Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε mysterio δηλαδή αν κάποιος εκλεισε τα 26 πριν 4 μήνες και βγει προκήρυξη σε 2 αφου δεν εχει κλησει τα 27 τι θα λέγετε 27; Όχι 26 θα λέγετε... Για αυτό λέω ότι μέχρι 26 πατημένα...
Στεφανος

Δημοσίευση από Στεφανος »

Εχεις δίκιο 'mysterio' μετα το ξανα διαβασα καλύτερα και ειναι οπως λες. Σ ευχαριστω πάντως !
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Οποτε τελικα ειναι μεχρι πριν κλεισει καποιος τα 27 το οριο ηλικιας. Εγω στις 19 απριλιου κλεινω τα 27 ειμαι το 1990 οποτε για λιγο δυστηχως δεν θα με πιασει; Πανω που ελεγα να βαλω μπρος το ecdl.
2009 δ εσσο 309 σειρα
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Π έγραψε:Φίλε mysterio δηλαδή αν κάποιος εκλεισε τα 26 πριν 4 μήνες και βγει προκήρυξη σε 2 αφου δεν εχει κλησει τα 27 τι θα λέγετε 27; Όχι 26 θα λέγετε... Για αυτό λέω ότι μέχρι 26 πατημένα...
Βρε συ ""Π" δεν έχεις καταλάβει ακόμη το πως υπολογίζουν στους διαγωνισμούς αυτούς με τα όρια ηλικίας. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά και αναλυτικά μπορώ.

Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει πότε ημερολογιακά τα κλείνεις (ημέρα και μήνας γέννησης σου), αλλά σε ποια χρονιά γεννήθηκες. Για παράδειγμα, μπορεί δηλαδή κάποιος "Α" να γεννήθηκε στις 30/12/1990 Και ο ¨Β¨ να γεννήθηκε στις 05/01/1991 και η προκήρυξη μέσα να αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1991.

και οι δύο 26ρηδες είναι ουσιαστικά με βάση το σήμερα αλλά γεννημένοι σε άλλο έτος. Ο ¨Α¨δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ ο ¨Β¨θα μπορεί. Τόσο απλά και ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Οσο για το φίλο σου γράφοντας γενικής κατηγορίας εννοώ σαν Ειδικές δύνάμεις και όχι σαν Μηχανικός ή διασώστης κλπ λάθος διατύπωση μου.

Ουσιαστικά λέω οτι θα έμπαινε μέσα με τα υψηλά μόρια που είχε χωρίς να χρειαστεί την ευεργετική κατηγορία έτσι κ αλλιώς, γιαυτό και δεν του τη μέτρησαν και έβαλαν άλλους που είναι στο τέλος των επιτυχόντων της κατηγορίας του.Εικόνα

Υ. Γ. Εαν έχεις και άλλες απορίες φτιάξε ένα προφίλ και στειλε μου μήνυμα να μην το κουράζουμε το θέμα με τα ίδια και τα ίδια.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Στεφανος έγραψε:Εχεις δίκιο 'mysterio' μετα το ξανα διαβασα καλύτερα και ειναι οπως λες. Σ ευχαριστω πάντως !
Να είσαι καλά φίλε μου. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο ευχαρίστως

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Ρωτησα σημερα σε φροντηστηριο για το ecdl γιατι μαλλον θα το βγαλω κ αν ειμαι μεσα απο θεμα οριου ηλικιας εχει καλως. Μου πασαρε εκει ενα πτυχιο πληροφορικης που κ καλα ειναι το ιδιο με το ecdl εχει δηλαδη τις τρεις πρωτες ενοτητες που χρειαζεται κ αν θελω δινω κ παραπανω κ μου ειπε οτι λεγετε VELLUM και οτι αναγνωριζετε κανονικα απο τον ασεπ σαν ecdl κ οτι απλα ειναι πιο ευκολο να το παρεις ενω στο κανονικο ecdl κοβουν πιο ευκολα κ οτι αυτο που εχει σημασια για να μετραει στον ασεπ ειναι πανω η σφραγιδα και καλα που να λεει εοππεπ ειτε ειναι το κανονικο ecdl ειτε αυτο το VELLUM τι ισχυει γνωριζει καποιος;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Ε.Κ.

Δημοσίευση από Ε.Κ. »

Κι εγώ το vellum έχω, τις 3 ενοτητες word excel και internet. Αναγνωρίζεται από Ασεπ.
Π

Δημοσίευση από Π »

Δηλαδή Mysterio εγώ που είμαι 12-10-1990 δεν θα μπορώ να τα κάνω αν βγει?
NewMember
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NewMember »

Παιδια καλησπέρα κι απο εμένα! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους αν βγει με το καλο! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, εμείς που είμαστε γεννημένοι το '89 έχουμε καμία ελπίδα; Γνωρίζει κάποιος κάτι έγκυρο;
Ευχαριστώ!
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ρωτησα σημερα σε φροντηστηριο για το ecdl γιατι μαλλον θα το βγαλω κ αν ειμαι μεσα απο θεμα οριου ηλικιας εχει καλως. Μου πασαρε εκει ενα πτυχιο πληροφορικης που κ καλα ειναι το ιδιο με το ecdl εχει δηλαδη τις τρεις πρωτες ενοτητες που χρειαζεται κ αν θελω δινω κ παραπανω κ μου ειπε οτι λεγετε VELLUM και οτι αναγνωριζετε κανονικα απο τον ασεπ σαν ecdl κ οτι απλα ειναι πιο ευκολο να το παρεις ενω στο κανονικο ecdl κοβουν πιο ευκολα κ οτι αυτο που εχει σημασια για να μετραει στον ασεπ ειναι πανω η σφραγιδα και καλα που να λεει εοππεπ ειτε ειναι το κανονικο ecdl ειτε αυτο το VELLUM τι ισχυει γνωριζει καποιος;
Έψαξα στο σάιτ του ΑΣΕΠ φίλε και είδα ότι το πιο επικαιροποιημένο παράρτημα απόδειξης γνώσης χειρισμού Η/Υ από τον ΑΣΕΠ είναι από τις 22/01/2016 και θα το βρείς εδώ http://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/page1505/page19;_adf.ctrl-state=318112vhy_5&_afrLoop=4094190734612671#! , όπως και τους τίτλους γλωσσομάθειας κ. Α.

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα πρέπει να το αναφέρει με την ονομασία Vellum Global Educational Services S.A.(ΒΕΛΛΟΥΜ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α. Ε.&ΣΙΑ ΕΕ) που αυτό πρέπει να είναι, αλλά ψάξτο κι εσύ καλύτερα ή μπορείς να τους πάρεις και ένα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ ή να τους στείλεις ένα mail.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

NewMember έγραψε:Παιδια καλησπέρα κι απο εμένα! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους αν βγει με το καλο! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, εμείς που είμαστε γεννημένοι το '89 έχουμε καμία ελπίδα; Γνωρίζει κάποιος κάτι έγκυρο;
Ευχαριστώ!
Φίλε μου χωρίς να ξέρω κάτι επίσημο για την προκήρυξη που πρόκειται να βγει, γνωρίζοντας με βάση τη νομοθεσία που έχω αναφέρει και σε προηγούμενα μηνύματα το όριο ηλικίας για τους Λιμενοφύλακες είναι τα 26 έτη (εκτός αν το δώσει καμία παράταση ο Υπουργός και για τους 27ρηδες), οπότε για φετος το 2017 λογικά οι 26ρηδες λογίζονται αυτοί που έχουν γεννηθεί από 01/01/1991 οπότε κατά την δική μου άποψη το βλέπω πολύ δύσκολο γιατί οι 89ρηδες φέτος θεωρείστε 28 ετών.
** Εαν βγεί βέβαια φέτος προκήρυξη για Υπαξιωματικούς (και αυτό αρκετά χλωμό νομίζω) που είναι μέχρι 28 ετών και είσαι πτυχιούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ΑΕΝ θα μπορέσεις να συμμετέχεις με βάση την ηλικία σου πάντα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από wolver »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Ρωτησα σημερα σε φροντηστηριο για το ecdl γιατι μαλλον θα το βγαλω κ αν ειμαι μεσα απο θεμα οριου ηλικιας εχει καλως. Μου πασαρε εκει ενα πτυχιο πληροφορικης που κ καλα ειναι το ιδιο με το ecdl εχει δηλαδη τις τρεις πρωτες ενοτητες που χρειαζεται κ αν θελω δινω κ παραπανω κ μου ειπε οτι λεγετε VELLUM και οτι αναγνωριζετε κανονικα απο τον ασεπ σαν ecdl κ οτι απλα ειναι πιο ευκολο να το παρεις ενω στο κανονικο ecdl κοβουν πιο ευκολα κ οτι αυτο που εχει σημασια για να μετραει στον ασεπ ειναι πανω η σφραγιδα και καλα που να λεει εοππεπ ειτε ειναι το κανονικο ecdl ειτε αυτο το VELLUM τι ισχυει γνωριζει καποιος;

εγω θα σου προτεινα να πηγαινες να δωσεις το κανονικο ας ειναι και λιγο πιο δυσκολο δεν πειραζει! Το θεμα ειναι να εισαι σιγουρος μην το ρισκαρεις Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αναγνωρίζεται κανονικά από τον ΑΣΕΠ.

Π έγραψε:Δηλαδή Mysterio εγώ που είμαι 12-10-1990 δεν θα μπορώ να τα κάνω αν βγει;

Εάν η προκήρυξη γράφει ότι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01-01-1990 και μεταγενέστερα θα μπορείς να συμμετάσχεις κανονικά.

Εάν γράφει ότι θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01-01-1991 και μεταγενέστερα τότε δε θα μπορείς όχι.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Π έγραψε:Δηλαδή Mysterio εγώ που είμαι 12-10-1990 δεν θα μπορώ να τα κάνω αν βγει;
Εαν λέει για όσους έχουν γεννηθεί από 01/01/1991 δυστυχώς όχι φίλε μου.

Π

Δημοσίευση από Π »

Οι σας Ευχαριστώ... Πιστεύω να Γίνει κάτι και να αυξηθεί το όριο όπως τους φρουρούς.. Καλημέρα σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες