Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Χ

Δημοσίευση από Χ »

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Το πτυχίο από Πανεπιστήμιο σου δίνει έξτρα μόρια ή όχι;
Π

Δημοσίευση από Π »

Αύριο 11 ωρα είναι η ορκωμοσία τον 53 λιμενοφυλακων... Θα έχω νέα και θα σας ενημερώσω... Υπομονή και επιμονή.. Καλό βράδυ σε όλους!
peter

Δημοσίευση από peter »

Καλημερα γιατι 53 Εχω την εντυπωση οτι πηρε 46 Επιλαχοντες
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Χ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Το πτυχίο από Πανεπιστήμιο σου δίνει έξτρα μόρια ή όχι;
Οχι φίλε, δεν μοριοδοτείται. 😢

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Χ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου. Το πτυχίο από Πανεπιστήμιο σου δίνει έξτρα μόρια ή όχι;
Όχι φίλε μου μόνο με το βαθμό του απολυτηρίου λυκείου συμμετέχεις στους διαγωνισμούς για Λιμενοφύλακες.

Τα έξτρα μόρια είναι από το επίπεδο που έχεις στις ξένες γλώσσες,ECDL (υποχρεωτικό χωρίς επιπλέον μοριοδότηση), Δίπλωμα ταχύπλοου και οδήγησης μεγάλων κατηγοριών οχημάτων (εαν αναφέρεται στην προκήρυξη) και εαν ήσουν ΔΕΑ, Εφ Λοχίας, Εφ Δεκανέας κλπ όταν εκπλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Peter σήμερα ορκίστηκαν οι πρώτοι που μπήκαν και όχι οι επιλαχόντες... Οι επιλαχόντες θα ορκιστούν Σεμπτεβρη-Οκτώβρη... Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι αν δεν βγει η προκήρυξη Ιούνιο-Ιούλιο Μέχρι 15 Σεμπτεβρη θα έχει βγει... Μέσα Ιούνιο θα πάρουν την Δόση... αν προλάβουν Ιούλιο καλώς αλλιώς μέσα Σεμπτεβρη θα έχει βγει.. Το Κονδύλη έχει βγει για την σχολή και την φτιάχνουν... Μίλησα και με τον αντιναυαρχο που είναι και λιμεναρχης του Πειραιά και μου ειπε ακριβώς το ίδιο με αυτό που μου είπε ο Διοικητής της σχολής...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Παιδια πως υπολογιζω τα μορια και ποια τι ειναι απαραιτητο (πχ ECDL);
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Φιλε π τι εννοεις θα πάρουν τι δώσει ;
Π

Δημοσίευση από Π »

Καλημέρα φίλε Τάκη..15 Ιουνίου είναι να πάρουμε την Δόση για να πληρωθούν συντάξεις και όλες οι προσλήψεις που είναι να γίνουν... Αυτό εννοώ...
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Εσύ φίλε Π τέτοιες ψεύτικες ελπίδες να δίνεις στον κόσμο. Τον Σεπτέμβρη πες ότι θα βγει τον Ιανουάριο. Ξέρεις και για τις δόσεις των οικονομικών... Γελάει ο κόσμος...
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των επιλαχόντων με τον υπουργό, για να μάθουμε τις προθέσεις του.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε light εγώ δεν δίνω ψεύτικες ελπίδες γιατί είμαι και εγώ υποψήφιος για αυτήν την προκήρυξη και έχω και εγώ το άγχος οπως όλα τα παιδιά εδώ μέσα... Εξάλλου από την αρχή το έλεγα για την προκήρυξη όπως και για τους επιλαχοντες πιο παλια οτι θα παρει 48 ακομα και όπως έγινε... και κάποιοι σαν εσένα κορόιδευαν και έλεγαν ότι μόνο μέσω πανελλήνιες θα μπαίνουν και κάτι τέτοια... Όταν το είπα εγώ ότι είναι να βγει προκήρυξη κατευθείαν με άρπαξαν μερική σαν εσένα ότι δίνω ψεύτικες ελπίδες και κατι τέτοια.. Μετά όμως από λίγο καιρό όταν αρχισαν και έλεγαν τα σάιτ ότι θα πάρει 300 άτομα , έλεγαν τελικά έχει δίκιο ο Π.. Τώρα από εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι δίνω ψεύτικες ελπίδες μην μπαίνεις εδώ μέσα... Εδώ είναι σάιτ για προκήρυξη λιμενοφυλακων 2017 και μπορεί ο καθένας να εκφράζει το γνώμη του και ότι νέο έχει ακούσει... Και να ξέρεις την Δόση είναι να την πάρουμε στις 15 Ιούνιο αν όλα πάνε καλά... Δεν θέλω να χαθείς μετά όμως και να κρύβεσαι... Αααα Και κάτι ακόμα η προκήρυξη δεν είναι 300 άτομα αλλά 280... Μην χαθείς φίλε εγώ εδώ θα είμαι 😉😉
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Φιλε π σου χρειάζεται ενα μεγάλο μπράβο που μας δίνεις πληροφορίες , μην καθεσαι να ακους οτι λένε και στην τελική οποιος πιστεύει το αντίθετο πως δεν θα βγει η προκήρυξη μην ασχοληται έχουμε γεμίσει τοσες σελίδες με το να λέμε τα ιδια. ας γράφει οποιος γνωρίζει πληροφορίες και οχι να κοροϊδεύουμε τις γνώσεις κάποιου φιλικά παντα
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Καλημερα. Οι περισσότεροι που γραφουν εδω μεσα οτ δν θα βγει προκηρυξη ειναι οι επιλαχοντες του 15. Οι οποιοι επιδιωκουν την απορρόφηση τους (και καλα κανουν κατ εμε ) διοτι αμα βγει νεα προκήρυξη δν θα εχει νοημα να παρει και επιλαχοντες. Οποτε μην τους λαμβάνεται και πολυ υποψιν και επηρεαζεσται. Ολοι μας μαχομαστε με οποιδηποτε τροπο για το συμφερον μας και μονο.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Alex δεν υπάρχει θέμα Με τους επιλαχόντες γιατί πολύ απλά δεν θα τους πάρει... Και συνάντηση που έκαναν με τον Υπουργό έφαγαν άκυρο... Γιατί αν ήταν έτσι τόσα χρόνια που έπαιρνε φρουρούς κάθε χρόνο δεν θα έβγαζαν προκηρύξει και θα έπαιρναν επιλαχόντες τις ίδιας σειράς... απλά επειδή τους είπαν ότι δεν θα τους πάρουν και θα βγάλουν καινούργια σειρά κάθονται και γράφουνε εδώ μέσα ότι τους κατέβει.. Υπομονή μάγκες και έρχεται η προκήρυξη...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες