Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό παιδιά, έχω υπαρξει στη θέση σας και ξέρω ακριβώς πως νιώθετε... Κάντε υπομονή και να έχετε πίστη χωρις να χάνετε την ελπίδα σας αλλά και να προσπαθείτε και κάτι καλό θα βγεί για όλους!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αρχικά μια ερώτηση αν τελικά ενδέχεται να βγει περίπου μετά το καλοκαίρι ι πριν; Και τελικά τι παίζει θα ειναι με κατηγορίες όπως οι άλλες ; Δυκ η κάποιος που να ξερει να απαντήσει.
Π

Δημοσίευση από Π »

Χωρίς Ν θέλω Ν σας στεναχωρήσω μέχρι 26 πατημένα θα είναι για Τ όριο ηλικίας... Ούτε καν 27.. Είναι σίγουρο αυτό που λέω... Τώρα αν νομίζεις ότι θα τα βάλεις με τον νόμο φίλε Κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά τζάμπα θα φας το χρόνο σού... Ούτε καν αίτηση δεν θα σε αφησουνε Ν κάνεις αν είσαι παραπάνω ηλικιακά... Όπως και στους προηγούμενους...
.

Δημοσίευση από . »

Δεν μας στεναχωρείς καθόλου. Άλλοι θα στεναχωρηθούν και θα εκπλαγούν κιόλας με το αποτέλεσμα. Θα αρθεί αυτή η κατάφωρη (επαναλαμβάνω) αδικία οριστικά και δια παντός. Όσο για τον φίλο που λέει ότι είναι 29, το ίδιο λέμε. Η ηλικία σου είναι μια χαρά και έχεις κάθε δικαίωμα να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό νομίμως και με βάση τα όρια και τις προϋποθέσεις που ορίζονται για όλους. Δεν πας να κλέψεις.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Π έγραψε:Χωρίς Ν θέλω Ν σας στεναχωρήσω μέχρι 26 πατημένα θα είναι για Τ όριο ηλικίας... Ούτε καν 27. Είναι σίγουρο αυτό που λέω... Τώρα αν νομίζεις ότι θα τα βάλεις με τον νόμο φίλε Κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά τζάμπα θα φας το χρόνο σού... Ούτε καν αίτηση δεν θα σε αφησουνε Ν κάνεις αν είσαι παραπάνω ηλικιακά... Όπως και στους προηγούμενους...
Συνεπώς, πιθανότατα θα έχει όριο να είσαι γεννημένος από 1-1-91 και έπειτα...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Παλαιότερα οι γενικής σειράς ήταν μέχρι 28, να έχει η επόμενη όριο τα 26, μου φαίνεται χλωμό. Όσους δε τους πιάνει η ηλικία, και σκέφτονται να πάνε δικαστικα, μπορούν να πατήσουν στην πρόσληψη ειδικής κατηγορίας διασωστων που έχουν οριο 35+, αν δεν κάνω λάθος.

Αφού μπορεί αυτός να γίνει ΛΦ, ο 28-29 γιατί δε μπορεί ;

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε διασωστης31 το λιμενικό πάντα ήτανε 26 πότε δεν είχε πάει 28.. Μόνο οι Ειδικοί Φρουροί ήτανε 28...Liontarina και αυτοί που είναι γεννημένη το 90 Θ μπορούν Ν κάνουν αίτηση αρκεί να μην έχουν κλείσει τα 27.. Εγώ προσωπικά μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για το λιμενικό μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2017... Άν βγει 13 Οκτωβρίου δεν θα μπορώ για αυτό σας λέω ότι θα ειναι 26 πατημένα... Αν άλλος τα κλείνει αύριο ας πούμε τα 27 δεν θα μπορεί να κάνει τα χαρτιά τού.
.

Δημοσίευση από . »

Διασωστης31 έγραψε:Παλαιότερα οι γενικής σειράς ήταν μέχρι 28, να έχει η επόμενη όριο τα 26, μου φαίνεται χλωμό.Όσους δε τους πιάνει η ηλικία, και σκέφτονται να πάνε δικαστικα, μπορούν να πατήσουν στην πρόσληψη ειδικής κατηγορίας διασωστων που έχουν οριο 35+, αν δεν κάνω λάθος.

Αφού μπορεί αυτός να γίνει ΛΦ, ο 28-29 γιατί δε μπορεί ;

Έχεις απόλυτο δίκιο. Να σε πάω και λίγο πιο πίσω; Κάποτε το όριο ηλικίας ήταν μέχρι 29 και υπήρχαν και κάποιες κατηγορίες όπως αυτή των ΑΕΝιντζήδων που έφτανε μέχρι και τα 32. Και κάποιος έξυπνος μεταγενέστερα θυμήθηκε να το πάει στα 26; Αντιλαμβάνεσαι την κατάφωρη αδικία έτσι; Προσωπικά εγώ θα το φτάσω στα άκρα και ας χάσω χρόνο και χρήμα. Έχοντας ήδη συνομιλήσει με δικηγόρο που ασχολείται με παρόμοιες υποθέσεις, είμεθα πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος. Όταν με το καλό φτάσει εκείνη η στιγμή όποιος θέλει με ακολουθεί στον αγώνα μου. Φιλικά

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Προκηρυξη γενικης σειρας του 2008, για 670 ατομα , ειχε οριο ηλικιας τα 29 Και για καποιους τα 32

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Παιδιά μπείτε http://nee.gr/downloads/294N4256-2014.pdf και διαβάστε το Ν.4256/2014 στο Αρθρο 33 που αναφέρει για τα όρια ηλικίας (που για τους Λιμενοφυλακες είναι το 26ο) και μην επιμένετε για κάτι χωρίς να είστε σίγουροι.
Τέλος να ξαναπώ (κυρίως προς τον "Π"), ότι δεν έχει καμία σημασία η ημερολογιακή χρονολογία γέννησης σου αλλά το έτος γέννησης σου. Εαν μπεις και διαβάσεις κάποια οποιαδήποτε προκήρυξη θα καταλάβεις ότι λέει για γεννηθέντες από 01-01-19... , άρα δεν έχει σχέση αν τα έχεις πατημένα ή κλεισμένα ή όπως αλλιώς θελεις πες το, αλλά μετράει για όλο το έτος. Ελπίζω να κατατόπισα μερικούς και να έγινα κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

mysterio έγραψε:Παιδιά μπείτε http://nee.gr/downloads/294N4256-2014.pdf και διαβάστε το Ν.4256/2014 στο Αρθρο 33 που αναφέρει για τα όρια ηλικίας (που για τους Λιμενοφυλακες είναι το 26ο) και μην επιμένετε για κάτι χωρίς να είστε σίγουροι.
Τέλος να ξαναπώ (κυρίως προς τον "Π"), ότι δεν έχει καμία σημασία η ημερολογιακή χρονολογία γέννησης σου αλλά το έτος γέννησης σου. Εαν μπεις και διαβάσεις κάποια οποιαδήποτε προκήρυξη θα καταλάβεις ότι λέει για γεννηθέντες από 01-01-19... , άρα δεν έχει σχέση αν τα έχεις πατημένα ή κλεισμένα ή όπως αλλιώς θελεις πες το, αλλά μετράει για όλο το έτος. Ελπίζω να κατατόπισα μερικούς και να έγινα κατανοητός.

Σωστος

Εχει αλλαξει η ηλικια το 2014 .

Οι παλαιοτερες προκηρυξεις παντως ηταν μεχρι 29 , τσεκαρε του 2008.

Αρα λογικα θα ειναι για οσους, ειναι γεννημενοι απο 1-1-91 και μετα.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν γνωρίζω φίλε Διασώστη για παλαιότερες (φαντάζομαι θα έχεις δίκιο) απλά επισήμανα το τι ισχύει τώρα για να μην μπερδεύονται τα άτομα. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για την επικείμενη προκήρυξη για ΛΦ Γενικής σειράς αλλά εικάζω ότι αυτό θα είναι το όριο ηλικίας όπως έγραψες αν το πάνε βάσει νόμου και δεν γίνει κάποια εξαίρεση.

Ας βγει πρώτα με το καλό και εδω θα είμαστε να τα συζητήσουμε όλα!

...

Δημοσίευση από ... »

Δηλαδή κάποιος που κλείνει τα 27 τον Νοέμβριο δεν θα μπορεί να κάνει τα χαρτιά του αν βγει καλοκαίρι..26 θα λέγετε Αφού δεν θα έχει περάσει τα 27..
Π

Δημοσίευση από Π »

Σύμφωνο με αυτό που ανέβασες ότιλέει Έτσι.. Απλά ο Δριτσας το άλλαξε με Π. Δ και το έκανε να μην υπερβαίνουν το 27 Έτος ηλικίας τους, και όπως και το ύψος στις γυναίκες το έκανε 1.60.. Ενώ ήτανε 1,65 για το λιμενικό... Και με βάση αυτά που μου είπανε μέσα από την σχολή αυτό θα ισχύει... φιλικά μιλάω πάντα παιδιά
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Άρα, το όριο ηλικίας είναι τα 27 σύμφωνα με τον κ. Δρίτσα, το οποίο όμως είναι σε ισχύ με τον παρόντα Υπουργό;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες