Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ούτε επιλαχοντες ούτε νέα προκήσυχη βλέπω.
ΠΖΝ

Δημοσίευση από ΠΖΝ »

Γεια σε όλους,

http://www.limenikanea.gr/2017/09/blog-post_26.html#.WbgG13RLfcsΈνα παλικάρι έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή εκ μέρους όλων.

Για τους επιλαχόντες είναι ήδη δρομολογημένο.

Το Λ. Σ χρειάζεται ένστολο προσωπικό άμεσα.

Υπομονή... Στη ζωή πρέπει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις.

Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Σπυρο το θεμα με τους επιλαχοντες δεν τελςιωσε ακομη, θα τελειωσει τελη οκτωβρη μεχρι τοτε εχουν ελπιδες.
ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

Ο χρόνος θα το δείξει...

http://www.limenikanea.gr/2017/09/blog-post_26.html#.WbgPTHRLfcu
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Πανελλήνιες απο 2019 και βλέπουμε όποτε περιμένουνε προκήρυξη...
Νν

Δημοσίευση από Νν »

Ούτε επιλαχόντες ούτε προκήρυξη. Με τις ανοησίες και τα απονενοημένα διαβήματα που κάνατε νομίζοντας ότι κάνετε το σωστό, τα διαλύσατε όλα. Και πανελλήνιες που φαγωθηκατε με 16.000 και 17.000 μόρια για να μπεις στην σχολή, θα τα λέμε όταν θα βλέπουμε τα αποτελέσματα μας
ΚΕΑ

Δημοσίευση από ΚΕΑ »

Μην δίνετε σημασία στο νν...Τρολλαρει και δεν έχει ιδέα σε όσα λέει...

Επιλαχόντες θα πάρει + προκήρυξη...

Μη τα ξαναλέμε!Εικόνα

Καραμήτσιος

Δημοσίευση από Καραμήτσιος »

http://www.militaire.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84/
Σπύρος1μαλ

Παιδιά εγώ πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν για επιλαχόντες δεν έχει ακουστεί τίποτα για νέα προκήρυξη είχε ανακοινώσει ο υπουργός αλλά ακόμα περιμένουνε αυτά ήταν τα λόγια...
Asfalitis

Καλησπερα. Σπυρο που πηρες τηλεφωνο; Και με ποιον μιλησες; Ευχαριστώ
Σπύρος1μαλ

Πρώτα πήρα στο υπουργείο και ρώτησα σχετικά με τους επιλαχόντες μου έδωσαν ένα συγκεκριμένο νούμερο πήρα τηλ και μου είπε ακριβώς αυτό ότι στείλαμε για νέα προκήρυξη και επιλαχόντες στους επιλαχόντες δεν το υπόγραψαν όποτε σκέφτονται για νέα προκήρυξη
Asfalitis

Εφοσον υπαρχει η σκεψη για νεα προκήρυξη ειναι ενα θετικο σημαδι. Προς το παρον δικαιωνεται ο δυκ σχετικα με το θεμα των επιλαχοντων.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Σε περιπτωση που βγει που με αγωνια τοσο καιρο ολοι μας περιμενουμε με απολυτηριο 18,1, διπλωμα Γ κατηγοριας, διπλωμα ταχυπλοου κ λοουερ στα αγγλικα ειμαι καλα η πιο καλα θα ηταν να κοιτουσα για advance στα αγγλικα; Τι λετε; ΔΥΚ εσυ βαση εμπειριας σου τι πιστευεις?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Σε περιπτωση που βγει που με αγωνια τοσο καιρο ολοι μας περιμενουμε με απολυτηριο 18,1, διπλωμα Γ κατηγοριας, διπλωμα ταχυπλοου κ λοουερ στα αγγλικα ειμαι καλα η πιο καλα θα ηταν να κοιτουσα για advance στα αγγλικα; Τι λετε; ΔΥΚ εσυ βαση εμπειριας σου τι πιστευεις?
Εγώ έχω 16.5 απολυτήριο από γενικό, δίπλωμα νταλίκας, Δεα, λουερ φυσικά και δεν νομίζω να είμαι μέσα αν και ρόλο θα παίξουν και τα γραπτά κατά 30%.

Liontarina

Δημοσίευση από Liontarina »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Σε περιπτωση που βγει που με αγωνια τοσο καιρο ολοι μας περιμενουμε με απολυτηριο 18,1, διπλωμα Γ κατηγοριας, διπλωμα ταχυπλοου κ λοουερ στα αγγλικα ειμαι καλα η πιο καλα θα ηταν να κοιτουσα για advance στα αγγλικα; Τι λετε; ΔΥΚ εσυ βαση εμπειριας σου τι πιστευεις;
υπολογιστες έχεις;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες