Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Με λίγα λόγια τι εννοεί ;
Λογικός

Δημοσίευση από Λογικός »

Εν ολίγοις το ΛΣ μπαίνει στις Πανελλήνιες και παπαντζήδες τύπου Π και ΠΖΝ γυρίζουν πίσω στις σπηλιές της παραπληροφόρησης και της κουτοπονηριάς Εικόνα
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Το λιμενικο θα μπει τον μαιο του 2019 και δυο χρονια η σχολη των λιμενοφυλακων συνολο 4. Το βρισκεις λογικο φιλε λογικε 4 χρονια να μην παρει καθολου λιμενοφυλακες; Δεν σου λεω οτι θα παρει 300 αλλα καποιος θα παρει.
ΠΖΝ

Δημοσίευση από ΠΖΝ »

Κ. Λογικέ,
Εγώ εκφράζω την άποψή μου, όσο αφορά το θέμα στη πρόσληψη νέων ΛΦ εντός 2017.

Έγκριση έχει πάρει, απλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα.

Το μόνο που μένει είναι να βγάλει τις υπόλοιπες θέσεις για πολιτικό προσωπικο και έπειτα για ΛΦ. Ενδιαφέρομαι να δώσω και εγώ...

Κ. Λογικέ, το γνωρίζω ότι είσαι ανήσυχος για το μέλλον, όπως και όλοι μας αλλωστε.

Π. χ η προκήρυξη Σωφρονιστικών γιατί αργεί να δημοσιευτεί... Έτσι και το Λ. Σ Ε. Λ. ΑΚΤ.

Υπομονή...

Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Ρε παίδες θα μπουν στις Πανελλήνιες και οι τρεις κατηγορίες; Λιμενοφύλακες, Υπαξιωματικοί και Σημαιοφόροι; Λίγο δύσκολο μου φάινεται... Κάτι μου λέει πως οι Λ/Φ θα συνεχίσουν να μπαίνουν ως έχει το σύστημα.
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

Asfalitis έγραψε:Το λιμενικο θα μπει τον μαιο του 2019 και δυο χρονια η σχολη των λιμενοφυλακων συνολο 4. Το βρισκεις λογικο φιλε λογικε 4 χρονια να μην παρει καθολου λιμενοφυλακες; Δεν σου λεω οτι θα παρει 300 αλλα καποιος θα παρει.
Το Μάιο του 2018 θα μπει στις πανελλήνιες

Asfalitis

Αυτο που διαβασα αναφερει το διδακτικο ετος 2018 -2019. Αρα τον μαιο του 19. Εσυ απο που εμαθες οτι θα μπει το 18?
.

Δημοσίευση από . »

Γεια σας παιδιά,

Συνήθως μια προκήρυξη του ΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ ανακοινώνεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Π

Δημοσίευση από Π »

http://www.limenikanea.gr/2017/09/116.html?m=1 Μετά από αυτούς θα πάρει αλλά 150 άτομα και μετά μόνο πανελλήνιες...
Asfalitis

Φιλε δημητριου κανεις δεν φανταζοταν οτι εχετε τοσο βυσμα. Ελπιζω να ειστε οι τελευταίοι βυσματιες. Αρκει να κοιταξει κανεις τα μορια ειδικα των τελευταιων, θα γελαει... ή καλυτερα θα κλαιει με αυτη την καταντια... Σε εποχες υποτιθεται αξιοκρατιας και με ΑΣΕΠ ειναι δυνατον να μπαινουν οι τελευταίοιτου διαγωνισμου; Να ειναι καλα η ροδος και η κρητη οσοι καταλαβαν καταλαβαν...
Μάκης

Δημοσίευση από Μάκης »

Δλδ π εσυ ακόμα πιστεύεις πως θα βγει , σε ρωτάω επειδή ακούγονται διαφορά και θέλω την δίκη σ γνώμη
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

Asfalitis έγραψε:Αυτο που διαβασα αναφερει το διδακτικο ετος 2018 -2019. Αρα τον μαιο του 19. Εσυ απο που εμαθες οτι θα μπει το 18?
Φίλε το διδακτικό έτος 2018-2019 θα ανοίξουν οι σχολές όπου στις σχολές αυτές θα μπουν οι επιτυχοντες των πανελλαδικων του 2018.

Πχ. Το διδακτικό έτος που διανύουμε τώρα είναι το 2017-18 στο οποίο μπαίνουν οι επιτυχοντες των πανελλαδικων του 2017

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Π, εννοεις οτι θα παρει 150 απο γενικη σειρα;
Asfalitis

Μσκαρι φιλε γιωργο να εχεις δικιο γιατι με τις προκηρυξεις δεν βλεπω προκοπη...
...,

Δημοσίευση από ..., »

Το βύσμα πήγε συνεφο όποιον ήθελαν έκοβαν όποιον ήθελαν περνούσαν. εδω άλλοι ούτε το κατάλληλο ύψος δεν είχαν και τώρα είναι στο σώμα αλλά κατά τα αλλά βύσμα δεν υπάρχει.(φίλε ασφαλίτη αν είχες πάρει μέρος στην προκήρυξη θα τα θυμάσαι )
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης