Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε ΔΟΚ Λ/Φ ο Ένας εκπαιδευτής σου μου το είπε που έχεις ότι φτιάχνετε ο 4οροφος... Δεν λέω όνομα απλά εχει μια μηχανή BMW πιστεύω Ν κατάλαβες ποιος είναι.. Είμαι και εγώ ενα απο τα παιδιά που θέλουνε Ν μπούνε και πιστεύω με αυτά που έχω μαθειοτι η προκήρυξη θα βγει Σεμπτεβρη...
ΣΧΑΛ

Δημοσίευση από ΣΧΑΛ »

Καλημέρα σε όλους-ες,

ΔΟΚ Λ/Φ απλά είσαι ένας απαισιόδοξος.
Επιπλέον, δεν είσαι δόκιμος στη σχολή, απλά θέλεις να δώσεις στην επόμενη προκήρυξη, που όπως έλεγε ο Π θα βγει στα μέσα Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (; μόρια).Εικόνα
Και για τους απαισιόδοξους, αν θέλετε να μάθετε με απολυτήριο 14,5 δεν έχετε να φοβηθείτε τπτ.
Στην προκήρυξη Λ/Φ 2016 πέρασαν άτομα με τέτοιο απολυτήριο.

Υπομονή παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

ΣΧΑΛ έγραψε:Καλημέρα σε όλους-ες,

Επιπλέον, δεν είσαι δόκιμος στη σχολή, απλά θέλεις να δώσεις στην επόμενη προκήρυξη, που όπως έλεγε ο Π θα βγει στα μέσα Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (; Μόρια).Εικόνα
Και για τους απαισιόδοξους, αν θέλετε να μάθετε με απολυτήριο 14,5 δεν έχετε να φοβηθείτε τπτ.

Υπομονή παιδιά.

με απολυτηριο 18,1 λουερ στα αγγλικα και διπλωμα φορτηγου υπαρχουν ελπιδες;

2009 δ εσσο 309 σειρα
Asfalitis

Δημοσίευση από Asfalitis »

Φιλε βασιλη εχεις πολλες ελπιδες γιατι εχεις πολυ καλο απολυτηριο.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Asfalitis έγραψε:Φιλε βασιλη εχεις πολλες ελπιδες γιατι εχεις πολυ καλο απολυτηριο.

μακαρι φιλε αν βγει. Απλα δεν εχω ecdl αλλα επειδη πιο μικρος ημουν σε τεε πληροφορικη το εψαξα κ σαν πιστοποιηση στην πληροφορικη που ζητανε τους κανει αυτο το λεει στην προηγουμενη προκηρυξη ποια πτυχια μετρανε σαν βεβαιωση περα απο το ecdl το κανονικο ενα αλλο vellum Κ κατι αλλα. Μετρανε κ απο ιεκ τεε τει σε αυτην την ειδικοτητα

2009 δ εσσο 309 σειρα
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

ΣΧΑΛ έγραψε:Καλημέρα σε όλους-ες,

Επιπλέον, δεν είσαι δόκιμος στη σχολή, απλά θέλεις να δώσεις στην επόμενη προκήρυξη, που όπως έλεγε ο Π θα βγει στα μέσα Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (; μόρια).Εικόνα

Υπομονή παιδιά.
Ομως η προκήρυξη του 2016 δεν ηταν γενικής σειρας που κατα κανόνα έχουν υψηλότερες βαθμολογίες... Δεν μπορείς λοιπον να συγκρινεις βαθμούς

ΣΧΑΛ

Δημοσίευση από ΣΧΑΛ »

Γεια σου Liontarina,

Αναφέρθηκα στην προκήρυξη του 2016 που αφορούσε ειδικοδυναμίτες σε μεγάλο ποσοστό! Εικόνα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΣΧΑΛ έγραψε:Γεια σου Liontarina,

Αναφέρθηκα στην προκήρυξη του 2016 που αφορούσε ειδικοδυναμίτες σε μεγάλο ποσοστό! Εικόνα

Ναι το κατάλαβα... Λογικό να παιζουν χαμηλότερα απολυτήρια λοιπον, εφ όσον πολύς κόσμος (άντρες που δεν ηταν ειδικοδυναναμιτες και γυναίκες) δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Αν μπορούσαν σίγουρα θα υπηρχαν μεγαλυτερα απολυτηρια και πιθανότατα ενα απολυτήριο του 14 ίσως να μην ηταν αρκετό. Με λιγα λογια λέω να μη συγκρίνουμε προκηρύξεις που δεν είναι για την ίδια κατηγορία.

μχ

Δημοσίευση από μχ »

τώρα που το θέσατε πόσο κυμαίνονται τα απολυτήρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων; δεν είναι άδικο να περνει τα ίδια μόρια κάποιος που ήταν στα αλεξίπτωτα και στους βατραχανθρωπους με κάποιον που είναι πεζοναύτης και λοκατζης (από θέμα επικινδυνοτητας όχι κάτι άλλο)

Plata O Plomo

Δημοσίευση από Plata O Plomo »

Με λίγα λόγια, ας ελπίσουμε ότι ΑΝ βγει νέα προκήρυξη (που ας μου επιτρέψετε προσωπικά να είμαι τρομερά απαισιόδοξος), ΔΕΝ θα περιλαμβάνει "γενική" σειρά, αλλά θα δοθούν περισσότερες θέσεις εκ νέου στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων και φυσικά κάμποσες θέσεις στα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από ναυτικά λύκεια. Δεν φαντάζεστε τι ελλείψεις υπάρχουν στο σώμα σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Ήδη οι γυναίκες είναι υπεράριθμες και δεν υπάρχει λόγος να "γεμίζουμε" το σώμα με επιπλέον άχρηστο προσωπικό. Τουλάχιστον τα παιδιά που θα μπουν (Αν μπουν), να αξιοποιηθούν σε ουσιαστικά πόστα. Φιλικά.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Plata O Plomo έγραψε:Με λίγα λόγια, ας ελπίσουμε ότι ΑΝ βγει νέα προκήρυξη (που ας μου επιτρέψετε προσωπικά να είμαι τρομερά απαισιόδοξος), ΔΕΝ θα περιλαμβάνει "γενική" σειρά, αλλά θα δοθούν περισσότερες θέσεις εκ νέου στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων και φυσικά κάμποσες θέσεις στα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από ναυτικά λύκεια. Δεν φαντάζεστε τι ελλείψεις υπάρχουν στο σώμα σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Ήδη οι γυναίκες είναι υπεράριθμες και δεν υπάρχει λόγος να "γεμίζουμε" το σώμα με επιπλέον άχρηστο προσωπικό. Τουλάχιστον τα παιδιά που θα μπουν (Αν μπουν), να αξιοποιηθούν σε ουσιαστικά πόστα. Φιλικά.

Ας μην αρχίσουμε τώρα κουβέντα και ξεφύγουμε απο το θεμα για το ποιος είναι άχρηστος και ποιος όχι, γιατί "ξεφτιλιζω" πολλούς άντρες 😉

Λ/Σ υποψηφιος

Δημοσίευση από Λ/Σ υποψηφιος »

Επειδή εγώ δεν έχω το προβλεπόμενο ανάστημα 1,70 (διότι το θέλουν όλα τα σώματα ασφάλειας) είμαι στα 1,65-66Γίνεται με κατά κάποιο τρόπο να ξεγελάσω την επιτροπή να με πέραση η μάλλον άμα είναι κανένα Φακελάκι με 8,000 ευρώ να λύσουμε την κατάσταση Εικόνα

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

μχ έγραψε:τώρα που το θέσατε πόσο κυμαίνονται τα απολυτήρια στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων;δεν είναι άδικο να περνει τα ίδια μόρια κάποιος που ήταν στα αλεξίπτωτα και στους βατραχανθρωπους με κάποιον που είναι πεζοναύτης και λοκατζης (από θέμα επικινδυνοτητας όχι κάτι άλλο)

Άσε τα βατράχια απ'έξω και πες μας πως υπηρέτησες στα αλεξίπτωτα... Που θέλεις και παραπάνω μόρια βύσμα.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Plata O Plomo έγραψε:Με λίγα λόγια, ας ελπίσουμε ότι ΑΝ βγει νέα προκήρυξη (που ας μου επιτρέψετε προσωπικά να είμαι τρομερά απαισιόδοξος), ΔΕΝ θα περιλαμβάνει "γενική" σειρά, αλλά θα δοθούν περισσότερες θέσεις εκ νέου στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων και φυσικά κάμποσες θέσεις στα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από ναυτικά λύκεια. Δεν φαντάζεστε τι ελλείψεις υπάρχουν στο σώμα σε αυτές τις 2 κατηγορίες. Ήδη οι γυναίκες είναι υπεράριθμες και δεν υπάρχει λόγος να "γεμίζουμε" το σώμα με επιπλέον άχρηστο προσωπικό. Τουλάχιστον τα παιδιά που θα μπουν (Αν μπουν), να αξιοποιηθούν σε ουσιαστικά πόστα. Φιλικά.

Να βγει καλύτερα μια "φωτογραφική" προκήρυξη που βολεύει εσένα που είσαι χρήσιμος με τα δικά σου κριτήρια και οι υπόλοιποι άχρηστοι πάντα με τα δικά σου κριτήρια να ψάξουν κάτι άλλο.

Στο κεφάλι σου έχει τίποτα μέσα ή είναι πάντα τόσο άδειο όσο το μήνυμα που έγραψες; Εικόνα

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Plata O Plomo να ξέρεις από τώρα στο λέω από ειδικές δυνάμεις θα έχει πολύ μικρό ποσοστό... Η προκήρυξη αυτή θα είναι κύριος για γενική κατηγορία...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες