάρχει και τριτη φάση
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Άκουσα γύρω στα 400 άτομα έκαναν
Airforce

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Airforce »

Μάγκες. Το χαρτί μου ήρθε Πέμπτη κατά της 10 ( πριν μια βδομάδα στις 13). Στα τηλέφωνα που έγραφε το χαρτί δεν απαντούσε κανείς στο ένα και στο δεύτερο δεν υπήρχε καν γραμμή . Νευριάζω για την κατάσταση και κοιτώντας ότι Παρασκευή και Δευτέρα αργία. Η επιτροπή συνεδριάζει Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή ... λέω δεν γίνεται κάτι και διαβάζοντας τα σχόλια εδώ ότι δεν προλαβαίνεις σε μια μέρα , αναγκάστηκα και πήγα στην στρατολογία του τόπου μου. Τους αναφέρω για αργίες και χρονικά περιθώρια. Καλούν κ αυτοί στα τηλέφωνα και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Με ενημερώνει μια βαθμοφόρος. Να καλέσω την Τρίτη και αν απαντήσουν καλώς αν όχι να πάω οπωσδήποτε την επόμενη και ότι γίνει. Έτσι κ έγινε. Στα τηλέφωνα μ είπε ότι 8 η ώρα να είμαι εκεί τότε συνεδριάζει η επιτροπή . Έφτασα 7.35 εκεί . Μια ώρα να βρω την επιτροπή απαλλαγών κάτω σε ένα υπόγειο , λίγο χάθηκα ίσως και από την βιασύνη μ θα έλεγα. Τελοσπαντων πηγαίνω παραδίνω το χαρτί και μ δίνει ένα με ποιους γιατρούς πρέπει να περάσω Όσους θυμάμαι : · αιματολογικό Μικροβιολογικό · ακτινολογικό · ωρλ Οφθαλμίατρο Ορθοπεδικό Χειρουργικό Δερματολογικό Πνευμολογο Καρδιολόγο Ψυχίατρο... Και με τις εξετάσεις αιματολογικού και παθολόγου να πας παθολόγο και ουρολόγο. Όλα αυτά σε μια ημέρα. Δεν υπήρχαν πολλοί έφεδροι υποψήφιοι οβα αλλά το κακό ήταν ότι 1) υπήρχαν και πολίτες και μόνιμοι που περίμεναν να εξεταστούν στα επείγοντα όπου μας έστελναν να μας εξετάσουν και πολλές φορές υπήρχε ένας γιατρός και για εμάς και για τους άλλους. Όποτε συγκεντρωτικά έχανε κανείς 2 ώρες μόνο στην αναμονή . Κυριολεκτικά ίδρωσα τόσο πολύ που όταν πήγα στον πνευμονολόγο και έβαλε το οξύμετρο κ είδε 150 αφίξεις φοβήθηκε. Ήμουν αποφασισμένος να τους τελειώσω όλους σήμερα γιατί δεν γινόταν να έρθω κ άλλη μέρα. Τόσο σε έξοδα όσο και σε αλλαγή προγραμμάτων δουλειάς και άλλων. Αφήστε που δεν υπήρχε άλλη προθεσμία ήταν η τελευταία μέρα Επίσης να επισημάνω ότι μπορεί να έλεγαν μέχρι 1 συνεδριάζει η επιτροπή . Λόγω ότι δεν υπήρχαν πολλοί που είχαν τελειώσει. Για να μας βοηθήσουν η επιτροπή παρέτεινε τον χρόνο. Εγώ πρόλαβα πέρασα όλους τους γιατρούς σε μια μέρα με πολύ τρέξιμο και με ένα λάθος που περίμενα μια ώρα να βγει η ακτινογραφία. Είχα θολώσει τόσο που έλεγα ότι δεν θα προλάβω. Ενώ στο διάστημα αυτό θα μπορούσα να πάω στον οφθαλμίατρο στον ωρλ που δεν ήθελαν Τ αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος και ούρων. Παρά ταύτα ακούστηκε ότι δυο κόπηκαν στον ψυχίατρο και φαντάζομαι στην τελική επιτροπή απαλλαγών ήταν κάποιος με πολύ περίεργο στυλακι. Όπως και μερικοί που είχαν κάνει κάποιο χειρουργείο σημαντικό , τους έκοβαν όπως και αν είχαν κάποιο σπασμένο κόκκαλο. Όσοι τα ανέφεραν , λογικό να μπουν σε παραπάνω ακτίνες και να αργήσουν περισσότερο.Airforce μακρυά από Θεσσαλονίκη 2 ώρες για το 424 Θεσσαλονίκη. Να επισημάνω ότι απ έξω όσο κ από μέσα δεν δείχνει καθόλου για νοσοκομείο πολύ εντυπωσιακό κτίριο αλλά χάνεσαι εύκολα και πολλοί δεν ήξεραν και όσοι ήξεραν και αυτοί σε μπέρδευαν με τις πόρτες. Πραγματικά για πολλούς γιατρούς χανοσουν άσε που δεν τους Ευρισκες στα γραφεία και περίμενες να έρθουν από τις κλινικές.. Τώρα πολλούς τους είπαν να πάνε και Παρασκευή για τους τελευταίους γιατρούς λογικά κάποια παράταση θα δωθεί και αν όχι επίσημα , θα τα στείλουν αυτοί από εκεί και ότι γίνει. αυτή η πλήρης αναφορά από εμένα...
T-Bag
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από T-Bag »

Σας είπε κάποιος να πατε να κάνετε εξετάσεις η πήγατε απο μόνοι σας Γτ εμένα δεν μου εχει πει κάποιος κατι εγω μονο την αίτηση ειχα κανει στην αρχή ... ειδοποιηθηκατε απο κάποιον;
Ζανε

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ζανε »

Τ μπαγκ έφεδρος είσαι ή υπηρετείς ακόμα?
Αεροπορίαοβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Σου έρχεται χαρτί στο σπίτι για αεροπορία μιλάω
Αεροπορος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αεροπορος »

Τ-bag Σε ολους μας ηρθε χαρτι απι ΓΕΑ για εξετάσεις... Κανονικα θα έπρεπε να σου στεκλουν χαρτι σπι το ΓΕΑ να πας κι εσυ για εξετάσεις. Μηπως σου ηρθε καποιο συστημένο και δεν το παρελαβες; Αν εκανες τα χαρτια και ειχες τις προϋποθέσεις δεν ειναι λογικό, κατι αλλο συμβαίνει.

Μηπως εισαι φαντάρος και οχι εφεδρος; Μονο οι εφεδροι περνουν εξετάσεις οι φανταροι οχι.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Βγήκε και 4ος πίνακας.
Ippo25
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Ippo25 »

Βγήκε και 4ος πίνακας για τον Στρατό ξηράς. Περιλαμβάνει αλλά 20 άτομα.
ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Αν ένας γιατρός θέλει, μπορεί πολύ εύκολα να σου βγάλει πρόβλημα και να μην πάρεις το OK από την επιτροπή, και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβεις. Σκέψου ότι π. χ. τις τοξικολογικές του καθενός τις παίρνει κατευθείαν ο ψυχίατρος χωρίς να τις δουν ποτέ πι εξεταζόμενοι...
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Έχετε link;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες