Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αγγλικά λοερ φορτηγό δίπλωμα και ταχύπλοο πολύτεκνος 14.5 μου είπαν ότι υπάρχουν ελπίδες
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Αν δεν βγει η προκηρυξη δν μπορεις να ξερεις τιποτα για τα μορια. Οι δοκιμοι το 2011 πηραν 2000 επιπλεον ενω το 2015 δεν πηραν τίποτα. Οπως και το ταχυπλοο μπορει να δινει μορια μονο στους ειδικοδυναμιτες. Και η κηλιδα στη πειραικη πιστευω θα καθυστερησει τις οποιες διαδικασιες, βλεπουμε...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Liontarina έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε:Σε περιπτωση που βγει που με αγωνια τοσο καιρο ολοι μας περιμενουμε με απολυτηριο 18,1, διπλωμα Γ κατηγοριας, διπλωμα ταχυπλοου κ λοουερ στα αγγλικα ειμαι καλα η πιο καλα θα ηταν να κοιτουσα για advance στα αγγλικα; Τι λετε; ΔΥΚ εσυ βαση εμπειριας σου τι πιστευεις;
υπολογιστες έχεις;

εχω τελιωσει στα 18 μου ΤΕΕ β κυκλο ειδικοτητα πληροφορικης. Το εψαξα κ μετρα αυτο. /forum/uploads/23596/pararthma_HY_el_GR.doc

2009 δ εσσο 309 σειρα
Asfalitis

http://www.limenikanea.gr/2017/09/101-2016.html?m=1
Theo

Δημοσίευση από Theo »

Ρε είστε σοβαροί ακόμα δεν ξέρουμε καν αν θα βγει προκυρηξη και μετράτε μόρια;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Συμμεριζομαι το αγχος των επιλαχοντων αλλα ρε παιδια ειχατε την ευκαιρια σας και ηδη εχουν απορροφηθει 100 περιπου ατομα απο την προκηρυξη του 2015. Ειμαστε ομως κι εμεις της γενικης σειρας που περιμενουμε απο το 2011 και κοντευουμε να χασουμε το οριο ηλικιας.
Asfalitis

Ο αριθμός199 για την νεα προκήρυξη δεν εχει ακουστει ποτε απο επισημα χειλη. Ο σαντορινιος ειπε πριν κανα μηνα θα παρουμε 100 ατομα, τιποτα αλλο. Επικοινωνιακα τρικ για να μας παρουν με το μερος τους και να μην ζηταμε νεα προκηρυξη. Ενας λογικος ανθρωπος μπορει να καταλαβει οτι δεν γινεται να παρει επιλαχοντες και να βγαλει νεα προκηρυξη, το ενα αναιρει το αλλο.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Είναι αδικία άμα πάρει ξανά επιλαχόντες έτσι δεν είναι ρε παιδιά ; φίλε π έχεις κανένα νέο ; C8T2
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Πάντως αν βγει προκήρυξη, αδικημένα θα είναι τα παιδιά των γενικών λυκείων... Τα παιδιά απο ΕΠΑΛ θα έχουν μεγαλυτερα απολυτήρια 😉
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο τι ακριβώς λέμε το οποίο δεν στέκει φίλε αν γνωρίζεις κάτι εσυ μπορείς να μας πεις κάτι...
Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Π που είσαι χαμένος έχεις κανένα νέο ;
Asfalitis

Καλησπερα. Εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι ο κουρουμπλης δεχεται πολιτικες πιεσεις για να παρει επιλαχοντες. Αυριο θα παρω στο πολιτικό γραφειο του Σαντορινιου, θα σας ενημερωσω αν μαθω κατι αξιόλογο.
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Καλησπέρα παιδιά. Το επίσημο αυτήν την στιγμή είναι ότι δεν θα παρει επιλαχόντες. Εχω την ξαδελφη μου στο τμημα οικονομιων του υπ. Ναυτιλιας. Θα βγει για 300 νεους συντομα. Αναμένετε
Asfalitis

Πηρα τηλεφωνο και στον διευθυντή προσωπικου και μου ειπε οτι υπαρχουν 2 αιτηματα, ενα των επιλαχοντων και ενα για τους 300. Κανενα απο τα 2 δεν εχει εγκριθει ακομη.
Asfalitis

Το ζητημα των επιλαχοντων κολλησε στο υπουργειο οικονομικών την προηγουμενη εβδομαδα. Το αιτημα τους ομως δεν ακυρωθηκε γιατι ρωτησα στον διευθυντή προσωπικου και μου ειπε οτι υπαρχει. Δεν ξεσηκωνω κανεναν λεω αυτα που μου είπαν και οποιος δν πιστεύει ας παρει ο ιδιος στα γραφεια των πολιτικων και στην γραμματεια κουρουμπλη. Μακαρι να εχουν κανει λαθος ολοι αυτοι και να μου λεν βλακειες.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες